.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82
    Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Цитирай Първоначално написано от rozenkrants
    и приятелката ти точно какво очаква да се яде у вас?Поне аз като поканя компания с приспиване или просто да хапнем у нас,ядем каквото има или,ние готвим.Не толкова сложно да сготвиш нещо сама има стотици готини рецепти из нета,които не изискват кой знае какви продукти.Не стига,че жената е седнала да сготви и да ти го сервира
    Подкрепям
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    майка ми готви е тя едно и също
    Едната вечер ще е супа от месо,посе от картофи,после заедно.След това прави същото само,че като яхния. Тук таме парве някой бобец и леща
    На мен вече ми е все там,тей ли инъче не ги ям.
    Същaта работа е в нас.От две манджи миналата вечер.. тя ще ми праи нова
    Taка не се готви нещо!! няма да се научи да готви като хората! вече ми е писнало предпочитам да си вземам храна от вън

Повече от фен Аватара на elenka3
    покажи и това което на теб ти се яде
    ии сгответе двете...

ето ти възможност да се научиш да готвиш! аз още не знам как да готвя така както майка ме е разглезила... ;D тя винаги готви, по няколко яденета и по принцип почти всеки ден се готви вкъщи..

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Ами просто й кажи да сготви нещо друго, не мисля, че ще те налапа.
    +1

Цитирай Първоначално написано от BlackEyedPeas
    Ами просто й кажи да сготви нещо друго, не мисля, че ще те налапа.
    +1

Довечера ще си купя пица!!

Голямо геройство. Направо нямам думи за темата... Майка ти се скъсва от бачкане, за да имаш ти каквото искаш, да ходиш по кафенца, да си купуваш последните модни дрешки, да имаш интеренет, да можеш да живееш... А ти стоиш и мрънкаш как готви? Еми извинявай, но това е адска неблагоарност. Майка вкъщи пък напоследък готви много рядко, и кво? Или аз готвя или си правим нещо набързо.... Не си давай парите навънка... По добре се научи сама да се оправяш.
    А приятелката ти... Кво очаква? Първо, второ, трето и десерт?

Супер фен
    Днешната младеж пълна деградация... Толкова ти е приятелка тая значи. Приятелки сте колкото ей така и като разбере нещо за теб или ти за нея и трябва да се разгласи навсякъде - така не правят приятелите, така правят лицемерите. Пък какво имаш против храната? На мен ми харесват супите и ям почти всичко. Има хора, които не могат да си позволят 3 хранения на ден. Те дали имат такива претенции като теб? Не, нямат, защото просто не могат да си позволят лукса "вечеря". Много сте разлигавени днешната младеж. Уважавай труда на майка си. Има и друг вариант. Ако наистина не и се отдава готвенето (има и такива) се хвани и почни и ти да се занимаваш с готвенето, тъкмо ще и помагаш и няма да киснеш по кафетата с твоите "приятелки". Също се замисли колко са ти "приятелки" и какво разбираш под думата "приятел".

Град
    София
    Иначе донякъде авторке са прави потребителите с нападките си.Ти си 94 набор.След 2 години ставаш на 18,тогава кой ще ти готви ?Аз дето съм момче и не обичам много да готвя(после трябва да мия тенджери и други глупости) го правя,ако се налага,ами ти...

Цитирай Първоначално написано от Cybershot
    Днешната младеж пълна деградация... Толкова ти е приятелка тая значи. Приятелки сте колкото ей така и като разбере нещо за теб или ти за нея и трябва да се разгласи навсякъде - така не правят приятелите, така правят лицемерите. Пък какво имаш против храната? На мен ми харесват супите и ям почти всичко. Има хора, които не могат да си позволят 3 хранения на ден. Те дали имат такива претенции като теб? Не, нямат, защото просто не могат да си позволят лукса "вечеря". Много сте разлигавени днешната младеж. Уважавай труда на майка си. Има и друг вариант. Ако наистина не и се отдава готвенето (има и такива) се хвани и почни и ти да се занимаваш с готвенето, тъкмо ще и помагаш и няма да киснеш по кафетата с твоите "приятелки". Също се замисли колко са ти "приятелки" и какво разбираш под думата "приятел".
    А едно време какви възпитани бяхмеее! . А към темата:
    Аз лично бих казал на майка си, че ми е омръзнало едно и също всяка вечер, а ако това не подейства ще си поръчвам храна от някой ресторант.
    Btw верно уникален аватар

Мега фен Аватара на chemist9009
    Град
    Столичная
    Проблема на авторката е,че не иска да консумира еднообразна храна направена от майка й,но не иска и да готви поради някакви лични причини

Мега фен Аватара на mynichka
    Просто поговори с нея или и помагай да готвите заедно.
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на kyka1
    Град
    Варна
    Да не би твоята приятелка да очаква ето това http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1126&bih=636
    Живота е рисуване без гума за триене...

МОМЧЕ СЪМ !

Ииии не че нещо ама темата ти е тъпа! Вече ти казаха някой и толкова нямат!
    Като не ти се ядът се супи ми вземи си опържи яйца съмняваме, че не знаеш как

Цитирай Първоначално написано от Ankh
    Бахти и претенциите...
    Ти се радвай, че изобщо има какво да ядеш.
    +1

Цитирай Първоначално написано от kyka1
    Да не би твоята приятелка да очаква ето това http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...w=1126&bih=636

woow тва е страхотно :P
    Такова искам!

Било я срам от приятелките.. Ей момиче, бива ли да си толко неблагодарна? Не стига, че някой ти готви ми и мрънка... Случвало се е да ям едно и също нещо и не съм умряла или си правя сама нещо като яйца, сандвичи или ако имам пари си купувам нещо.Какви са тия глезотии, баси принцесата...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от mrazqkindergarten
    Било я срам от приятелките.. Ей момиче, бива ли да си толко неблагодарна? Не стига, че някой ти готви ми и мрънка... Случвало се е да ям едно и също нещо и не съм умряла или си правя сама нещо като яйца, сандвичи или ако имам пари си купувам нещо.Какви са тия глезотии, баси принцесата...
    Така е
    I'll never be alone, be alone ,be alone
    Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
    I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
    You give me sunrise with your smile ...

Абе я моля ви се за какви се мислите вие......я не ме обиждайте!!!!!!!!!!!!
    принцеса съм била..
    Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб..

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    А за к'ва се мислиш ти,че не ми стана ясно?!
    Мързел ... Като не ти се яде едно и също си готви ти!!!Да не си малка?!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    А за к'ва се мислиш ти,че не ми стана ясно?!
    Мързел ... Като не ти се яде едно и също си готви ти!!!Да не си малка?!
    Така я !!!
    I'll never be alone, be alone ,be alone
    Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
    I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
    You give me sunrise with your smile ...

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Пфф, еми като не искаш, говори с нея, че искаш друго да ядеш,бе. Или просто се научи да си готвиш. Ние с кво да ти помогнеме тука, че ядеш едно и също? Говори с майка ти и готово.

Град
    Volleywood
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Абе я моля ви се за какви се мислите вие......я не ме обиждайте!!!!!!!!!!!!
    принцеса съм била..
    Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб..
    Е и к`во сме ти виновни ние !?
    Както казаха и по-горе, не стига, че майка ти готви, ами и претенции. Има хора, които УМИРАТ за това, което ти ядеш. Като толкова не ти харесва си сготви сама или просто кажи на майка си, че искаш да сготви нещо по-разнообразно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си