.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82
    Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Абе вие сте ебатии хората. . някои деца нямат нито семейства и какво да ядат а вие даже се оплаквате .. тцтцтц Авторке, радвай се, че имаш подслон и че все пак се храниш, каквто като е еднаква, нали ядеш, готви си сама тогава ..божеее аман от такива като теб ;х;х;х
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Фен Аватара на nessparty
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от snekity94
    Абе я моля ви се за какви се мислите вие......я не ме обиждайте!!!!!!!!!!!!
    принцеса съм била..
    Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб..
    Абе сготви ти, като те е срам ;х направи пица, омлет . . толкова ли е трудно, не знам ние за какви се мислим, ама ти очевидно се мислиш за принцеска
    Сори за спамовете !!
    Жалко, че хубавите неща в живота траят толкова, колкото една усмивка !! . .

Повече от фен Аватара на Daisy11
    Град
    Wien
    Аз пик имам друг проблем, майка ми готви 10 пъти годишно, през другото време сме на сирена и ядки, понякога печени филийки,чушки от буркан или спагети който стават за 20 мин. И знаеш ли какво правя като ми писне ? Отивам и си сготвям нещо...
    [♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]

Супер фен Аватара на Djuff
    чакай бе тя приятелката ти като дойде цяла седмица ли ше седи че да разбере че ядете едно и също!?ебати хората...

Еее вие пък,ще я набиете още малко...Точно защото си е у тях и си има майка трябва да яде каквото и харесва.Аз тренирам като луд по цяла седмица и дава 1 куп пари за добавки,лекарства и какво ли не и като се прибера и има някоя постна манджа,а не 2-3 пържоли+ориз или картофи ?Храната е много важна без значение дали тренираш,дали се боцкаш или по цял ден се шляеш.Аз просто спрях всякакви взаимоотношения с майка,почнах да се държа гадно с нея,да не и помагам и сега горе-долу хапвам като хората.
    The time's for sobieski

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Уууууааауууу-сякаш приятелката ти е приятелка само заради манджите.

К'во се оплакваш -има хора,които нямат и толкова.Като не ти харесва готви ти-ама то хем не можеш,хем претенции .Зленца
    +1+1
    По-добре неуспешен опит, от колкото пропусната възможност !

Мега фен Аватара на skatew
    Сериозно ли я има тази тема !? о боже.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Супер фен
    Град
    София
    За бога, познавам една такава, копие на теб е, напълно!! Ни знае да готви, ни да чисти, ни нищо, един боклук е станала... И ти ли искаш да си като нея, завършека на нещата няма да е по-добре от нея.. Като имаш претенци се научи на домакинска работа и по-конкретно да готвиш! Един ден като имаш семейство какво - мъжът ли ще ти готви, яя стига, вземи се в ръце.. И да - принцеса си! А и настина - не трябва да те е срам от приятелките ти, а да те е срам от самата себе си! Просто си прекалено глезена, а щом си такава - свиквай с това, което ти готви майка ти, ти така или иначе няма да се промениш особено.. А и може жената да няма пари да купи нещо по-различно знам ли.. Дее и тъпите хора, направо цепиш мрака с тая тема, честно ти казвам..
    Женско съм!
    Цитирай Първоначално написано от Ванката
    Депресиращо си тъп бе, Саше!
    ^^

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Егати и смахнатата кифла. Откакто Господ създаде "Малки тайни" за почти всичко, човек може да си сготви:
    а) бързо;
    б) лесно (стига да може да чете);
    в) сравнително евтино.

То трябва да си егати и профана, за да не можеш да забъркаш нещо в рамките на половин-1 час.

На тази възраст замисляла ли си се, че за едно момиче е ВАЖНО да може да готви? Един ден мъжът ти като каже: "Жено, искам мусака с ориз, кайма и гъби!", а ти му отговориш: "Ни могЪ да готвЪ, мен МаминКа ми ГотВи." човека ще избяга със 100 км/ч при някое скромно същество без такива големи претенции, което знае как се държи тиган.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Colouring
    Страхотен проблем.
    Ти се радвай,че още ти готви,че като те гледам и това не заслужаваш.

Може да не ти е приятно, но все пак ядеш нещо, нали? Не е като да не ядеш изобщо.

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Абе извинявайте,ама какви сте вие да я нападате ? Нито я познавате,нито сте й в положението,че да се държите така нагло.Май вие сте превзетите в тая тема.
    Имам приятелка на която майка е пълен МЪРЗЕЛ,нити готви,нито чисти,нито работи,нито си гледа децата.Знае да готви само една мусака.В такъв случай ако приятелката ми пусне тема да се оплаква пак ли тя ще е виновна,че няма жена до нея,която да се държи като майка ? Оня ден майка й направи скандал,защото навън беше 12 градуса и било "много студено",а якето й било за пране и не можела да отиде до магазина.И това всеки път.По цял ден играе на игрите във фейсбук и не върши нищо.От къде знаете,че и това момиче не е в същото положение ?
    Още нещо.Аз съм на 18 - не мога да готвя.Не защото не искам,а защото просто отношенията с майка ми не са добри,и като искам да гледам как се готви,тя само ми казва да не й вися на главата да й преча.Ако на момичето случая й е такъв ? Отново ли тя е виновна.Мислете малко преди да пишете,тъпаци....
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Защо просто не кажеш на майка ти ?
    Love is like the wind, you can't see it but you can feel it

А хич ? И кво те е срам пред приятелките ти . Няма да ги каниш у вас я . Ти като ходиш у тях кво ядете ?

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Винаги ми е било супер странно, когато някой каже "не мога да готвя". Живеем в 21 в., малцина са онези без компютър вкъщи и свободен достъп до интернет, има толкова много сайтове и форуми, и хиляди, хиляди публикувани рецепти. Нещата са описани подробно, толкова подробно, че са написани и съвсем основни неща, които всеки би трябвало да знае поне от някаква обща култура. Просто е безумие да кажеш "не мога да готвя" или да мрънкаш какво готвят вашите. "Проба - грешка" са казали хората. Ако не стане от първия път, ще стане от втория. Да не говорим, че приготвянето на самостоятелна вечеря не е чак толкова непосилно(тук е моментът да благодарим на полуфабрикатите). Ми то най-елементарното, за което се сещам на прима виста, е да си вземеш един зеленчуков микс от близкия супермаркет, да го свариш и да добавиш масло или да го прибавиш към една голяма зелена салата.

Просто Ви... мързи. И е по-лесно да мрънкате.

Готви спагети...Хем те наяждат, хем са лесни...Нищо трудно

Мега фен
    Град
    Earth...
    Така е като имигрирате в София!

Супер фен Аватара на djipsito
    Майка ми винаги ни пита кво ни се яде, рядко се случва да не готви и който е гладен вършее в кухнята..
    Намери някоя рецепта в интернет, квото ти хареса и предложи на майка ти да сготвите заедно. Така хем ще се научиш да готвиш, хем на майка ти ще й стане приятно, че искаш да се учиш, пък и ще се сближите.

Съгласна съм с едно мнение по-горе, че ви мързи. Като не ви понася нещо се изнасяйте или се научете. Сигурно елементарни неща не можеш да свършиш вкъщи. Ютия можеш ли да хванеш ? Мазнини знаеш ли как се мият ? Чершафи знаеш ли как се слагат ? Пералня можеш ли да пуснеш ?

100% не си само ти такава разглезена и мързелива. Момичето по-горе на 18, което каза, че не може да готви също ме учудва..

Помня като бях малка, преди да изляза да играя с комшииките, помагах вкъщи. Те също. И ако някоя свърши първа отиваше да помага на другата..

Ще идеш един ден да учиш в друг град, тогава няма мама да ти готви, а като не ти стигат парите за квартира, учене и елементарни други нужди, едва ли ще се чудиш какъв боклук да си вземеш от магазина просто да закършиш. А като се задомиш с някой, кво ? Не знам кой мъж ще вземе такава жена...

Един ден ако имам момче ще го науча как се вършат някои работи, че като гледам кво става... едва ли ще искам да стои гладен, неизпран и да живее в мизерия...

Град
    City of Vampires
    Яж това което ти слагат на масата и бъди благодарна, че имаш нещо което да ядеш.Приятелката ти надали се интересува какви манджи готви майка ти, а щом толкова не ти харесва се научи да готвиш и си прави това което на тебе ти харесва.

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Абе извинявайте,ама какви сте вие да я нападате ? Нито я познавате,нито сте й в положението,че да се държите така нагло.Май вие сте превзетите в тая тема.
    Имам приятелка на която майка е пълен МЪРЗЕЛ,нити готви,нито чисти,нито работи,нито си гледа децата.Знае да готви само една мусака.В такъв случай ако приятелката ми пусне тема да се оплаква пак ли тя ще е виновна,че няма жена до нея,която да се държи като майка ? Оня ден майка й направи скандал,защото навън беше 12 градуса и било "много студено",а якето й било за пране и не можела да отиде до магазина.И това всеки път.По цял ден играе на игрите във фейсбук и не върши нищо.От къде знаете,че и това момиче не е в същото положение ?
    Още нещо.Аз съм на 18 - не мога да готвя.Не защото не искам,а защото просто отношенията с майка ми не са добри,и като искам да гледам как се готви,тя само ми казва да не й вися на главата да й преча.Ако на момичето случая й е такъв ? Отново ли тя е виновна.Мислете малко преди да пишете,тъпаци....
    На нея проблемът и не е че майка и готви само едно нещо,а че я е срам от приятелките и(никой не знае защо).Майка и уж готвеше само супа,после изведнъж се появи и боб,а прочетох около една трета от темата.Да не говорим,че тя очевидно иска ново кулинарно чудо всяка вечер:
    Няма да ям манджи всяка вечер! Предпочитам да си купя храна от магазина отколкото да ям тъпаата манджа всяка вечер и да умирам от срам от приятелки ..че трябва да ги поканя на боб.. Surprised Surprised
    Сега сравни това с положението на приятелката ти и помисли.
    А,и откъде знаем,е това момиче не е в същото положение ли?Ами тя каза ли,че е?Не мисля.Каза единствено,че я е срам да покани приятелка на манджа/боб(между другото аз ли съм тъп,че не мога да разбера какво толкова срамно има да имаш боб вкъщи?)
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен
    днес хапна ли си супичка ?

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Заведи приятелката си на ресторант поне да разкаже на другите колко си богата! Да ва ... в тъпите материалисти.. като чели тя ще доде да ви гледа в тенджарите какво има .. и кво като готви майка ти супи научи се да си готвиш сама! Мойта майка ако беше при мен щях да я карам само супи да ми прави!

Мега фен Аватара на LoveChocolate
    Град
    Велико Търново :)<3:)<3:)<3
    Има хора които умират от глад .. а ти се оплакваш от храната която родителите ти усигоряват ...

Кажи на майка си, че искаш нещо по различно за ядене дори може да и предложиш да и помогнеш, ако не иска приготвяй си нещичко сама.

Тцтц.. Аз по принцип обожавам супа! И мама понякога направи нещо в неделя да речем, и го ядем чак до сряда-четвъртък, та дори и до другата неделя! Не се излагай! Да не мислиш, че твоята приятелка яде само прелести..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си