- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Хора кажете елитно училище в София
Слушай просто си налягай парцалите както се казва учи здравата това е най-важното но трябва и да знаеш дали силата ти е математиката или рисуването или езиците съответно избираш гимназия за математиката-математическа за рисуването- паралелки с рисуване и езиците-езиковите
миналата година беше много преебано естествено това беше и годината в която трябваше да кандидадствам![]()
е не учих много но в момента съм в добро училище бих казала доста добро ( 133 А.С Пушкин ) Руска паралелка та по темата елитни са английската или поне се води познавам хора оттам доста пушаческа атмосфера бих казала но все тая LeDa я познавам ( или поне така си мисля но съм почти убедена)
![]()
и след като е в английската много ясно че ще я защитава а също така френската немската други елитни са Приложното Художествената това е друга сфера де препоръчвам ти и мойто училище поне ако искаш да учиш френски има паралелка френски/ руски има английски/руски и руски/английски ( в такава съм аз)
Миналата година се вдигнаха доста баловете но тази гоидна чух че има доста повече места отколкото са кандидадстващите така че може да паднат баловете миналата година смоят бал ми казваха че 100 % съм във френската и 80% във английската но уви баловете се качиха значително така че нищо не се знае
Пп ударих го на гооворене ама...![]()
![]()
I hate cold-blooded people !!!