- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подяволите,защо все на мен?
Ти си луда. На твое място бих прекратила веднага взаимоотношения с тоя бабаит. Обичаш човек, който не се свени да те унижи и злепостави пред всички, вдига ти скандали за глупости и си позволява да те удря? Такава цветиста псувня бих теглила, ама ще ви го спестя...
Това ще се повтори, бъде сигурна. Сети се за случая с Вики от Мюзик Айдъл и си прави сметката как ще действаш занапред. Почти всичко зависи от тебе.
Господи, плашещо права си. Т'ва ми напомня за друг проблем...Първоначално написано от SuperBadSuperFresh
Хората много често се учат песните. "Давай кучка наречи ме, грубо съблечи ме", "Дадох ти всичко", "Вървях ти по свирката, за да ме харесаш..." и прочее глупости. Хора, осъзнайте се! Това, че нещо звучи добре в песен, не значи, че утре няма да сте разпорени, набити и наебани. Ще се чудите откъде ви е дошло, ако не си осиновите малко самоуважение и инстинкт за самосъхранение.
Обичаш човек който те бие на публични места, пиян...или си мазохистка, без самоуважение, или си куха до безобразие...
Момичета и жени не се бият принципно, но един принцип става принцип, когато го нарушиш. Та принцип ли вие да не биете момичета?![]()
w0sh не се заяжда, ами казва истината в очите - има разлика.Първоначално написано от rtpghhfcz
А моето мнение не се различава по никакъв начин от това на другите.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Просто имаш ниско самочувствие, затова му търпиш глупостите на този изрод и затова "все на теб". Зарежи го и толкова. А да посягаш на момиче не е демонстрация на сила, а на слабост.
Аз моментално бих прекратила отношенията си с въпросния индивид.
Вярно,любовта е голямо нещо,но все пак...Не бих се оставила да ме унижават така.
Момиче, недей да си тровиш живота! Той те удря, добре, обяснила си му, но защо не те разбира?! Дали, защото не иска, или защото не може?! Ами аз лично мисля, че не иска. За да те разберат тези, които не те познават.. та той ли няма да може. Не си заслужава просто. Ако толкова много те обичаше, ако толкова много държеше на теб, нямаше да те удря. Това, че е бил пиян нищо не означава. Ами, ако всички започнем да се оправдаваме така, то тогава ще се избием нали? И все пак, недей да обръщаш внимание на написаното от всички нас тук, защото всеки един ще те посъветва различно, а ти си знаеш най-добре.