.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Не ме допуска в "неговия свят"

Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    м познато ми е...по-добре го остави сам ..не го успокоявай ,а просто бъди до него ..гушкай го просто за да му е ясно ,че си там -близо до него ,той сам ще се справи с проблемите
    Hostis Honori Invidia

и аз съм на това мнение с " Cucko0 " .., и мисля че той може би не иска да те отблъсква,ами просто да не те занимава с неговите проблеми....Може и да греша,но след това което си написала стигнах до този извод

Супер фен Аватара на ScarletBite
    И аз съм на това мнение... просто бъди до него.
    all day... all night... what the fuck?!

Като човек, който горе-долу често изпада в такива настроения ти казвам - не се притеснявай, а просто показвай, че си там. За теб може той да не го оценява и едва ли не да не прави разлика, но разлика ИМА, и то огромна. Дори за секунда не си мисли, че си без значение до него

Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    м познато ми е...по-добре го остави сам ..не го успокоявай ,а просто бъди до него ..гушкай го просто за да му е ясно ,че си там -близо до него ,той сам ще се справи с проблемите
    подкрепям, щом му е толкова нанагорно в момента времето прекарано с теб е различно и приятно, защо и в него да говори за неща, които го подтискат

Благодаря ви
    Diamonds,Mexico,Tequila

Приятелят ми беше същия в началото на връзката ни. Съветът ми е да не се изнервяш от това, че понякога не те допуска в мислите си. Казвах на моя "Добре де, не искаш ли да споделиш? Да ти олекне.", при което той ми казваше, че не е такъв, не обича да споделя, а да си реши проблемите сам. Тъпо се чувствах, но потърпях с надеждата, че той сам ще започне да споделя. Така и се случи. Но ако бях започнала са се изнервям, да се караме, да мрънкам, че не споделя, той щеше да се отчужди още повече.

Търпение. Не всички намират за добре да разкриват душата си пред хората.

Супер фен Аватара на spopi
    Цитирай Първоначално написано от kremen4eto
    Приятелят ми беше същия в началото на връзката ни. Съветът ми е да не се изнервяш от това, че понякога не те допуска в мислите си. Казвах на моя "Добре де, не искаш ли да споделиш? Да ти олекне.", при което той ми казваше, че не е такъв, не обича да споделя, а да си реши проблемите сам. Тъпо се чувствах, но потърпях с надеждата, че той сам ще започне да споделя. Така и се случи. Но ако бях започнала са се изнервям, да се караме, да мрънкам, че не споделя, той щеше да се отчужди още повече.

Търпение. Не всички намират за добре да разкриват душата си пред хората.

Тайната на успеха и аз не обичам да споделям и бих направила същото да се дръпна. Не сам научена да искам помощ,а сама да се справям. Когато знае ,че си там той ще си отпусне и ще ти се довери.

Дано...
    Diamonds,Mexico,Tequila

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си