- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Първият ви пост във форума...
моя беше - "мо0ля ви спешно е ... "трябва ми каквато и да е информация по тази тема до днес вечерта .. м0ля ви спасете ме " и една безкрайна редица от...
пълна трагедия,като гледам старите си постове чак ме е срам..![]()
"тиесто е педал"
то густо, то пусто
ХАХАХАХАХАХА направо избухнах от смях като го видях, особено след като си видял аватара на предишнияПървоначално написано от Joc
![]()
Ей го моя първи пост - http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#5401682
Audio ergo sum
Беше в Любов, 100% съм сигурен, но за кво беше не помня, а и темата вече не съществува
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Беше на латиница, нещо от сорта на: "nqkoi moje li da mi napishe LIS na tema.... "![]()
n00bs
ба ли го, аз имам ник от 2004 май или даже по-рано ама ме баннаха още тогава по ип![]()
Браво,радвам се за вас,пожелавам Ви връзката ви да върви все така гладко.. Smile
![]()
![]()
Тва ми беше първия пост на тема Щастие-нека и аз споделя!
![]()
![]()
![]()
Моето е цяла тема в раздел Секс.
![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#2278729
![]()
![]()
Бях на 13, мама му!
е щеше да е яко ако му беше такъв поста наистина ,ама уви просто чист, невинен спамПървоначално написано от ArrowsOfDeath
.
а ти знаеш ли ми първата регистрация във форума коя е ?
то густо, то пусто
А, тази тема е интересна![]()
'По-добре наистина си постой у вас .. Нищо няма да ти стане толкова, гледай да излизаш когато е за нещо важно, по-важна е безопастността ти отколко едното излизане, нали ? А когато все пак излезеш гледай наистина да имаш поне един спрей за самозащита, пък и за по принцип щото в България има все повече и повече ненормалници и психота.. Тва е моят съвет'
А темата беше :
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...er=asc&start=0
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Хаха, сега си видях 1вият пост - не предполагах какъв е! Мислех, че ще е нещо в Секс и Любов, защото отначало там писах най-много, но се оказа че е в Козметика и диети.
Препоръчвала съм някакъв крем за човек с проблем след кола маска и съм питала едновременно в този пост дали навсякъде по интимните части правят кола-маска
Scandalicious !
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
EPIC SHIT IS EPICПървоначално написано от EarthShaker
Мха! FILOSOFI!Не съм сигурен защо, но тук ще да ми е първият пост във форума.
Аз съм от мазните моралистчета. За да не ставам чак хлъзгав, само ще попитам - можем ли да добавим/заместим въпроса "Отглеждане или евтаназия?" с "Индивидът или обществото?"
Ако можем, защо?
Ако отговорим "Индивидът!" или "Обществото", пак - защо?
активизъм/превенция; писане; музика
^тебе те помня от тая тема, да.И мнението ти е добро, няма за какво да се срамуваш от него (не че ти се)
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Явно това...нях...стартираме с тема за лъжата... ^
http://www.teenproblem.net/f/viewtop...light=#5465829
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
в далечната 2005 година, с тази ми регистрация, първият ми пост е свързан с...модатаа тогава аз нямах никакъв изявен интерес
![]()
ВТФ?! Това било в Ловеч?!????? Тая тема... дано да е ебавка!!!!!!Първоначално написано от StolenBliss
Май първо се включих в някаква тема "чалга вс. метъл".А напоследък метълите ме смятат за чалгар, а чалгарите за метъл. Баси!
![]()
Няма го първия ми ник, за да проверя. На този също дава грешка при търсенето. То по едно време всички раздели бяха изчистени и форума започна "на ново"
Бях търсела една блуза в "Борса - Купувам/Продавам"![]()
Ама така си и остана, никой не ми отговори
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Предполагам, че далеч не е било ебавка.. Но.. Сигурно е отминало вече (явно си от ЛовечПървоначално написано от PinkFloydSound
)
Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.
Пуснато на: Пон Дек 28, 2009 12:14 am Заглавие:
1 Мисла хубаво да си почина.
2 Да празнувам с приятели.
3 Малко да уча.
Това е!!![]()
Моя първи пост е потънал някъде из сървърите... Не че изгарям от желани да го видя. Друго си мислех... Някой що не пусне една тема за старите никове на потребителите... Ей така, да не я пускам аз тая тема, че не обичам...?
Give me your best shot motherfucker!