- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кажете ми Моля !
Здравейте,тази година съм 8 клас и съм в ноBо училище.Преди началото, всички от 8мите класове се бяхме намерили и си писахме в общ чат.
Извън този чат аз си писах с едно от момчетата от другия клас. Реших че много ме кефи и му казах че е готин и той ми отвърна :''Не колкото теб'' .. И така дойде 15 септември още щом влязох в даскало аз го търсих но така и не го намерих и така 1 месец ...Но едно междучасие взаимно се видяхме и не спряхме да се гледаме .. Но така и не се запознахме.. Един ден аз влязох в стаята им за да питам нещо госпожата и излязох.. Вечерта една моя фр ми каза че той постоянно ме е гледал и че не е престанал да ме гледа докато не съм излязла ..
Преди седмица-две аз бях прегарнала една моя фр,и той мина на разстояние много близко до мен сигурно е било в милиметри и ме гледаше сякаш всеки момент ще ме награби и ме гледаше в продължение на нз колко време, но някав зад него му каза да се качва ..
Въпросът ми е :
1) Как по нормален начин да се запозная с него ?
2) Дали ме харесва ?
3) Какви съвети ще ми дадете ?
Мерси преджарително !
Е нали сте се "намерили" в скайп и сте си писали. Не се ли запознахте?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
на живо не
еми пиши му по скайп дай някое междучасие да се поразходим,щом вече ти е казал че те харесва начи няма да му е проблем.а и недей много много да тълкуваш погледи щото момчетата не са чак толкова изобретателни в мятането на погледи за различни случаи![]()
или продължи да му пишеш по скайп накарай го той първи да поиска да опознае и на живо
късмет![]()
..бухтааа веее ^^
И не му знаеш името? Не можеш да му кажеш "Иванчо, що не пишеш вече бе, да не ме забрави?" или нещо подобно? Щом вече сте имали контакт и сте си общували не виждам къде е проблема?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Да знам му името и много повече но от тогава не сме си писали .. и за това ми е трудно
Даааа знам ,трудно е ,нови хора ,нова обстановка ,но подяволите не прави моята грешка ,нищо че си момиче !!!
Отиваш при него като го видиш и казваш "Какво става ?"
Завръзвате разговор и готово не е нужно да се "запознавате " щом вече сте се запознали.
Успех !
П.П Дадоха ти идея да кажеш "Какво става ,да не ме забрави ...? "
А също и "Помниш ли ме ?" ...
Боя се че той не знае коя съм ,а и с него се говори трудно знам защото накарах едно момиче да говори с него и той се държа сякаш де да знам като някав надут а същност е пич (поне по скайп беше такъв)а и не знам как ще реагира ако ида и го питам кво стаа защото мога да заприличам ддз .. на ненормална ли нз .. моля за отг на въпроситееее !
1)За какво пращаш приятелки да говорят с него,бе?Нали ти го харесваш.И НЯМА да изглеждаш като ненормална,ако отидеш да го заговориш.![]()
2)Ти дори не си говорила с него,пък питаш дали те харесва.
3)Пишете си по скайп,покани го да излезете,или го заговори в даскало.Това не е ненормално.![]()
Е ?Първоначално написано от vakanciqta
Отиваш при него и казваш "[Име] какво става ? Какъв час имате".
Почваш незадълбочен две-три минутен разговор , ако иска може да се прибирате заедно , така ще свикнеш да говориш с него и няма да се притесняваш толкова.