.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Голям фен Аватара на Dollystar

Как да му покажа, че не искам друг?

....
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Град
    Сливен
    Значи той хем те обича, хем е склонен да вярва на слуховете? Очевидно е че приятелят ти не ти вярва. Според мен трябва да си дадете време един на друг, кажи му че докато не ти вярва не можеш да си с него. Любовта освен всичко е и доверие, а на него това очевидно му липсва. По-добре да се разделите за известно време, явно той трябва да си подреди нещата в главата, както и приоритетите.

Цитирай Първоначално написано от fenche22
    По-добре да се разделите за известно време,
    Много добре знам, че си прав/а но както сигурно се досещаш ме е страх да му кажа че искам да се разделим, защото той едва ли ще осъзнае какво всъщност целя... А и аз не искам да съм без негооо (

Мега фен
    Град
    Earth...
    PowerPoint Slides?

Ъъъ любовта и всички тези розови нещица между хората се основават на доверие. Задай си 2 прости въпроса. Ти на него имаш ли му пълно доверие? Той на теб има ли ти пълно доверие? Ако не получиш 2 ДА накрая на уравнението...Какво си мислиш изобщо? Нищо не доказвай ами просто приключвай и некст...Не, че ще ме послушаш...никога не го правите...но да си знаеш какво ще стане де.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    София
    Преди всичко,трябва да има доверие във връзката.
    Просто му кажи/докажи,че може да ти има вяра.
    Макар,че да ти кажа,прекалената ревност е болестно състояние.
    И наистина,ако ти няма доверие,няма смисъл да продължавате.

Според мен поговори с него, сериозно обаче.
    И ако това вече не помогне,късайте.Връзка без доверие не става.

Повече от фен Аватара на SladkotoPoly

Re: Как да му покажа, че не искам друг?

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    Бяхме заедно 4 месеца, разделихме се защото той повярва на хорските думи... Сега пак сме заедно и всичко върви както трябва. Ноооо той ми няма доверие, ревнува без да има за какво. Незнам как да му докажа, че искам само него и не ме интересува никой друг. Знам че вие няма как да ми помогнете и трябва сама да му докажа горенаписаното, но в момента имам нужда от думите на непознати за да се успокоя, чувствам се странно, и аз немога да го определя.. някакси съм разочерована, че ми няма доверие.. Преди малко ми заяви, че не ми вярва. Не мисля че съм му дала какъвто и да е повод. Наистина.. Как да му покажа, че ме интересува само той?!
    щом пак сте се събрали,значи те обича и иска да бъде с теб.Явно просто думите на хората са му се отразили зле.. и е нормално да няма доверие в теб в началото.Просто му показвай,че го обичаш,покажи му,че е специален за теб.Казвай му защо го обичаш изтъквай положителните му качества или и аз не знам... Докажи му,че си сериозно момиче и че може да ти се има доверие.Направи го щастлив Имай търпение всичко ще се подреди с времето ,само се обичайте

п.п.Може ли да те питам как отново се събрахте,защото и аз съм в такова положение в момента.Кой направи първта стъпка към сдобряването,как по-точноо???? Моля те отговори ми,ако искаш на лично
    Мразя очите си,защото те видях.
    Мразя устните си,защото те целувах.
    Мразя ръцете си,защото те докосвах.
    Но мразя и себе си,защото те обичах!

Цитирай Първоначално написано от SladkotoPoly

п.п.Може ли да те питам как отново се събрахте,защото и аз съм в такова положение в момента.Кой направи първта стъпка към сдобряването,как по-точноо???? Моля те отговори ми,ако искаш на лично
    Ами писах му за да го поздравя за празниците, след това решихме да се видим, тръпката още я имаше и за отрицателно време всичко се подреди. Но с една дума аз направих първата крачка, но си знаех, че имаме шанс.

Знаеш ли, доверието се гради с времето.
    Помисли си колко много държиш на него и го обичаш, и дали имаш достатъчно време, за да му го докажеш.
    Ако се надяваш всичко да стане изключително бързо и нямаш търпение, емииии... няма как да стане.
    Или чакай да изтече достатъчно вода или си събирай партакешите.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Цитирай Първоначално написано от Dollystar
    ....
    Явно темата вече е изчерпана.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си