- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Усетихте ли разширяване на вагината при първия си път?
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
фистингът е кофти от женска страна,да......
Не съм усетила, защото си ме болеше еднакво и при първия, и при втория път.(само в началото)
Абе не знам дупката ти от ебане дали се е разширила ама мозъка ти се е свил...От 12 годишна свирки, анален секс върти, с некви 20 годишни батковци дет на сичкото отгоре и други чукат
вземи си наври две пръчки динамит в ушите и се засили към някоя стена ама така хубаво се засили и то с главата напред
Първоначално написано от ThePainIsReaL
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
emi as ni6to ne ysetih 6tot se bqh vcepenila ot strah a i bole6eee super qko..tai 4e ne sam ysetila absolutno ni6to
За света може да си един, но за някого ти си света!
Момичета, то болката е предимно от това разширяване, защото премине ли 2-3 милиметра навлиза навътре и това си боли. Ако не си ползвала тампон се усеща. Просто той притискаше стените ми, а след малко влагалището се поотпусна. то ако не се отпускаше и свиваше как влагалище от 8 см ще побере пенис 15-20 см?
С тампони или без, пак е същото. Мен ме боля първия и следващите пъти, а ако не съм много възбудена, пак си ме боли, понякога доста...макар че водя полов живот от почти 3 години и то редовен.
Възможно ли е да бъде по-красиво?
men li4no ne me bolq 1put i tova mn ni be6e o4udilo i dvamata![]()
Мене пък изобщо не ме боля ама и никакво разширение не усетих![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
нормалните жени нито ги боли, нито се разширяват, защото са си достатъчно широки.
Жените с недоразвити, тесни влагалища ги боли и се разширяват докато достигнат оптималния размер.
Но това става бавно, защото влагалището е еласти4но и има свойството освен да се разширява, така и да си възвръща първоначалния размер.
Някои жени достигат нормален размер на влагалището чак след първото раждане.
Първоначално написано от malkoto_sladur4e
da i pri men be6e taka. ama koi ti pomni predi godini![]()
ЛГБТ
http://www.youtube.com/watch?v=iNYooAWX_RY
"Секс. В Америка фиксидея.В останалите части на света - факт." Марлене Дитрих
Във връзка с темата искам да попитам един малко тъп въпрос,но просто съм любопитна.Иии не ме ругайте много след това...![]()
Преди време бях гледала един филм,в който една богатажка си направи операция за стеснение на вагината.Та искам да попитам понеже от скоро водя полов живот-има ли вероятност да се разшири вагината до такава степен,че на момчето да му ''хлопа'' и ако има за колко време се разширява ...Съжалявам за малко тъпия въпрос,но наистина съм любопитна и се надявяам някой компетентен да ми отговори...
![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
не ме боля и не съм усетила нещо подобно
дано всички момичета да са както при мен- без болки
~девойче съм~
За разширяване нз но си беше зор.![]()
Fashion and Styling