- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля ви помогнете ми с една седмокласничка!
Здравейте,
Значи харесвам едно момиче което е седми клас.С нейната приятелка не се разделят!
Тя е на 13.Мисля на Св.Валентин да покажа че я харесвам!?
Ще й подаря Валентинка и роза. Какво ще кажете?
Само, че имам един проблем!-не знам дали трябва да бъде на по интимно място?
Трябва ли да очаквам и да ми се присмее.?
И също имам един проблем, че не мога да продължа разговора (или да го започна)
Моля ви дайте ми идеи!
Като ми дадете идеи (има още време до 14фев.)ще пиша продължение!
Лично на мен идеята доста ми хареса с валентинка и роза, но трябва и да кажеш нещо не само да й ги дадеш и да си тръгнеш. Според обстоятелствата как се държи с теб/ близки ли сте/ приятели ли сте/ познавате ли се прецени дали да бъде на публично място или я викни на саме. Успех![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Първоначално написано от Lian4ety
Ами,да приятели сме.В голямото междучасие ходим заедно!![]()
Само че ако беше прочела по-внимателно то си пише че не мога да кажа нищо след това!![]()
С каква тема да започна като й ги дам!?!
![]()
Ем използвай Google Translator и на някакъв език разбери как е "Обичам те" (или по-скоро харесвам те в твоят случай) и и го кажи като и дадеш валентинката и розата, тя ще те пита какво значи и като за начало предполагам ще е добре. Ама нали знаеш, че в любовта няма точни граници и всичко си зависи от хората и обстоятелствата. Ако можеш я заведи в някой парк или нещо такова и той разговора сам ще си потръгне, уверявам те![]()
Мерси много!Само,че мисля да използвам Английския.I love you!Първоначално написано от Epik
![]()
![]()
A все пак ако ми се присмее какво трябва да направя!?![]()
Зимаш си розата , среден пръст , черта ... , но присмее ли ти се кфото и да напраиш ще изглеждаш жалко де ..или си направи др картичка Бързик бря .. да я затапиш
![]()
![]()
1.Отлепи
2.Оближи
3.Потопи
OH GOD WHAT HAVE I DONE ?!
Тя по-голяма ли е от теб ? Може ли да прихванеш дори най-малък намек, че те харесва ?
Да мисля ,че ще бъде много добре да кажеш на друг език "Обичам те" примерно на испански "Te quiero"Първоначално написано от Epik
![]()
Магистрална минцуфайка спира варненска чайка,
лафчета свежарски бута за една десятка, майка…
хах прочетох внимателно, разбрах,че ти е трудно да говориш с нея, но това искам да ти кажа,че трябва да го преодолееш просто се дръж естественоПървоначално написано от danino29
Ми не е задължително да й цитираш Шекспир, но постарай се малко кажи й няколко мили думи, кажи й,че е красива като розата и т.н има много начини да изразиш любовта си. Успех !!
![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Да по-голяма е от мен!Не знам но мисля че мога за втория въпрос!Първоначално написано от Pa3yMeH
![]()
Да и напиша ли и картичка с това послание "Ти не излизаш от мислите и сърцето ми.
Обичам те!"
Става ли?!
Аз много държа на нея!!!!!!Ако се провали всичко направо ще умрааа!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
И,какво е 14 февруари?
Трифон за резан.
Тя да не е бутилка вино?
Отиваш при нея,казваш и какво чувстваш и точка.
Ние жениете и момичетата обичаме смелите момчета/мъже.
На колко си, бе, пич?!Първоначално написано от danino29
Кви са тея глупости, че я обичаш, бе?
L.O.L
Щом тя е на 13 .. Значи той е на 12 о.О ..Първоначално написано от FuckedUp
Абе човек, тя е по-голяма от теб и точно на тази възраст най-хубавото нещо което може да направи за теб е да ти се изсмее в лицето... Дори и да те харесва това е тъпо на вашите години, дори и на 14,15,16.. т.н. години... Валентинка да, но роза не... и се надявай и тя да те харесва, че после разочарованието ще е най-голямо ..
~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
губuш по една мuнута щастuе.. ♥♥
Ти мъж ли си или какво?? Извинявай, че така грубо, но аз съм на мнение, че момчето трябва да направи първата крачка. Няма срам, няма страх...или поне не би трябвало да има ако наистина толкова много я харесваш!! Е, ясно, че ще ти е много кофти ако не отвръща на чувствата ти, но поне ще знаеш, че си опитал. Ако обаче седиш и се оплакваш тук и там нищо няма да постигнеш...най-много след известно време да те е яд, че нищо не си направил по въпроса. Ако толкова се съмняваш дали те харесва, изчакай още малко. Продължавай обаче да й показваш, че за теб тя не е само приятелка. Не се отказвай!! Ако толкова много ти харесва, не трябва толкова бързо да се отчайваш!!
Тоест разбрах от всички коментари-не се надявай много!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
12Първоначално написано от FuckedUp
Ах, че сладкоо ^^ . Успех, сладур!Първоначално написано от danino29
И.. по темата:
розата не ме кефи много.. на 12-13 годишните момичета ще им стане по-скоро смешно, разбираш ли?
На валентинката копни текст 'обичам те' и още нещо по твой избор на... китайски да речем.
а 'обичам те' да бъде най-отдолу.
и когато те пита.. ти й казваш всичко без последния ред..
когато те попита : 'какво означава?'
е.. тогава - действай!![]()
~ Leave your ego, play the music, love the people . . . <3 ~
Не го разбрах много много!Първоначално написано от kay4yk
Може ли пак да го обясниш!?
Je t'aime.![]()
Fate has a way of putting in front of us that which we most try to leave behind. "Mozzie"
Да това го схванах,но не раазбрах как да го направя!И на какъв език е това?!Първоначално написано от Daydreamer3
![]()
![]()
![]()
много хубавоПървоначално написано от Epik
![]()
:P
И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33
Добре ще напиша "ti amo" на картичка става ли?![]()
![]()
![]()
![]()