.
Затворена тема
Страница 10 от 128 ПървиПърви ... 678910111213142060110 ... ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 3195
    нещо не ми е на таман

Град
    София
    Горе-долу
    Exorcism !

Най-сетне един слънчев дообяд в Елицоландия. Сега, обаче, трябва да се учиии...

След няколко бързи измервания установих, че ако можеше 4-те см от талията ми да отидат в ханша, щях да се чувствам доста добре.
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от ozzy
    Горе-долу
    мда! и аз
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Чувствам се много нахъсана,и чувствам,че ще направя всичко,за да постигна това,което искам.Злобата,омразата и завистта на другите само ме зареждат .Обожавам това състояние...

Объркана...от знаците...който мисля че ми праща.
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Град
    София
    озлобен
    The end justifies the means.

Супер фен Аватара на lyfche
    нервирах се ще си пусна филмче да се успокоя и хайде да си идва вече !
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

[size=6][b]Ами МНОоОо0огоо ми

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    БЯСНАААААААААА
    заради майками ........
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Като гледам някои отговори, много сме хората с география утре

Добре съм иначе, това, че всичко е наред с онези неща ми вдъхна кураж.. но не разбрах защо тя не ми звънна после
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Град
    City of Vampires
    Ами честно казано съм зле....любовни мъки....

The3 Vamp!re3 D!aR!3sS :*:*:*

Мега фен Аватара на babity
    Така ми се ходеше на бар... :Х. Имам предчувствие, че тази вечер може да се окаже интересна.. Дано!

Мега фен Аватара на Sisito941
    Театъра беше невероятенн..
    Той..изнерви ме..
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

Повече от фен
    тръпта в очакване да се върне мойто мило и да ме вбеси отново липсва ми

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    тъжна,пълен спад днес...пък и ми е гадно,че пак го отрязах вземе се откаже накрая...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Малееееее супер бясна съм и ми се реве ! Всичко се провали . За кво всички трябва да се изсипят бе да му се невиди

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Искам още и още и още. Хубаво беше днес. Но искам още...
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Кеф.
    REGGAE BOOM <3

Мега фен Аватара на babity
    Притеснено ми е за изпита... Нямам търпение тъпият ми ходещ вибратор да се прибере. То се видя, че не може да се разчита на случайността...

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Мамка му ,не им ли омръзна на всички да ме нараняват ... ?!

Отново ме отряза ... омръзна ми да си играе с мене ! Ще се опитам да я преодолея и да си взема нещата в ръце ... пък каквото дойде.

Колкото повече се хиля и гледам да се държа ,все ще се намери нещо което да ме унищожи ... ПИСНА МИ ВЕЧЕ !

+ Къде отидоха истинските приятели ,бе хора ?! Все лицемери и завистчии и ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Ами бивам,малко кофти ден,но за сметка на това утре се надявам да е доста по добър.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Ужас. Обзема ме ужас само при мисълта какви ги плямпах. Как не ми дремеше. Как чак сега започва.Как винаги правя грешки. Как никога не ги поправям. Как никога не се поучавам от тях. Как продължава да ми пука за някои неща. Как е по-добре да не уточнявам за кои. Как винаги е по-лесно, когато не ти пука. Как винаги е по-лесно, когато не искаш да впечатлиш определен човек. Как винаги при тея опити успяваш да впечатлиш всички, но не и него. Как трябва да си отстраня част от мозъка. Как трябва да се променя. Как никога не успявам. Как винаги нещата се объркват. Как искам да се разплача, а не мога. Как искам да се скрия някъде и когато изляза всичко да се е наредило. Как не ми се занимава с промени, възприятия, осъзнавания. Как ако не започне да ми се занимава, просто нищо няма да излезе. Как ми е готино да стоя и да гледам как всичко си ебава майката с или без мое участие. Как жалките ми опити си остават просто такива. Как искам да спре да ми пука. Как искам да престана да повтарям, че искам да спре да ми пука. Как хората са нещо, от което имам нужда. Как неумело си крия чувствата. Как искам да се погледна отстрани, а не мога. Как съм в жестока депресия, а дори не знам дали ми личи. Как нещата просто не се случват, защото или си давам много зор, или хич, ама хич не ми дреме. Как грешките ми са в промишлени количества всеки шибан ден. Как трябва да се случи нещо фатално, за да се взема в ръце и да се осъзная. Как всичко е толкова сложно и как ме дразнят всички с лъжите и глупостите си. Как просто искам да хвана пътя и повече никой никога да не видя...

Та да, иначе съм супер. ^^

4 часа и кусур съм писала ЛИС. Бавно ли ми сече мисълта, темата ли е гадна, ама факт, че не ми спореше. Да не говорим, че тепърва почвам да го преписвам, а то сигурно ще ми излезе 8 страници.

Ебати отвратителната седмица, скъсвам си гъзО. Нямам време за сън, за ядене, дума да не става за излизане или време за мен.

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Открих японската ска!!

фън.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си