- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Атакуват ме черни мисли.
Страх ме е. Не искам да губя приятелите си.
Наистина не искам. Обичам ги.
Адски съм стресирана.
Нуждая се от почивка, релакс и приятели.
Но въпреки това ще се справя.
Имам хубава книга, надежди и успокоения.
Осъзнах за пореден път, че да рискуваш е яко.
Но да си стресиран, не е особено готино. На мен наистина ми е през кура за онова нещо. Е, да, ама физически нещата не стоят така.
Странно е.
Добре,но като си помисля,че сега можех да бъда във Варна, а не на работа и ми става зле.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Спи ми се...
Искат да съм кофа... Боклучийски кош - аз им го показах с "Гол в ръката нож"
Някакво неопределено..ще си правя да ям,мисля да излизам довечераадски тъпо ми е..ходи ми се мнооого на море.
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Няк'во тъпо ми е...тъжно,гадно,ддолно![]()
голяма грешка направих,ама ГОЛЯМАА
тц,не мога да си избия гадните мисли от глааавата.....![]()
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Пак не съм в час нещо... Не искам да ми дава обяснения и не искам да го разбирам. Искам само да не ми прави тия малки курвенски номерца...
СтрахотноПълна съм с енергия и ми е много весело
Wosh MC
![]()
![]()
![]()
много зле.
сама си знам колко съм заблудена и наивна..
но ми харесва така..крепи ме надеждата,че все пак ще се окаже правилния за мен..но едва ли.
объркана![]()
![]()
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
Не знам защо, но от доста време ми е скапано настроението, въобще ми липсва енергия за каквото и да е било...
Ох, край. Не мога повече...
Превълнала съм се в робиня на безкрйните му ангажименти. Разбирам и снимки, и работа, и всичко, обаче 1.- жестоко ме дразни факта, че той ги има,а аз не... и 2.- нямам нужда да се изживява като народен артист точно сега... После "Що пиеш и пушиш?"...Все едно няма за какво. Абе......дъъъъ!!!!!
ВЛЮБЕНА , както през последните 6 месецa![]()
![]()
Усмихвайте се ! : )))
~
Смотано, но може и по-зле. Трябва да уча, че утре ще виждам баща ми в болницата.
Айде да ходя до Обеля да си гепя шибаната електричка и да започна да свиря, че започва да ми писва от обществото.
Като период - зле, много. Моментните ми състояния са променливи...стига да съм сред хора, съм весела и ок. Като си остана сама със себе си - много кофти. И то заради боклук..
Не си спомням да съм била толкова щастлива!
Няма такава дума, с която да опиша как се чувствам.![]()
И спря да се върти за миг земята..
koi se intersuva kak se 4usvvam beeeeeeeeee idioti IZTRIIT TUPiq profil 4e 6te saspipa vsi4kii temi ako ne se iztrie glupaci tupiq vi forum ako ne mi iztiqt navsqkade 6te pi6a1
...
Апатично.
същото като добавим,че буквално умирам от скукаПървоначално написано от Goddess
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Добре се наспах, пуши ми се като на умряло.. ПАК СЕ СЪБРАХМЕЛуда ли съм??Да променен беше вчера и миналият ден.. ами ако пак се превърне в същото чудовище?!?
Пфф ще му мисля.. трябва сега да уча за утре и после искам да ходя при него.. пфф така ме е страх, нз как ще го науча т'ва баси..