- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Леко изморен след един приятно прекаран понеделник.![]()
Welcome to the Jungle...
Първоначално написано от mrazqkindergarten
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Някакви много странни неща ми се случват. По-скоро положителни и все пак - странни.
пълен ужаС
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Ооох не искам да урочасвам нещата.... днес какъв сладичък бонбон бешееее... ЩЕ ГО ИЗЯМ !!!! Много, много, много си го обичам шльошкото малъъъъък сладък ... ;дд![]()
Като съм такава радостна и романтична започвам да използвам несъществуващи думи ;дд
Няк'во-ник'во.. и аз не знам кво искам вече![]()
Искам го..
Кофти ми е да го гледам така..
-.-
Иначе настроението е 6.
![]()
![]()
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Има ли значение, когато няма смисъл?
![]()
Добре.Дразня се само,че винаги като си кажа край и трябва да се появяват от някъде,но...вече не ме бърка особено,което ме радва доста.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ще умра от кеф![]()
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
Днес ще бъде тежък ден![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Както всеки ден от Февруари насам - много влюбен.
Прекрасно. Хора, от които изобщо не съм го очаквала, ми оказаха страшна подкрепа и ми показаха, че мога да разчитам на тях по всяко време и за всяко нещо. В хода на разговора осъзнах и че съм преодоляла някои неща(то си беше и време, де), станала съм по-независима и определено си продължавам напред с пълна сила.
любовно ми ееее![]()
... колко е добър с мен .. а толкова ме е страх да не го загубя ...
"Да обичаш – това означава да бъдеш направен от сълзи и въздишки, от пламък и вярност, докато станеш купчина пепел.“ Шекспир
Много ще ми липсва до следващата седмица.![]()
Няма кинти беее
Хммммм.... тук последнитее няколко дни мноооого ми харесват (mm) !! Искам по-често да е такааааа![]()
Не давай положението, в което си, да те промени. Ти го промени! : )
![]()
![]()
.....
Супер.Страхотно е да гледаш как живота на някой е перфектен,а товя е пълна бъркотия и от зле става по-зле.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Има една историйка, навярно си я чувала.., но все пак.Първоначално написано от kuklichka_bg
Имало едно време баща и син. Те имали само 1 кон, но той избягал в гората. "Ау колко лошо" възкликнали съселяните "с този кон те изкарваха прехраната си". Бащата обаче казал "за добро или зло, ще видим". След два дена конят се върнал с цяло стадо коне. "Какъв късмет" казали пак селяните. Бащата отвърнал само "За добро или зло, ще видим". Докато обяздвал един от дивите коне, синът му паднал и си счупил крака. Селяните отново се завайкали каква трагедия, но бащата на свой ред отново отвърнал с "за добро или зло, ще видим". След три дена дошли войници да събират момчета за война, синът на бащата обаче не бил годен, заради счупването. Селяните казали "какъв късмет, само него не взеха". Бащата пак отвърнал "за добро или зло, ще видим"
Така, че горе главата. Никой не е роден, за да страда постоянно, както и никой не е роден за пълно щастие. "Преди зазоряване е най-тъмно" нали знаеш :Р
По темата - чувствам се превъзходно.
Уморена...
Вече ми е все едно какво ще се случи.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
шибанои депресарската музика не помага особено
писна ми от всичко и всички
майната им :P
novasum![]()
nirvana13![]()