- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
След една цигара и мляко с кафе се чувствам една идея по-добре, да видим докога. Все си мислех, че съм видяла целия циркаджийски арсенал, обаче винаги имало нещо в ръкава за спешни случаи.
Явно започва някакъв нов период от живота ми, а аз пак не съм разбрала.Ще трябва сериозно да си преподредя приоритетите, но това ще стане в по-... късен час.
След няколко часа излизам да боря отрицателните емоции с разходчица, някой друг коктейл, в have-to-do листа съм включила и билет за "ТИЛТ" и една огромна порция пуканки!![]()
празна и ми е смотано
разочарована съм от себе си и от другите
не знам какво да направя за да се оправя, но предполагам ще го преживея
толкова съжалявам за всичко, което извърших или съм вършила последно време : | отвратителна съм.
ужасно ми е, че съм толкова празна и страхлива. : |
буквално не правя нищо, нито чувствам нищо
станала съм некъв дроб, който го води течението
утре имам 2 олимпиади, ама сигурно на 2рата няма да се явя, защото главата ми ще гръмне
мисля, че всички трябва да си продължаваме живота и да бием отбой ....
не знам какво да направя : |
по-добре да не ми се обръща никакво внимание, ха-ха!
май е по-добре![]()
Oh, the truth hurts and lies worse
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Объркана .. за пореден ден от седмицата. Искам си го обратно, но за съжаление и двамата сме големи инати..Трябва да седна да уча, да си наваксам изгубения материял от седмицата... Хнннн .. ще бъде трудно .
![]()
I guess you're too afraid to show your feelings...
страхотно...![]()
Hostis Honori Invidia
Някво ми е кофти..
Суперррррр
Чакам мойте да идват и да се гласимм... :P
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
добре съм..
след малко отивам на гости![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ужасно ядосана
и отвратително разочарована
и тооолкова много не ме е изнервяла никога просто...
аааррллрляванхъуедзиспъйх тнх!
Прекрасен ден с прекрасни хора. Нямам търпение вече да се прибираме и да си заспивам до него.![]()
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Едно никакво ми е... Ще си пусна сериала сигурно, то никой не пише.![]()
![]()
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Пръдльото ми вдигна скандал и си набра чукалата. Айляк парти. Супер нервно ми е за изпита. Най - лошото е, че нещо ми се харчат пари...![]()
разочарована..
и той е идиот..
защо ли си помислких нещо друго![]()
МОМИЧЕ!
No I can't
Защо след толкова време още се лепва глуповата усмивка на лицето ми при вида на входящо обаждане от Него?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Събудих се много рано тази сутрин и странното, е че дори се чувствам наспала сеПих едно кафе, пуших един фас и реших да убия малко време във форума
Към обяд ще се виждам с едни приятелки и ще ходим на кино, после на кафе... иии така възнамерявам да се уплътня деня
От понеделник съм се зарекла да сядам и да почвам с ученето за предварителните освобождавания от изпити, че тоя семестър са ми се събрали тамън 6 за май-юни и ми се ще поне 2-3 да си дръпна по-рано, та да ми е по-леко тогава
![]()
За първи път приемам раздяла толкова добре... По принцип се сдухвам, криво ми е, плача, а сега такова нещо няма и чак се учудвам от себе сиСамо първият ден ми беше малко кофти и си поплаках, а сега се чувствам изключително добре... И ми е странно, защото не е да не съм обичала човека... Просто... май вече се научих да приемам нещата с усмивка и бързо да продължавам напред
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Толкова много тръпка за толкова малко време. Колкото повече мисля, толкова повече се обърквам.
Вече му казах. А сега какво?
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
definitely not cool .. доста ми е гадно, искам просто да я видя, и да я прегърна... Уф хайде да минава по-бързо шибаното време, че ще се побъркам вече ;х
Ох, как се радвам, че олимпиадата по литература свърши.![]()
Днес ми остава само френско-английското съзтезание и съм свободна да си наваксам с писането.
Депресирам се като си помисля какво ме чака следващата седмица.![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
не мога да разбера защо хората винаги искат драматични филми в живота си. не че и аз не понякога, обаче има някакви граници.
просто вече не знам кой каква тъпотия ще измисли, баси. О.о
хм..какво ми става?![]()
МОМИЧЕ!
No I can't