- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
еми не съм зле но не съм и добре
I'll never be alone, be alone ,be alone
Cause you are in my soul ,in my soul ,in my soul
I'll never make you cry, make you cry ,make you cry
You give me sunrise with your smile ...
И аз такаПървоначално написано от RaisedOnRock
Няма да излизам никъде тази вечер, но за сметка на това стабилно се наливах с вино
След малко възнамерявам да си направя пуканки и да се паркирам в леглото пред лаптопа да гледам някоя комедия
Това естествено ако не ми се доспи до тогава
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Супер! Трифон Зарезан в къщи с тати си пихме вино... Днес денят е просто страхотен! Обичам всичко/и около себе си!!!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
бау мааму вие се кефите кат циганета на топла баничка а некой хора напраооо си е*ават мамата,неска такъв скандал искарах на баща ми че в момента живея при баба ми :P :P
за баща ми
Love is the name,
Sex is the game,
forget the name
and play the game!
оф бе,тъпа любов
искам да я усетя,пак пак пак..
и тоя път-наистинА.
днеска,нищо обикновенО.всичко като винаги..понеделник,като понеделник.
Е,честит понеделник![]()
Тъпо и прецакано в някои отношения.
самотна..
донякъде радостна, че едно момче вече не ме харесваще можем да си бъдем приятели.. да продължим да си бъдем приятели де, без да се притеснявам, че мога да го нараня ако кажа нещо за приятеля си примерно.
трябва да се запиша на нещо! трябва да се запознач с нови хора..![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Първоначално написано от awesomesheepy
хЪх...
Тъжно ми е някакво... ама лягам, че наистина нямам сили за повече днес........... мани беги......
хЪх...
Офф разсънвам се..
След малко ще имаме гости..
Не съм пила кафе..ама след малко ще пия..
Имам да уча по география..
Дааааано днес да е хубав ден..
Тоййй ми обещаа![]()
...само да не си изпълни обещанието и ще има бой..
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
зле..всичко ме боли,не мога да се съуда,имам да уча мн по право,а нямам време,отделно тоя ме дразни![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Първоначално написано от LofYou
![]()
K.
![]()
![]()
Първоначално написано от dirtyyy
Пак снягг... тц тц с времето и настронието ми се срива.. пък и днес в училище програмата е отвратителна![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
^ Де го тоя сняг?![]()
Иначе аз съм си перфе... пия си сутрешното кафе, хапвам един домат със сирене и се подготвям психически след малко да започна финалният учебен тур преди изпита ми утре.![]()
Де го ми у Русе![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Къф сняг уе....... тфа си е чисто лятоПървоначално написано от MakeMeHappy
![]()
хЪх...
малко като пича от клипеца
http://www.youtube.com/watch?v=31Emm6k4XJI
време е да се върши работа днеси коляното пак ме боли и едва си мърдам крака, ама к'во, свикнах.
Добре, почивам си и кучето разходих ииии книжката е супер интересна![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Готино.Тук съм се разположила пред телевизора с чашка чай и гледам една страаааашна комедия.Много готини комедии пускат по МГМто.Сегашните комедии не могат и на малкия пръст да стъпят на тези отпреди 20-30г.![]()
Невероятно е как ме кара да се чувствам, изпитвам всичко от начало, имам желанието да му давам от себе си без да мисля дали ще взема нещо от него, искам само да ми позволи да го обичам и да го направя щастлив. Той е най-очарователното съвършенство, никога няма да си простя ако го загубя.
Бива ли да се върна в родния си град (варнЪ) и всички мои другари да са или в чужбина, или все още в софия.
Направо е сад да си седиш вкъщи толкова много.
... мизерия........НИЩО ЧЕ ИМА ПРАВОПИСНИ ГРЕШКИ
4то класен пикльо пуши цигари на оградата на училището![]()
6то класна пикла “ мае гащи “ по пола, 2 пръста под кръста в най-големия клинч на деня![]()
Студ “баце“... искам лятоо!![]()
Взех си следните дози
Ранно сутрешно кафе
Сутрешно кафе
Късно сутрешно кафе
Предобедно кафе
Обедно кафе
в момента
Късно обедно кафе
остава-
ранно вечерно
вечерно
късно вечерно
------
След това пак на работа![]()
Ами чувствам се като избягала от училище
Днеска съм цял ден злее корема ме боли и... депресирана . Стана ми мннн гадно и се прибрах в къщи![]()