- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Суперско0о0 лек0о0 изтрезнел от триф0нката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
супер изморена и отегчена. Ако си мисли, че ще направя първата крачка - .. хахахМного ми е зор, надут пикльо!
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Чувствам се самотна. Омръзна ми мъжете да си играят с мен и да ме заебават заради курви![]()
Странно again
Размишлявам за нещата от живота и за живота от нещата .. Или да не се лъжем, размишлявам над най-скорошната ми пъстра случка от всякакви батаци.
Странно ми е и ми е трудно и .. да, аз наистина трудно превключвам на тая вълна "продължавай напред".
Много цикля и дълбая.
Явно това е най-добрият изход, въпреки че ми е странно.
Надявам се за всички участващи в драмата това да е правилния избор и да достигнем щастие. Аз все още не съм убедена, но за какво ли съм сигурна последно време? : )
Ще си лягам, днес се натъпках с торта по случай рдто на баща ми.
Ставам една дебела грозотия, но не намирам мотивация да се домъкна до близкия фитнес и да се поизпотя.Sad story.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
супер, сега и т'ва. въобще има ли нещо относно здравето ми тея дни, което да не се преебе -_-
Релакс. Махмурлука ме изтощи. За пореден път - "Повече няма да пия толкова много".
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Скоро блогът ми ще е онлайн.
Творчески възбуден съм.
Заспало...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Омърлушено![]()
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
бива..
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
На моменти ... весел след двадесет минути ми се реве и така-нататък,както се пееше в една песен![]()
Love! And may God bless you all !!
Ами сега какво?
Малко се успах, мисля да не ходя за практиката, ами да поуча по литература, че имам класно ... Надявам се да се справяА тя? .. Ам да прави каквото иска, вече е самотно птиче. И не ме интересува изобщо
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
суперр ..вкъщи съм си.. никакво училище до края на седмицата![]()
Hostis Honori Invidia
Как може да ни е толкова смотана програмата?!!?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
.. амии биваа![]()
пфф гледа ме и ми се смее ф лицето,говори ми зад гърба басии смешника само ако знаеше какво е изгубилще му покажа.. дори ще му го върна \
/
.. You show me nothing but hate
You ran me into the ground
But what comes around goes around
I don’t need you.. // Stefan Salvatore
Чувствам се адски енергична...Цял ден ще тичам насам-натам,и въпреки това се кефя...Странна работа,както винаги...Сега ще ям кашу и гювеч.ЗавиждайтИИии
![]()
Самотен..
Живота наистина е прекалено кратък за да се ядосваме за малки неща. И отминали.