- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
как се чувствам ли..Бясна съм!!!!!!
Имам нужда да си го изкарам някои и ще видим кой ще е
Едно такова доволно шоколадено ми е.
Milka прИмоция.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Първоначално написано от xXmagisXx
Постъпи грешно... с правилното момиче.
много кофти.. от 2 месеца съм така сякаш всичко ми е безразлично.. адски гадно ;(
спи ми сеее и така ме мързи.
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Започна да ми харесва да съм егоист.. Само дано не ми стане навик.
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Деня мина добре..
Утре ме чакат едно контролно и едно изпитване..![]()
Май ще ставам в 7 да уча..така ще направя,да..![]()
Почнах да се прозявам,обичайно време за лягане..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Тая седмица цепи !!!
От понеделник ,всеки ден - нова беда и караници![]()
Нервирам се здраво ,но сега като че ли не ми пука ... дано поне края да е така както искам![]()
Добре.Направих се хубав план за петък с тия момичета,ако се провали ще мога пък с него да изляза и в двата случея няма да загубя.Най-добре ще бъде ако двете се съчетаят,ама.. :P![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Последните няколко дни не съм на себе си.
Въобще чувствам се като друг човек!
И спря да се върти за миг земята..
Цял ден ми е супер зле ... Щом едва се прибрах в нас - считай. Точно сега ли трябваше да се разболея ..![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
I feel like crap.... xS
-Нещо гърлото се опитва пак да ме боли, а това не ми харесва никак, защото за последните 3 месеца два пъти боледувах...![]()
-Много ми е студено![]()
-Още не са ми спрели картата и направо вече откачам! След снощните разправии с Мтел вече не знам какво трябва да направя, за да го прекратят най-накрая този прословут договор![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Terribly![]()
![]()
Женските сълзи са много красиви и нежни,когато са потекли за някой скъп човек..Очите са най-искрени и те никога не лъжат,така ли поне веднъж не се осмели да погледнеш в моите и да видиш болката и тъгата в тях :]
Живота е прекрасен. А и имаме само 100 години за да свършим всичките тези работи, които сме си набелязали. Плюс това последните 30 са само съществуване. Та..започвам да се замислям, имам ли време да се ядосвам за малките неща? Каквото било, било. Пък по-нататък - каквото стане, стане.![]()
Гладна.....писна ми вече от тоя мой постоянен глад....Отделно времето ме дразни,мега заспало...искам слънце!
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Настръхвам като си чета хороскопа...
Изглежда, че ще се сбъдне, и не е много на хубаво, нооо би трябвало да съм готова да понеса всичко с вдигната глава. Човек трябва да понася отговорност за (без)действията и постъпките си - или липсата на такива.
Ако е писано ....
Желая си късмет и силна воля.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Добре се посмях за събуждане.![]()
Уплашена,без да искам съм се нарязала много близо до вената.Ох,ужас.