- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Объркана. Пак.
Чувствам се... свободна! Разбрах колко е важно да правиш всичко, което искаш да направиш, без притеснения, че няма да се приеме от хората. Колко били прости нещата...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Ох, опитвам се да се справя да живея без сладкото.. после защо сме имали целулит.. и.. оф..![]()
Влюбена съм.. той е моето момче..
Абе, добре съм.. ;д
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
оф,гърлото ме боли
нещо се разболявам
и съм хремава
гррр
мразим така ;/
![]()
'баси
![]()
влюбена не знам дали се чувствам,бе
искам ми се :С
Зле, зле и пак зле. ;(
Постъпи грешно... с правилното момиче.
кашлям ... оф кво се разкашлях и аз![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Дано това да е моментно състояние иначе КРАЙ!!
Басии какво му става днес..кой какво му е наговорил пак..
Таман нещата тръгват на добре и се прецакват заради хора,които приказват неща,които не са никак верни..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Чувствам се като лайно, а дори няма с кого ад споделя. Ужас... вече дори не знам какво да мисля, камоли пък какво да правя. Все пак знам едно.. няма да се откажа !
Изморена..
Супер изморена и отегчена ... Утре не ми се ходи на училище, ама изобщо .. Като гледам май и мен ме хваща грипа. Дано утре съм по-добре.. Иначе ще се наложи да си остана вкъщи, а утре имам важни предмети.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
изморена от гадния ден ..
не мога да повярвам колко злобни госпожи може да има![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
как ми се спииииииии.. ама не мога да ги оставя.. damn![]()
*сън*
Боже, аз съм идиот. Не мога да повярвам. Даже ми става смешно. Така. Няма да приемам нещата на сериозно. Т'ва е временно, едва ли ще излезе нещо сериозно. Абсолютни глупости. Абсолютни простащини, неистини и временни увлечения, безпочвени мисли, неща без бъдеще и абсолютни глупости. Пак. Глупости. Булшитс.
и отново ми се реве.... ИСКАМ ДА ВИКААААААМ ДА ВИКАМ УЖАСНО СИЛНО :Х ПОБЪРКВАМ СЕ. ОТКАЧАМ. Постоянно мисля за на-лошото, след което почвам да се успокоявам, че всичко ще се оправи. До следващите 15/20 минути след които започна пак да мисля за възможния злополучен край. Не искам да става така. Искам всичко да се върне по старому. Боли ме ужасно много.... Думите ми обягват да опиша това което тая от няколко дни насам. Не че има и някакво значение като и без това с никого не говоря за това, няма смисъл да си оформям изреченията относно моментното ми състояние.
Откакто почнаха всеки ден и час да ни изпитват,нямам търпение да дойде Петък..
Всееки ден изпитване,контролно....отка ихме вече.Не очаквах 10 клас да е толкова натоварено,баси..![]()
Сега пия кафе,след малко ще закуся и почвам да уча..![]()
Нямам търпение да стане довечера 19:00 кеф..почивка..То не че събота и неделя ще си почивам де..по география имам да уча 12 урока,по етика и право-7,по право-4,и презентацията си имам да оправям..![]()
![]()
Дано той да е в по-добро настроение от вчерашното,с което ме вбесии...![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Добре. След малко тръгвам за лекции. Дано днес е хубав ден, че нещо напоследък не съм очарована от случващото се.
уфф на изпит съъъмдано го взема най-накрая, че иначе ще си е-бе майката ....
После ще се видим, но след снощи вече имам противното чувство, че днес всичко ще приключи ;/
Супер,пия си кафето е се кефя,че е петък.Само едни 7 часа и после парти тайм...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ядосана съм..папагалите ме събудиха в 8студено ми е...след 8 часа всичко ще ми е ОК
![]()
Hostis Honori Invidia
Объркват ме някои хора.