- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
иииии да.. всичо приключи ;/ честно казано в момента бих казал ми е нормално. то пак ще има нервни сривове ама к'во да се прави. уж е временно разделяне, но ми се струва, че ще си бъде баш постоянно. не знам времето ще покаже. поне видях, че и на нея й беше трудно да вземе решение. не знам да се радвам ли, че не и е безразлично, или да ми е гадно и за това, че и на нея не й е леко. наистина не знам, колкото и банално да звучи - искам да е щастлива.
Ем,не много добре ,ама все пак (;
Нямаше логика..Беше любов! <3
Един съвет от мене скъпи: "стани Клоун"- виж колко добре играеш ролята на смешник ... ;]
От злобата се погрознява , не се ли притесняваш ? ;s
Искам Миена да се събуди и да нямам проблеми с бу-то.
Добре, станах ранко, но се надявам да съм била от полза![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Yes, yes, yes!! От голяма полза съм била и това много ме радва![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Изморена.Днес станах рано и почнах тъпата математика,че тази седмица е пълно с контролни.
И сега ще ям нещо и продължавам.После пък отивам да пазарувам техника.А,и с майка ми вече си говорим.
тъпо се чувствам
и това дъждовно време ми скапва настроението допълнителнО
и ми се иска повечето задачи да са ми верни
иии да си се наспя хубаво сега
и просто да не мисля,за нищо,случило се ;/////
и съм болна бе!; мамка му![]()
станах в добро настроение.. ама като видях навънка какво е дъждовно и ми е някво сега депресантско ....![]()
Първоначално написано от adidas
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
некво никакво ми е.. дойде ми, корема ми е подут и ми се спи адски много ..
чудя се дали да изляза да се разсея или да проспя деня.. скоро не е имало ден, в който да нямам никакви задължения (школи, даскало, уроци и прочие) и просто да мога да си остана в нас
снощи в 3 му писах смс .. иска ми се днес да се обади да се видим на кафе и най-накрая да действа, защото ме подлудява..
уфф защо трябва да валии ;х
^^^
Бургас <3
Ще се побъркам..Незнам какво искам изобщо.Да стоя и да мисля нищо не измислям,много се дразня на себе си.Адски ми е тъпо...![]()
![]()
объpкана от всякъде..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Не позволявам на никого да ме използва или да се държи лошо с мен, а след т'ва да се прави, че нищо не е станало. Направих го на две стотинки и въобще не ми дреме какво си е помислил. Ебаси неадекватното същество. ^^
Толкова съм щастливаааааааааааааа...![]()
![]()
![]()
Напук на кашлица, шепи лекарства и изгнание.. Чувствам се прекрасно.Много си ги обичам.. Ужасно много.
И в случай, че не съм казала.... ЩАСТЛИВААА!!!![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
е*аси съня му ударих...Хубавото е ,че поне не ме боли главата от вчера .Направо ПЕРФЕКНТО СИ ПРЕКАРАХМЕ!!
А колкоо си го обичаммммм не е истина
![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
заради скапания дъжд си седя цял ден в нас.. каква скука само пф
Тишината е твоето име на ум
всеки облак носи твоя парфюм
всички влакове водят в твоя тунел
през трупа си все към теб съм поел...
Пълна апатия. Нищо не ми се прави.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Саднато,как може да е такъв глупак ? чесно .. пиши ми ве![]()
Искам го,безумно го искам..въпреки отблъскващото му поведение напоследък..За пръв път от времето,в което го харесвам се държи толкова отблъскващо,преди поне казваше защо не говори с мен,а сега нямам право да разбера..
Имам чувството,че тя му е наприказвала нещо за мен,което не е трябвало,макар че не се сещам да съм приказвала с нея за Него..
Искам гоооооо!!!!!!!!!
Аз:Ще го забравя! Знам,че мога!
М.:Не се шегувай,знаеш,че не можеш да го забравиш..
Аз:Ще видиш,че ще го забравя и след седмица-две няма и да си помисля за него!
М.:Айде да видим..
За капак на всичко поне имам с какво да се разсейвам,имам да уча толкова много,че...
Реших няколко задачки по математика..останаха ми още 2,но реших да си почина..
Като гледам снимките ни си припомням,че можех да му призная веднъж завинаги това,което чувстам,но не го направих,защото съм страхливка..![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
СуперСлед като днес излязох с приятели на дъжда...Ходихме на кафе, после у един приятел от компанията...
Щяха да се получат два гафа с приятеля ми, но хубаво че и двата пъти телефона звънна
![]()
Все още объркана,ве мога и да изляза времето е ужасно,а и нямам желание.Искам да се наспя и да реша какво искам..
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чуствааам се страхотноо.. [[sunn]]