- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Почти успя да ме разреве. Чудесно!
Не ме бива. Не мога. Явно просто... ъъъъ!
Не знам дали ще мога да си изляза от тъпия, затлачен, бавен, тих, досаден начин на игра... И се отчайвам. А той с тъпия си, наивен акъл като дойде и започне да ми го натяква, не става по-добре. И ме изнервя. И как не го ударих не знам.
дддддддддддддддддлллллллл ллаааааааааааааааа!
Ооо днеска си избухнах тоталноАма все пак някак ми липсва .. вече и аз се чудя какво да правя , обаче скоро трябва да реша защото неможе да продължава така
![]()
Поредния шибан ден..
Какво става , бе .. мамка му ?!
Като си помисля , че имам и да уча , а нямам никакво желание. Прекрасно , нали ? О.о
Ама и това "прекрасно" време на вън напълно завршва шибаната картинка.
Оф , какво ми стана ПАК?
Като си помисля колко работа имам утре из града и колко ходене ме чака, започват да ме болят краката още от сега.
Не ми се спи! Тъжно ми е за нещо, което не мога да споделя с никой! Дори с най-близките си хора.. И не знам това ли нещо е толкова ужасно или нямам достатъчно близки хора, на които да доверя такава тайна. От седмица ми се блъскат в главата купища въпроси без отговор. Мисля, че отговорът на всички въпроси е един и съм на крачка от намирането му. След това ще стане още по-трудно, но поне ще знам къде е коренът на всичката тази шитня!
Лягам да чета нещо.. Лека нощ![]()
И спря да се върти за миг земята..
Оо супер. Току що се прибирам от една приятелка, разглеждахме стари албуми и дневници. Как се смяхме само!![]()
И все пак липсва ми времето, когато бяхме безгрижни и не мислихме за проблемите ...
А като си помисля, че щях да се прибера вкъщи и щях да се отдам на интензивен рев. И защо? ... Само аз си знам![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Зле..Пак ми е мега умрялото,отделно имам да уча мега много....
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Супер![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
I'm not JESUS. I will not FORGIVE !!!!
получавам внимание от всички други момчета, но не и от Него .. ;фдтъфггхлдфк ;сдлфкйд клйхдзгкйхк.... измъчва мееееее
Нещо много се вманиачих с тоз' компютър последните дни.
Трябва да си дам почивка. Ще седна да уча и да наваксам всичко и всичко да се оправи.
Хм, мога да се преборя срещу мене си.
Perfect!![]()
![]()
![]()
Малко сърдита. Как може да е толкова несъобразителен на моменти?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Самодоволно ми е, арогантно такова... Още много малко и на неговата глава ще се кача, а не съществува нещо, което да може да ми донесе такова удоволствие. Напоследък се обичам адски много, по - добре съм от всякога.
ех начиии, нали каза ,че няма да ходи там,само ще се отбие, сиг пак е там![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Back in the game, bi---ez.![]()
Имах нужда от точно такава голяма пауза. Сега кипя от енергия и ще си я изкарам на правилното място.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Тъпият университет пак чийтва.
Сега трябва да пътувам спешно до софия, за да си платя глупавите такси...
Горе-долу добре се чувствам..
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Ами, честно казано, не много добре, някакво ми е много сдухано тези дни..![]()
Супер .. началото на вечерта ми беше гадничко.. но реших да оправа нещатата и сега всичко е суперСамо факта че утре тряа стана в 6и половина ме отчайва
![]()
The best part of me is hidden..
Супер съм !![]()
Hostis Honori Invidia
Оф , всички са луднали по тея статусиСамо ми пълнят стената на фейсбук с глупости !!! Иначе утре първа смяна
Пак се почва ...
По принцип ми беше цял ден готино, поспах си добре, етц.
Утре даскало.. не съм учила въобще за великото контролно, но имам цяла нощ и после ще се друсам с кафета..
Пак се сдухах малко..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride