- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Искам на море веПървоначално написано от kuklichka_bg
![]()
![]()
![]()
иначе лека че пак няя стана утренищо спорта който водя е полезен
хЪх...
Пак на философия ме избива. Нищо и никой наоколо нямат смисъл. Още изключително малко ми трябва за да стана непоносимо егоцентрична.
Оо искам утре да минава по-бързо, че да се свършва.
Колко бързо минаха 5 месеца! ... А толкова неща се промениха за толкова кратко време.. Не съжалявам! Твой избор![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Доста добре се чувствам.
Реагирах по съвършено безмълвен начин. Значи съм си въобразявала, че ми пука. Поне си отдъхнах. Тея глупости ми омръзват доста бързо, което си е изцяло плюс.
Контролното беше чиста доза излагация, дано поне вържа 3.
Чувствам се невероятно красива, ебаси кефа.
"Всеки изгрев, всеки ден, всяко слънце пазя в мен- искаш ли да ти ги подаря?.."
замръзнала...![]()
А като знам наколко места още трябва да ходя днес,а сега и по право да уча..![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Болна и се чудя как да накарам мама да не ходя на училище, защото ми е супер зле![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Най-после ми дойде ентусиазмът. Само да мине днес, само да минат контролните...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Когато се събудиш сутрин и си откриеш кашетата, денят винаги се очертава като приятен.
влюбен, объркан, от време на време тъжен, като цяло усмихнат
Болна съм.Едно такова.. гадно и отвратително ми е .Цял ден вървя и се тъпча с хапчета, взе да ми писва вече!!!
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
спокойна съм, само дето ме боли главата нещо![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Скапана. Болят ме възглавничките на стъпалата. Днешният ден ми беше загубен, нищо не свърших като хората. Добре поне, че успях да се срещна с този човек... Направо ме стопли отвътре. Да не забравя само, че съвършено тъпият ми приятел отново се държи като пълен малоумник. И не, не ме е яд, че всичко ще свърши, че той го кара да свърши, а ме е яд, че за възрастта си е тоооолкова тъп.
Болна![]()
и той ми липсва..много
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Утре отивам на 3 дневна почивка с елементи на учене за кволоквиум (без интернет) И си взимам тефтера за чернови (цел обилен творчески процес) И си взимам 2-те книжи.
3 дни отдадени на словото.
Да живей!
Изтривам всичко и почвам наново. Искам да се съсипя. Не съм се мразила повече през целия си живот. Всичко е толкова абсурдно, че си е ебало майката. Искам да замина на самотен остров и там да прекарам остатъка от живота си- без отвратителни хора.
Не можах да спя много добре. Мислех си за нея, отдавна не съм се чувствал така. Mr. Sandman ме е надценил обаче или просто аз съм се подценил. Страхотна е![]()
хЪх...
Мисля скоро да започна на чисто така както аз искам!! ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Пак съм в шибаното положение ,когато не знам дали да продължа или просто да се откажа![]()
П.П Някой изобщо чете ли това което са написали преди него да речем ?
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Супер!Вчера яко се разбих в диското!Всичко живо ме гледаше и беше супер![]()
ОБИЧАМ ТЕЕЕЕЕ <3
добре се чувствам![]()
от няколко дена вече съм пълнолетна мухахах![]()
![]()
Добре..чудя се как ли ще мина днеска и утре..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.