- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Страх ме е.. за сефте ще ходя да спя у милото![]()
И сега още отивам.. цял ден и цяла нощ нззз.... от техните не ми пука дори, те са супер яките хора .. но от него ме е срам/страх
Първи път в живота ми да изпитвам такива чувства.И хем станах рано, за да имам време и той е буден и веднага ми писа да отивам
![]()
Не е спало и то горкото :Д
Бивам,преди половин час станах,не ми се закусва,не ми се ходи на практика,искам той да се сети за мен.
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
повръща ми се вече.. отвикнала съм от даскало.. особено от първа смяна.. айде да ми се маха от главата вече...
Живея в единия край на града..даскалото в другия край.. 12км ми е пътя... всеки ден по 2 пъти... полудявам![]()
You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!
Аз едно малко гпупаво човече,което не знае какво иска.
Мисля,че е време да послушам сърцето си и да изживея напълно това,което чувствам.
Оооо много добре !!!!
Купих на майчето подаръче за утре, доста скромно е, но мисля, че ще се зарадва много.Бях се притеснила, че нищо няма да измисля, както и стана де - но в крайна сметка се сетих и го купих и "дооформих" от сърце.
Иначе към даскало отидох само за да се подпиша за присъствие и си тръгнахме, хах.![]()
И тая седмица ще се изниже ей така, нищо сложно не се очертава и естествено ще мине неусетно.
Трябва дне обаче да седна да поуча, че биологията мен чака, а не съм я отваряла със седмици.На матурата няма да мисля много, много за бала.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!
никак ..
толкова простотии се случват около мене ..
така ли изглежда всичко отстрани?!
наистина ли не той, ами аз съм хлътналата? .. нее !! въобразявам си ;х
но пък започнах курса ^.^ само че ми трябват по-високи обувки, а наще не искат да ми дават пари .. пфф
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
нещо ми е студено..след малко ще ходя да вземам подарък на мамчето...малко ме мързи ама..........няма как![]()
Hostis Honori Invidia
Вече не е толкова изненадващо, а още е добре. И ще се оправя! Прекрасно се чувствам дори. Свикнах да не се притеснявам за глупости, да мисля за себе си. Имам време да мисля за себе си и е страхотно. Не мога да повярвам, че съм позволявала толкова време нещо да застава между мен и приятелите ми, че съм се лишавала от удоволствията и безгрижието с тях.. Имам да наваксвам и започнах да го правя, което ме кара да се чувствам все по-добре със всеки изминал ден.![]()
офф обичам да слушам как някой се чувства добре ..а сегаа мен ми писна квоо пише на тая " пиши миии като си тук
ии кви са тия коментари под снимките пфу !
ее начи ...... де да го знам ?!?!? харесва ли ме , обича ли ме , иска ли да е с мене НАИСТИНА ?!?! wtf
![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Тъпа работа, трябва да пиша курсова по английски УЖАС. Отделно денят е скапан. Трябваше да съм на кормуване, но уви инструктора ме запали... пфу чаках го час и половина и накрая нищоУтре поне ще си направя вътрешния (lil' happy abt it ;d). И факта че цял ден вися по опашки още като се почна от стола в университета, после за семестриалната такса в банката, след това да си извадя карта за градския транспорт... за капак на всичко, да чакам 30+ минути да си извадя шибаната карта за рейса изтървах работното време на МВР-то да си взема личната карта.. ужас ви казвам
Изтървах и автобуса и сега не мога да изляза. Ташака е пълен ! Сега ще кисна цяла привечер та и вечерта в нас...
Естествено както всеки ден, така и този не направи изключение - няма ден в който да не мисля за нея...
Тъпа работа, трябва да пиша курсова по английски УЖАС. Отделно денят е скапан. Трябваше да съм на кормуване, но уви инструктора ме запали... пфу чаках го час и половина и накрая нищоУтре поне ще си направя вътрешния (lil' happy abt it ;d). И факта че цял ден вися по опашки още като се почна от стола в университета, после за семестриалната такса в банката, след това да си извадя карта за градския транспорт... за капак на всичко, да чакам 30+ минути да си извадя шибаната карта за рейса изтървах работното време на МВР-то да си взема личната карта.. ужас ви казвам
Изтървах и автобуса и сега не мога да изляза. Ташака е пълен ! Сега ще кисна цяла привечер та и вечерта в нас...
Естествено както всеки ден, така и този не направи изключение - няма ден в който да не мисля за нея...
Чуствам се добре![]()
![]()
след като казах наистина голямата ми тайна на най-добрата ми приятелка
, но само на нея
![]()
![]()
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
сега и на нас ще кажешПървоначално написано от sunnyreni
![]()
![]()
по темата: гладна съъъм ;х
МОМИЧЕ!
No I can't
И след толкова време те видях - изглеждаше ми смешен ... А тя - жалка стоеше до теб! И какво толкова ме зяпаха всичките ти приятели, включително и тя! ... И не й завиждам - съжалявам я! След време ще разбере защо![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Малко ми е криво, мина 1 седмица от тогава, но още не мога да го прежаля. Затвориха едно от най- любимите ми места, толкова спомени, винаги когато беше просто скучно или нямаше какво да правя отивах там. Или просто се отбиваш за 5 минутки- само за да видиш какво ставаВярно, че от лятото насам оборота падаше и ходехме само 10 човека и персонала
но едни от най- хубавите ми моменти са там. Липсва ми...
http://www.youtube.com/watch?v=viDn8...layer_embedded
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
В моменти като този ми идва в пъти повече... не мога така ;(
Много ми е злее ..май се разболявам.Много ми е студено а мама се разкарва по тениска из стаята...Излизах за малко.Имах 200 думи по немски бахти.Той ми липсва не мога без него.Много съм здухана тези дни започвам да се депресирам
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
заспало ми е ..
радвам се, че скъсахме.. вярно, че вече минаха 2 седмици (че и повече) ама пак се замислям ..
абе каквото станало, станало.
сега трябва да се изясня със себе си.. не ми трябва момче (:
;д
МОМИЧЕ!
No I can't
Е... може би не по начина по който исках, и не по начина по-който е осъществи разговора, но отварям нова страница. Все пак живота продължава...
Изнервена, напрегната, уморена, с много изостанала работа + "наранена" или чувството, когато реалността те смъква с трясък от розовите облаци. И самотно, защото човекът от когото имам нужда е на 16 000 км....А момчето, което ме радва ми обяснява как "ходи" или нещо подобно с няква. Е прекрасно!
Животът е тооолкова прекрасен и отвратителен едновременно. Толкова съм щастлива и благодарна за всичко, което имам. И в същото време ме нервират определени хора и искам да ги взривя. Трябва да се науча да не си вадя грандиозни изводи от някви глупости. Ще почна начисто.
П.П.: Имам адски болки в гърба и си развалих божествения корем. За сметка на т'ва съседът отдолу ме поздрави днес, макар че вдигам невъобразим шум. Ебаси пича.
Как се чувствам ли?!
Странно ...
От една страна ми е готино,защото снощи събрах смелост (е и бирата малко помогна) и казах доста от нещата,които се таях в себе сиОт друга страна ми е криво,защото не знам как точно е приел нещата,които му казах?!Не,че не ги знаеше,но си е друго,когато го чуе в прав текст
Като изключим тази случка ... Ами влюбена съмВлюбена съм в едно красиво,червено Ауди А2 и си мисля,че заради това бебче може и да се престраша и да се навия за шофьорски курсове
(дано някой познат да не чете в момента,защото многооо ще ме бъзикат
) Просто си е любов от пръв поглед
Бях го видяла още преди няколко месеца и нещо ме жегна ... Днес пак го видях,стои и си ме чака в автокъщата
И татко го хареса ... И въпреки това все още не съм сигурна дали мога да преодолея гледката от онази катастрофа
Оффф ... Пак стана 04:00ч.,а на мен все още не ми се спиПак ще си легна към 06:00ч. и ще стана на обяд ...
Мамка му!
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Филийките ми са гадни, чаят ми е студен. Предлагам за завършек да ми спрат топлата вода, тъкмо като вляза да се къпя.
Добре.Събудих се с неочакван смс и ми хареса-Сега трябва да си изпия голявото кафе и да го почвам това право...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.