.
Затворена тема
Страница 31 от 128 ПървиПърви ... 212728293031323334354181 ... ПоследнаПърви
Резултати от 751 до 775 от общо 3195
    Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Страх ме е.. за сефте ще ходя да спя у милото И сега още отивам.. цял ден и цяла нощ нззз.... от техните не ми пука дори, те са супер яките хора .. но от него ме е срам/страх Първи път в живота ми да изпитвам такива чувства.И хем станах рано, за да имам време и той е буден и веднага ми писа да отивам Не е спало и то горкото :Д

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Бивам,преди половин час станах,не ми се закусва,не ми се ходи на практика,искам той да се сети за мен.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

повръща ми се вече.. отвикнала съм от даскало.. особено от първа смяна.. айде да ми се маха от главата вече...
    Живея в единия край на града..даскалото в другия край.. 12км ми е пътя... всеки ден по 2 пъти... полудявам
    You know my motivation..Given my reputation..Please excuse me - I don't mean to be rude.. but tonight I'm f*ckin' you!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Аз едно малко гпупаво човече,което не знае какво иска.
    Мисля,че е време да послушам сърцето си и да изживея напълно това,което чувствам.

Мега фен Аватара на vagarious
    Оооо много добре !!!!
    Купих на майчето подаръче за утре, доста скромно е, но мисля, че ще се зарадва много.Бях се притеснила, че нищо няма да измисля, както и стана де - но в крайна сметка се сетих и го купих и "дооформих" от сърце.
    Иначе към даскало отидох само за да се подпиша за присъствие и си тръгнахме, хах.
    И тая седмица ще се изниже ей така, нищо сложно не се очертава и естествено ще мине неусетно.
    Трябва дне обаче да седна да поуча, че биологията мен чака, а не съм я отваряла със седмици.На матурата няма да мисля много, много за бала.
    Big or small, lies are lies!

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    никак ..
    толкова простотии се случват около мене ..
    така ли изглежда всичко отстрани?!
    наистина ли не той, ами аз съм хлътналата? .. нее !! въобразявам си ;х
    но пък започнах курса ^.^ само че ми трябват по-високи обувки, а наще не искат да ми дават пари .. пфф
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    нещо ми е студено..след малко ще ходя да вземам подарък на мамчето...малко ме мързи ама..........няма как
    Hostis Honori Invidia

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Вече не е толкова изненадващо, а още е добре. И ще се оправя! Прекрасно се чувствам дори. Свикнах да не се притеснявам за глупости, да мисля за себе си. Имам време да мисля за себе си и е страхотно. Не мога да повярвам, че съм позволявала толкова време нещо да застава между мен и приятелите ми, че съм се лишавала от удоволствията и безгрижието с тях.. Имам да наваксвам и започнах да го правя, което ме кара да се чувствам все по-добре със всеки изминал ден.

Супер фен Аватара на lyfche
    офф обичам да слушам как някой се чувства добре .. а сегаа мен ми писна квоо пише на тая " пиши миии като си тук ии кви са тия коментари под снимките пфу ! ее начи ...... де да го знам ?!?!? харесва ли ме , обича ли ме , иска ли да е с мене НАИСТИНА ?!?! wtf
    THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3

Супер фен
    Тъпа работа, трябва да пиша курсова по английски УЖАС. Отделно денят е скапан. Трябваше да съм на кормуване, но уви инструктора ме запали... пфу чаках го час и половина и накрая нищо Утре поне ще си направя вътрешния (lil' happy abt it ;d). И факта че цял ден вися по опашки още като се почна от стола в университета, после за семестриалната такса в банката, след това да си извадя карта за градския транспорт... за капак на всичко, да чакам 30+ минути да си извадя шибаната карта за рейса изтървах работното време на МВР-то да си взема личната карта.. ужас ви казвам Изтървах и автобуса и сега не мога да изляза. Ташака е пълен ! Сега ще кисна цяла привечер та и вечерта в нас...
    Естествено както всеки ден, така и този не направи изключение - няма ден в който да не мисля за нея...

Супер фен
    Тъпа работа, трябва да пиша курсова по английски УЖАС. Отделно денят е скапан. Трябваше да съм на кормуване, но уви инструктора ме запали... пфу чаках го час и половина и накрая нищо Утре поне ще си направя вътрешния (lil' happy abt it ;d). И факта че цял ден вися по опашки още като се почна от стола в университета, после за семестриалната такса в банката, след това да си извадя карта за градския транспорт... за капак на всичко, да чакам 30+ минути да си извадя шибаната карта за рейса изтървах работното време на МВР-то да си взема личната карта.. ужас ви казвам Изтървах и автобуса и сега не мога да изляза. Ташака е пълен ! Сега ще кисна цяла привечер та и вечерта в нас...
    Естествено както всеки ден, така и този не направи изключение - няма ден в който да не мисля за нея...

Чуствам се добре след като казах наистина голямата ми тайна на най-добрата ми приятелка , но само на нея
    Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.

Град
    Варна ^.^
    Цитирай Първоначално написано от sunnyreni
    Чуствам се добре след като казах наистина голямата ми тайна на най-добрата ми приятелка , но само на нея
    сега и на нас ще кажеш
    по темата: гладна съъъм ;х
    МОМИЧЕ!
    No I can't

Супер фен Аватара на tanch3t093
    И след толкова време те видях - изглеждаше ми смешен ... А тя - жалка стоеше до теб! И какво толкова ме зяпаха всичките ти приятели, включително и тя! ... И не й завиждам - съжалявам я! След време ще разбере защо
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на mynichka
    Малко ми е криво, мина 1 седмица от тогава, но още не мога да го прежаля. Затвориха едно от най- любимите ми места, толкова спомени, винаги когато беше просто скучно или нямаше какво да правя отивах там. Или просто се отбиваш за 5 минутки- само за да видиш какво става Вярно, че от лятото насам оборота падаше и ходехме само 10 човека и персонала но едни от най- хубавите ми моменти са там. Липсва ми...
    http://www.youtube.com/watch?v=viDn8...layer_embedded
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Супер фен
    В моменти като този ми идва в пъти повече... не мога така ;(

Много ми е злее ..май се разболявам.Много ми е студено а мама се разкарва по тениска из стаята...Излизах за малко.Имах 200 думи по немски бахти.Той ми липсва не мога без него.Много съм здухана тези дни започвам да се депресирам

I remember your name crying in a rain
    When you left and close my door
    I remember myself in my emptiness
    Waiting for a special call…

Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3

Град
    Варна ^.^
    заспало ми е ..
    радвам се, че скъсахме.. вярно, че вече минаха 2 седмици (че и повече) ама пак се замислям ..
    абе каквото станало, станало.
    сега трябва да се изясня със себе си.. не ми трябва момче (:

МОМИЧЕ!
    No I can't

Супер фен
    Е... може би не по начина по който исках, и не по начина по-който е осъществи разговора, но отварям нова страница. Все пак живота продължава...

Град
    on the dark side of the moon
    Изнервена, напрегната, уморена, с много изостанала работа + "наранена" или чувството, когато реалността те смъква с трясък от розовите облаци. И самотно, защото човекът от когото имам нужда е на 16 000 км....А момчето, което ме радва ми обяснява как "ходи" или нещо подобно с няква. Е прекрасно!

Животът е тооолкова прекрасен и отвратителен едновременно. Толкова съм щастлива и благодарна за всичко, което имам. И в същото време ме нервират определени хора и искам да ги взривя. Трябва да се науча да не си вадя грандиозни изводи от някви глупости. Ще почна начисто.

П.П.: Имам адски болки в гърба и си развалих божествения корем. За сметка на т'ва съседът отдолу ме поздрави днес, макар че вдигам невъобразим шум. Ебаси пича.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Как се чувствам ли?!
    Странно ...
    От една страна ми е готино,защото снощи събрах смелост (е и бирата малко помогна) и казах доста от нещата,които се таях в себе си От друга страна ми е криво,защото не знам как точно е приел нещата,които му казах?!Не,че не ги знаеше,но си е друго,когато го чуе в прав текст
    Като изключим тази случка ... Ами влюбена съм Влюбена съм в едно красиво,червено Ауди А2 и си мисля,че заради това бебче може и да се престраша и да се навия за шофьорски курсове (дано някой познат да не чете в момента,защото многооо ще ме бъзикат ) Просто си е любов от пръв поглед Бях го видяла още преди няколко месеца и нещо ме жегна ... Днес пак го видях,стои и си ме чака в автокъщата И татко го хареса ... И въпреки това все още не съм сигурна дали мога да преодолея гледката от онази катастрофа
    Оффф ... Пак стана 04:00ч.,а на мен все още не ми се спи Пак ще си легна към 06:00ч. и ще стана на обяд ... Мамка му!
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Филийките ми са гадни, чаят ми е студен. Предлагам за завършек да ми спрат топлата вода, тъкмо като вляза да се къпя.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Добре.Събудих се с неочакван смс и ми хареса-Сега трябва да си изпия голявото кафе и да го почвам това право...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Странно, след вчера би трябвало да съм малко по-спокойна. Но нещо ми е изнервено и сънено.
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си