- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Някак си се чувствам объркана...и забъркана в ебати големия филм... в който за съжаление...аз съм главната героиня и любовта ми е несподелена...
Step by step, heart to heart, left right left
We all fall down like toy soldiers
Bit by bit, torn apart, we never win
But the battle wages on for toy soldiers
Уморена от днешния ден и също така обърканаЕх,ревността е голямо нещо ,бе ;дд
![]()
![]()
![]()
![]()
♥ ♥ ♥ Докато другuте сu казват: "Амu ако се проваля?" , аз сu казвам: "А ако успея?" ♥ ♥ ♥
Уморена, главата ме боли, яде ми се.Милото ще идва днеска, тука ще спинка, демек няма да се наспя за училищееееее, но пък се радвам, че ще го видя.
Пропуснах лекцията по МИ. Просто днес не ми е ден... Всичко друго свърших, но за най-важните неща просто нямам мотивация.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
много зле
There is no right or wrong, only fun or boring
Офф на какъв се прави по дяволите?Дава ми напразна надежда после не ми обръща никакво внимание,зарибява се с НЕЯ .Не издържам..Край!много ги мразя тези номера затова ще види и моята лоша страна.Скапана,тъпа отвратителна ВЕЧЕР!!!Нямам търпение да дойде утре
Спец.за Марчела-Акъла не е к.р да ти го вкарат, тъпа п.т.о !!!![]()
![]()
![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Странно, някакво ходи ми се някъде, искам да ида някъде за малко, просто да си почина от всичко, да помисля малко..
+1, на всеки му трябва нещо такова...Първоначално написано от __SuNshInE__
Невъзможно е само силна дума, използвана от слаби хора, намиращо за по-лесно да живеят в света, който им е отреден, вместо да открият силата в себе си да го променят. Невъзможно не е факт. То е убеждение. Невъзможно не е твърдение. То е предизвикателство. Невъзможно е осъществимо. Невъзможно не временно. Невъзможно е нищо.
тази година достига висоти като тъпи ситуации и неадекватности, толко абсурдно, че става смешно О.о
Знам какво искам, но не знам как да го получа.
Странно чувство на благодарност...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Дали не съм умна.. Ебаси майката. Знаех си, че истината не може да е толкова леснодостъпна. Ебаси майката за трети път. Всичко е шибана суха теория. Всеки може да изкаже тея неща, ама на практика се случват само ако не са ти цел. Тоест случайно. Пък случайни неща нямало.
Ако го мисля още, може и да стигна до някъв баланс в тая шибана теория. Много хубаво не е на хубаво, не знам дали някой знае. Толкова позитивизъм и сладникавост на една шибано място...чак ми се догади. Чак ми залипсваха тъгата и гневът.
Няма никаква гаранция дали ще стане, принципът пак е проба- грешка, проба- грешка.
Оказва се, че истината е "Единственото сигурно нещо е, че няма нищо сигурно, и единстваната константа във вселената е промяната."
Басиииииииии умирам.толкова ми е зле, че нз
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мислех си, че нямам нищо..
аз сега се чувствам толкова добре ^.^
уф единственото отрицателно нещо, това, което ме тревожи, ще се случи на 14ти .. :Х ..
ужс..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
ужасно,отвратително..пълен провал като човек.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Нова идея за разказ.
Тея билови делириуми ми се отразяват добре творчески.
...сама![]()
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
...самПървоначално написано от Paramour
![]()
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
Добре. Изкарахме си много забавно на лекцията. Толкова забавно, че за малко да ни изгонятТрябва да прегледам казуса за утре, но май ще го оставя за минутките преди упражнението.
Той... мааааалко ме изнерви. Пак започва същата песен. Но този път няма да я бъде.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
ами мисля ,че му е тъпо .. ддз
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3