- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
I`m happy!!![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Побърквам се вече..толкова много ми писна от това..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Много,много умислена.. чудя се дали все пак са останали свестни момчета ??
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
супер енергично
![]()
Hostis Honori Invidia
Пропускам втори ден (реално трети) поред в уни-то. Яд ме е на себе си. Имам нужда от конска доза мотивация, която хубавото време отказва да ми даде. Трябва да намеря друг източник.
Или може би някой, който да ме юрка... Отворена съм към предложения.
В другия аспект - всичко е като в приказка. Сякаш съм се пренесла две години назад във времето и всичко е ново и интересно. Преоткривам себе си и него. Хубаво е.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
депресирана
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
И аз,но утре съм на почивка до неделя и смятам да се забавлявам.Чувствам се добре.Първоначално написано от BrownEyes
Изкъпах се сега се лакирам и след малко ще излизаме с мойто мило![]()
липсва мииии
![]()
OMG, много ясно, че има... аз пък се чудя дали все пак са останали свестни момИчетаПървоначално написано от bubkaa93
![]()
хЪх...
Хах,трудно,много трудно се намират..а относно свестните момичета-естествено,че ги има,всичко е до това на какви хора ще попаднеш![]()
Не можеш да забравиш нещо, което е променило живота ти, не можеш да забравиш чувства, които са те накарали да пораснеш!
Добре, уморено- но доста усмихнат ден и надявам се приятна разходка след малко![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Липсва ми ...толкова много.Няма да е тук цяла ваканция по-дяволите ще се гръмна.Признах му какво чувствам към него но уви..ще ми се да ме харесваше.. така като го гледам не му пука за мен само ми дава напразни надежди,отиде си без дори да се сбогува с мен.Обърна ми гръб и просто се качи във шибаната кола...не мога..ГАДЕН,ПРОКЛЕТ И ТЪП ЖИВОТ! не издържам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
може и по добре..![]()
Music Is The Nothing better than to
share the same feeling with others!
Trance is different for everybody.
Trance is different for me each time
Trance is hated by some
Trance is loved by some
Trance is a feeling, a flow, a mood, an art.
But above all;
Trance is life and the life is trance!
Смесено.
Смесени чувства/емоции.
Искам да му пиша,и в същото време - не искам.
И няма.
Искам той да ми пише,да се видим,и такива неща,
уф
защо го правя
защооооо
![]()
Радостна - ваканция.
Утре трябва да свърша някои неща и деня ми се вижда доста неясен, ама карай. Вече не си правя абсолютно никакви планове, тъй като така и така няма да се осъществят.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Най-сетне ваканция![]()
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
+ това му е развален компютъра и дори не мога да му пиша..сигурно няма и там на селоПървоначално написано от yeeee
![]()
![]()
"Знам, че нищо не знам. Знам, че всичко е толкова преебано, та чак не е за вярване, но знам, че няма какво толкова оригинално да кажа и аз по този въпрос. Нямам вдъхновение. Нямам послание."
Пфууу ... ми някакво такова странно ми е. ВАканция - супер. Спане - йей. И до тука? А после? Пак ще убия 10 дни пред компютъра...![]()
Хем ми е готино, хем ми е гадноо, еей ... няма угодия ;ддд[/i]
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
Уморена.
Лягам да спя,не мога повече.
ДАно не е така цяла ваканция,че
![]()
Ама толкова обичам, когато някакви си евтини лигли ми се бъркат в живота.Не си ли е леко моя работа с кого какво съм правила. Ей, аман от лицемери, двуличници и интриганти. И клюкар(к)и.
Иначе съм супер изморена, ще почакам още малко да видя дали усложнението ще ми пише, не знам и аз за какво му губя времето, след като нямам нищо специално към него.. Ядосана съм на оня другия и ми е гадно, че така се прецака всичко между нас, при условие, че всички ни казваха, че сме яка двойка и си отиваме, пък и двамата уж имахме чувства.. Оф, и всичко пак заради оная леката типка. Аман, аман.
Както и да е, както се казва ' The show must go on" ще оцелея. Утре като се наспя всичко ще е ок ^^
йеее !!Първоначално написано от kindergarden
Кажи-речи денят мина добре. Утре трябва да изчистя малко из вкъщи и ако намеря желаещи да изляза. ДАНО не вали !
^^^
Бургас <3