- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
ТАМ СЪМ !
Не, не, не, т'ва няма да се търпи още дълго ми се струва.![]()
Голяма скука, а сега можеше да съм на разходка и да се радвам на хубавото време. Ама хората работа си имат, аз къде се тикам.![]()
Вече и филми не ми се гледат, нищо не ми се прави.
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Има нещо вярно.Първоначално написано от Cybershot
![]()
Ами намали го. Хвани си приятел, стига си го гледала тоя дали е завързан или отвързан...Първоначално написано от againstyou
Гордея се със себе си. Напоследък започвам да осъзнавам колко много поводи за това съм пропуснала. Надявам се уикенда да бъде ползотворен от към мъжко присъствие.
Махнах си главата, не мис е верва
Ауу а колко трябва да уча .. не е истина,ама как да седна с "желание",като знам, че трябва да наизустя всичко ...
И ако можеше сънищата да се сбъдват ... пхаа.![]()
Big or small, lies are lies!
Адски тъпо..няма как да стане по-зле.![]()
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Е НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ БРАТО!Първоначално написано от cranberry696
хяхяхях
--
всички момичета/жени, които познавам или съм познавал, действат по един и същи начин май в сходни ситуации. това е адски разочароващо и досадно до някаква степен. предсказуемо също...
искаме нови стереотипи на поведение, нао!
Целият ден на криво ми върви..хубаво, че излезнах да потичам.
Няма ли нещата да бъдат най-накрая такива каквито трябва?![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Леле много ми се ходи да тичам.Отделно много ми се пуши, а нямам цигари, магазините са затворениДа 2 напълно противоположни неща, но е нормално за мен.Иде ми да излезна и да почна да тичам, обаче преди малко се наядах :Д ще земе да ми стане зле.
А иначе тоя сън дето го сънувах..хъммм ...
Нямам думи, за да опиша колко зле се чувствам ...![]()
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Очарована съм от вниманието й,но все пак .. отказвам да приема!
И ми е няк'во тъпо...сънят ми от миналата нощ ме побърквааааааааа.пф..
Не мога да го опиша-вече едва виждам от всичките стичащи се сълзи .Е-меко казано ужасно![]()
Спомена от миналата година по това време. Беше уникално... Същите места, сполетяха ме същите усещания.. Оххх вече ми писна, продължавам напред и не ми пука (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Мина ли ти !?![]()
П.П: чудя се да хапна лии,да не хапна лииииии...абе добре е..
Охх, толкова съм радосна , а същевременно и толкова тъжна![]()
Откачам тотално. Опитвам се да направя нещо и всичко се обърква. Майната му. Ядосвам се за глупости, дано поне успея да си изгледам филма.
Не ми се мисли утре, просто не ми се мисли. Скарат се и все аз го отнисам,все на мен ми пеят на главата, все аз съм кривата. Как не им омръзна на тея хора от скандали,бе, как? И си мислят,че пък на мен ми е всичко на 6, и щракам с пръсти и всеки път като гледам какво става наоколо ми е през шапката за останалите, да ама не... Понякога ми се иска да не бях такава, да не ми пукаше и за най-малкото, да не се ядосвах за своите глупости, още повече за чуждите, да си бях там някаква неориентирана или поне да се правех на такава, ама не става явно....
Ядосана.. А, да му се невиди и пикльото .. Ама нали си е моя пикльо, та ще си го понасям.![]()
![]()
тъпо направи вчера,
и аз също,
и той също,
той не е толкова виновен-но можех да му се обадя.
пффф
голямата раота,днеска!
![]()
защо се държи такова студено вече,не разбирам!
Пффф в момента имам чувството, че живея в някой колумбийски сериал...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Как да съм..все пак съм рожденичка!
Чакам да стане време да ходя да ме гримират..
И после с момичетата на барче..
Вечерта ще се видя с маликите братовчедии![]()
![]()
![]()
Букетите са невероятни!![]()
![]()
Засега денят е хубав с 1 единствено изключение,но и това ще се оправи.![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!