- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Щастлива съмм![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Тъпо ми е. Трябваше да се видя на кафе с една приятелка днес, но в последния момент се отложи и сега се чудя кво да правя...![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Айляк съм си. Минават ми няк'ви сериозни, екзистенциални проблеми около празната главица, но за мое щастие не се задържат. Цял ден ще си нищоправя и толкова. Заслужавам го!
През последната седмица, само проблеми, нерви и простотии... чудя се на себе си как издържам. Ако можех да тегля майната на всичко, щеше да е направо перфектно. Пък и не мога да заредя... а новото е ... супер щеше да се продава... драма & трагедия
недоспала и ми е сад![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Уфф, по-зле едва ли може да стане.
Овцата тъпа ми се прави на интересна и вече почвам да откачам. Приятели.. Грънци.![]()
Тоя малкия.. да не се изразявам, ми лази по нервната система.
![]()
![]()
Саднатоо ;хх . Просто си знаех,че няма как да бъде всичко толкова прекрасно.Но все пак имам надежда,че ще е както преди.Много ми липсва,да свършва тоя филм дето го гледат,че ..![]()
Некво супер спряло..Последен ден от ваканцията .. мисля,че тва говори достатъчно .![]()
Death is easy,peaceful. Life is harder !!
Infect me with your love and fill me with your poison.
МдамПървоначално написано от onesteptohell
![]()
Много добре си ми беше през ваканцията (с изключение на погребалните моменти) - тоя град и тая обстановка ме скапва.
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
"Некъв ужас, некъв ад" - студено ми е съм гладна 24 часа в денонощието. ;\ На всичкото отгоре преводът ми не върви никак, а за вторник имам мноого да уча. И не само тогава, де. Нищо не съм бутнала цели 2 седмици, ама пък такъв айляк ми беше... Върших само нещата, които ми бяха любими и ми доставяха удоволствие и не че преводът не е едно от тях, обаче просто.... позабравих, че имам, каквито и да било задачи, свързани с училище. 20 пъти можеше да мина през стаята ми и да не ми пука, но пък колко ме домързяваше да си отворя бюрото...
След малко мисля да ходя да чета, че да мога да съм приключила поне към 1:30 с книгата, а не да си лягам по времето, когато хората стават за работа, както става напоследък.
Утре първи час контролно, за което уча по много странен начин...редувам владетели от 1-во българско царство с "Мечо Пух". Дано поне има резултат.
От дни не съм спала като нормален човек...лягам си към 9 сутринта и се събуждам към 5 следобяд, не съм ги виждала от 4 дена, искам, ама не ми се излиза. Опитвам се да си почина от хората, ама нещо не се получава.
Дано утре не се успя..искам да имам време да се направя много хубава, денят ми да мине бързо и весело, да се справя на контролното ми да седна да уча за т'ва във вторник. Добре, че остава още малко до лятната, ама преди т'ва се надявам онова събитие да мине страхотно.
Другото, което ме изпълва с надежда, е, че не ми е сърдит и скоро ще се уговорим да се видим.
Ох, хем ми е уморено, хем като легна няма да мигна до към 5, а след т'ва ще се успя като нищо...ако се задържа будна до към 18 днес, ще спя като пич до 4 през нощта във вторник- ще имам време за учене и няма да се успивам. Т'ва е добра идея, ама дали ще се осъществи..
Уморено и доста объркано ..
It's nothing so sexy, hot like you
Nobody's moving the way that you do
You driving me crazy..![]()
Вчера се видяхме само за 2 часа някъде. Не мога да опиша чувството да го видя след толкова дни отсъствие от негова страна.. Днес ще трябва да изтърпя 4-5 часа в училище и после съм само негова! Цял ден..
Ако зависеше от мен, въобще нямаше да ходя на училище. Щях да бъда с него още от сутринта..
И спря да се върти за миг земята..
Бивам.Не ми се ходи на даскало,ноо..сега всеки ще ми обеснява какво е правил ваканцията,а аз ще гледам да спестя мойте драми..![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Въобще не ми се мисли... само ми става лошо, като си помисля. Любовта... грешка, която се повтаря цял живот...
Най-сетне ваканцияКак се чувствам в момента? Мнооооого гореща
![]()
![]()
Днес трябва да се видя с моя.. надявам се вместо да се караме, просто да се изясним..
Добре се чувствам само дето не ми се ходи на училище![]()
Кафенце и бисквити.. Животът е прекрасенИначе не ми се ходи особено на училище, ама ще си видя мишоците и съм доволна :P