- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Зле.. Тъкмо си мисля, че всичко е наред и се появява някой идиот да ми развали илюзиите.![]()
![]()
От ден на ден все по-добре! Много ми е весело и има милион причини!
"Те безброй са усмивките мои!
Ъъъ..
не!
Милиард триса и две!"
![]()
Сега само дето имам малко повечко за учене, но пък имам и достатъчно време за това. Ще видя дали ще ходя на хип-хоп днес, въпреки, че не зависи от мен, но и това ще разбера. Пък как ми се отскача и до университета за това нещо-за-ученици, което ще се представя...но май няма да смогна тук вече. Трябва и пиесата да препиша от листовете на компа, трябва и биография да си напиша, трябва и с антинаградите да започна да се занимавам...абе...лудница. Ама ми харесва!
Естествено за 5 сек е способен да ме разплаче и да ме накара да съжалявам за всичко, което съм направила за него.![]()
![]()
Чувствам сеее бодра и веселаПреди малко станах от сън
![]()
One and only...
"Опит е името, с което много хора наричат грешките си."
Цепи ми главата, а вратът и гърбът са ми схванати. Мислех, че искам да споделя как се чувствам психически, ама не..
Тъжно ми е,защо поне веднъж не съм аз...![]()
![]()
Ще ми мине,все пак съм свикнала,така да става.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Ба ли му майката!? Имам още 2 часа безмислена почивка, после 2 часа лекции, после още 2 часа тъпотии![]()
![]()
Скучно ми е, не ми се спи още, по-скоро не искам да лягам, за да не дойде утре.. не ми се излиза с него, но няма да си позволя още 1 х да му откажа.. Просто за разнообразие да излезнем и толкова нищо няма да стане.. нз за к'во ми е притеснено.Дори не искам да го впечетля нито нищо.Да не искам да съм сама искам някой до мен.. но него.
Изморена. Тази игра на котка и мишка... какво ни става?
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Супер се чувствам, гледах страхотен филм!
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Чувствам се нормално. Най-накрая от толкова много време усещам как всичко ще си дойде на мястото ( дано де) . Вече дори нямам сили да мисля за миналото, оставям всичко на времето .. Щастлива съм при мисълта, че отново ще имам нормална и прекрасна връзка с моето момче.................обичам те миличко, защото знам, че най-вероятно ще го прочетеш този коментар. ... целувам те .
Не се наспах както исках, но карай. Иначе ми е свит корема от притеснение... как ще излезна днес с него![]()
Ама айде карай обещах му..
Бивам..студено ми е..не ми се излиза, а трябва..![]()
It’s funny how the people who know
me the least have the most to say..
Петък е! : ))
Най-накрая! Довечера дано си изкараме хубаво и дано не завали.
Maйната муу ... сега ако пак ми се сърди ... няма ли да се усети че имам някви чуства ... писна ми само аз да си затварям очите а той да чупи стойки ...![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Студено ми е, след малко оставам самаии трябва да ида до центъра за карта :С така ме мързи сама да излизам ужас :С Иииииииииии ми е притеснено за тая среща.. има още бая време де.
Ядосана и всеки път,заради един човек.Иначе тази седмица пропуснах училище,следващата всеки ден изпитвания,направо не ми се мислиии....
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
2 часа ми спукаха гъза от тренировки и след 30 мин пак![]()
![]()
Exorcism !