- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
не знам и аз..чаках я да си дойде..дойде си и няк'во деамлеко сдухано..
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
Тъжна..студено е ..а той не е до мен да ме прегърне![]()
![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Мхм. Обаче пак ще си легна недо....волна :/Първоначално написано от ozzy
Тъпо.Супер гаден ден,толкова ли късмет да нямам всичко вървеше днес на обратно и продължава....Супер ми е гадно и заради супер много хора,като цяло.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Чудя се дали да не налея веро в кофичката "Нутела". Не мо'а се запра! Слушам цикльорска песен и разсъждавам над живота. Чувстам се щастлива, красива и прекрасна. И добре, че ми липсва нещо. Така съм спокойна, че не всичко е наред.
Събудена рано-рано..![]()
И вече ми писва. И вече ще става интересно..
Спи ми се аааааааааадски много! А днеска ще ми е дълъг ден...
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Станах към 12 и още ми се спиДнес имам доста работа, а довечера или (може би) ще излезна, или ще си пусна някой страшен филм с брат ми
![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Кой да очаква да си изкараме толкова весело с компанията? А си мислех, че weekend-a в Банско ще е скучен...да бе да! Чувствам се адски добре, че и на двете места, където прекарвам времето си, имам всичко, от което се нуждая. Запознах се с много нови хора, заздравих много приятелства, започнах нови и се радвам адски много за всичкото това! С нашите също съм в прекрасни отношения, а за брат ми да не говорим.. Нещата просто си се нареждат без въобще да се тормозя. И то се нареждат по възможно най-добрия начин. Сега ако измислим и моренцето, ще ми дойде супер!!!
Чак ми е странно, че нямам от какво да се оплача. Мога да си хваля живота от тук до небето и обратно! Много съм щастлива! Единственото нещо, за което има шанс да се нервирам е училището, но пък това е нормално, нали? И ми поддържа баланса. Все трябва да има малко напрежение. То "много хубаво не е на хубаво", ама.. Нека си е хубаво!
Притеснена съм.. :/
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
Супер съм! Чакам си мъжа да се прибере от работа. Довечера ще се пийва, че може и някои карти да завъртим.
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Малко по-добре. Изляох за един час с тия шматки и ми направиха целия ден по-хубав.:
Радвам се,че се сети за мен,но в същото време ми е тъпо,че довечера няма до ходя никъде.
Нещо се бях замислила за глупости и се саднах моментно. Уморена съм днеска от ученето.
отегчена и объркана.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
[b]Тъкмо си мислех,че ще гледам цяла вечер филми и ми се обадиха за диско.Вече съм много много по-добре.Малко да се разсея.b]
Дни на пръсти, а сякаш се минаха месеци. И знам,че и да си мрънкам и да не си мрънкам пак нищо няма да променя..
Адски ми е ТЪПО![]()
![]()
Плака ли ден поне ? Веднъж напи ли се ? И от безсилия , веднъж напсува ли ме ? хаха
Хубавичко се наспах!
Днес се очертава малко по-планиран ден от вчера, след като половината ще мине в учене. Ще ходя на имен ден, ще пътувам после..абе карай да върви.
прекрасно.щастлива.)
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
пхахаха страхотноооооооооо !![]()
![]()
Hostis Honori Invidia
Искам да му кажа нещо а немога. Страхувам се от това как ще реагира ..![]()
Изумително е как един човек може да върне усмивката ти, която стотина са развалили .. <3
Като се сетя,че утре съм на училище лошо ми става но иначе деня върви страхотно!![]()