- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Най-отвратителният ден!!!
Болна! Цял ден се разкарвам по студа и по доктори! Главата ме цепи, носът ми на инат не иска да се отпуши, утре съм на зъболекър, а тази вечер е мой ред да готвя!
Отделно от това разбрах, че ми остават няма и 2 седмици да свърша нещо, което отлагам от над 5-6 месеца..
Като изключим всичко това.. чувствам се прекрасно.
И спря да се върти за миг земята..
Офф пак се почна..пак почна да ми пука за него,пак почнах да плача..разяждам се отвътре..направо не знам..и тя..и той..оо не знам вече..само като се сетя за тях ми става лошо и ме боли..какво толкова харесва в нея..най-обикновена курва е..
Не съм като нея,не се натискам на всички и т.н.
А това момчее...1 година и половина го исках..по едно време се отказах..отказах се да го искам,някакси се получи след като разбрах,че той я е целунал..сега отново почва..докога ?!?!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
еуфорично
защото слушам хубава музика...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
абе по-добре съм .. ох, дано утре да е много хубаво![]()
THE BEST FEELING IN THE WORLD IS WHEN THE PERSON YOU LIKE ,LIKES YOU BACK <3
Пречупен ... отново ... не искам да боли повече .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Немислимо ужасно и съм немислимо бясна!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Стресирана. От месеци. Сега си давам сметка защо. Някви малки простотийки ме карат да откачам без да знам...Искам спокойстие. А лятната ваканция е далече. Искам промяна, искам да започна отново, искам да бъда друг човек, искам свобода, искам да живея сама и същевременно близо до вкъщи. Имам дежа вю даже.
Не ми пука! Правете каквото си искате, мен вече ИЗОБЩО не ме интересува! Вървете на майната си, ако щете... (:
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
По-добре от снощи сякаш,но пак зле.Гадно ми е ,че всичко свърши така,той няма да ме потърси повече,нито пък аз колкото и да искам...![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Амиии добре![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Още съм малко във филма, не знам какво ми става. Външно съм добре, а от време на време в ума ми прескачат няк'ви простотии за бивши, бъдещи и потенциални.... Никак не ми е време да правя равносметки. Обаче не знам защо фактът, че той не ме е излъгал не ме успокои. Абее... изобщо не се разбирам напоследък.
Дъжд, кал и студ... брр ;д ще стане забавна тренирока. На хората, които ползват това за оправдание - хора без воля, без цели, путки... loosers![]()
хЪх...
ох...от вторник съм с брекети на долните зъби и ми е лекооо странно
а днес ще ми слагат и на горните....оххх![]()
добре че е само за 9 месеца
![]()
![]()
![]()
Добре бе, като знаех, че е такъв идиот закво се влюбих?! Кой ме би по главата да се занимавам с него?! Идиотка..![]()
Влюбена съм.. и ме е страх от 1но нещо,, същевременно не ми пука и ще направя някоя глупост:С пфф
Добре. Усмихната и леееко разлигавена. Ако времето беше по-хубаво сигурно щеше да бъде баси якия ден.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Мамка муу бе, толкова ме боли....![]()
Дано не е нищо сериозно...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Говорихме си,гледахме същевременно и филма.Прекрасно се чувствам,само ми е леко шитавото,че не искат да ме пуснат в Варна.Ах.. не не,тряя направя нещо по въпроса.
Обичам сеирите и познатото "ред сълзи, ред сополи", колкото и да го отричам. Просто е... забавно да пуснеш мухата и да гледаш как ти се връзват на небивалиците, че и на всичкото отгоре сами се навиват. Безценнно е, честно. Все вървях срещу течението и беше зверският конфликт, а то колко по-весело било да ги провокираш, после да ги манипулираш дискретно и през това време да хрупаш пуканки.![]()
Такааа!! Готов съм да ви товаря отновоСъжалявам, че моето забавление го приемате твърде лично ;(
хЪх...
Да видим дали и този ще си взема каквото искам.
Размишлявайки (както винаги) над моята личност, ми хрумна един добър въпрос към мене си: "АБЕ АЗ КАКВО СИ ВЪОБРАЗЯВАМ?"![]()
Въобще за каква се мисля напоследък, че и си разигравам някакви варианти, които реално изобщо не са възможни, нито препоръчителни, нито ги заслужавам, нито някога ще станат, защото 1. не съм божество 2. хората не са безмозъчни.
И не, не заслужавам прошка реално.
Не, че ще търся такава или ще възобновявам отношения, просто тотално си се изложих.
И размишлявайки, сефте не съм жертвата аз, но умело си го бях втълпила. Въобще голям е тоя проблем, че винаги се възприемам като жертва, при положение, че върша/говоря шокиращи гадости, и съм некъв палач едва ли не (ама може и аз да се вживявам излишно) и де факто не съм жертва, а човек, който прави кофти неща, за които не поема отговорност после. Pathetic?
Общо-взето бях пълна гад и ... мисля, че постъпките ми са откровено гадни и запомнящи се по лошия начин. Но може и пак да преувеличавам. Може и никой да не ми отдава такова значение, въпреки кофата злоба и ужасното ми отношение, и ужасното жалване.
keep movin' on.
И симпатичната деветокласничка си беше права .. взимам се много насериозно ...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride