- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
нямам цигари и се побъркваааааам.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Първоначално написано от xBadxApple
You just have to live.'
Писна ми да ти пиша и ти да ми отговаряш след половин час![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А теб пък няма да те чакам вече.. ше зема да си лягам имам класно утре![]()
![]()
![]()
Адски скучно ми е
Направо се побърквам! ...
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Засега съм добре..
Днес може да излезем..![]()
![]()
По история почнах да уча,ама то мързел,мързел мойто..не усоях да си науча..отново се надявам да не ме изпита днес..
Има хора без оценка,мхм..така чее..почивам днес..![]()
Спи ми се,пуши ми се трябва да уча ама няма да уча дано да не ме изпитат нали имам имен дени най-важното той ми липсва много
![]()
![]()
![]()
Умирам за сънннще се изкъпя, милото ми липсва ужасно, до утре не знам как ще издържа свикнах да го виждам всеки ден.Но наистина днес трябва да си остана в нас и да се наспя.Страх ме е да не се скарам с него, за нещо ;С иии като се изкъпя ще изпуша последната (
) си цигара и след тва ще се плонжираммммммммм
Гадно ми е,къде е милото ми и за кво му е тъпо..пфф ще разбера.
Той ми липсва страшно много.. Иска ми се да стоя в прегръдките му с часове и просто да мълчим защото знам, че пак ще се скараме за нещо и да го целувам целия ..![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
неутрално.
You just have to live.'
+Първоначално написано от cigarettekisses
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
уфф, чакам .. чакам и пак чакам ..ама май си чакам напразнооо.... баси тъпото ..как можах, беее ;xxx
Bought a ticket for a runaway train
Like a madman laughin' at the rain
Little out of touch, little insane
Just easier than dealing with the pain
RaisedOnRock <333
Velkovsgirl <3333
Greennight <333
дейба, някак празно ми е
много хора ми липсват
madafaka
'I think sometimes we love people so much,that we have to be numb to it because if we actually felt how much we love them,it would kill us.'
не знам от къде е този цитат,но точно отговаря на сегашното ми положение.![]()
You just have to live.'
Притеснено ми е ..
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Повече от ужасно.![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Както почти всяка вечер от ужасно много време насам по това време.. Както винаги за всичко и всички има време но къде останах там, някъде измежду свободната минутка за един смс. Как ми се искаше той просто да се замисли и да седне да каже "Искам да седнем да поговорим и да изясним всичко, което те тревожи както и мен ", но разбирасе това няма как да стане.. просто да говорим за всичко, за нас.. За всичките неща, които не ме оставят да спа по цяла нощ.. Защо всички се интересуват как съм и какво ми има и ме разпитват постоянно а той просто .. сякаш имам опция Feelff, а на мен толкова ми е писнало да говоря с хората искам да говоря само с него но като знам, че това няма как да стане.. нито ще ме разбере, може да се скараме а в най-лошия случай но най-вероятен ще изляза аз виновна и ще се чувстват още по-зле.. Не ми остава нищо освен да си легна и да заспя в очакване на един може би по-добър ден..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Следващите две седмици ще са ад. Ама така е като цял семестър нищо не барнах.
Трябва да спя...
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
„Не отивам никъде, затова отивам навсякъде. Магистрала почвам след малко, ама кой знае – може нещо да стане преди това… Глупости! Сто магистрали ще станат преди това!”![]()
Пих ментово чайче и слава Богу, спря да ме цепи така жестоко главата. Слушам си освежаваща музика и черпя идеи и съвети в бг мама, понеже сравнително скоро има повод и съм решила, че ще направя първата торта в живота си, та... да, опитите трябва да започнат отрано, въпреки, че не се и съмнявам, че ще ми се получи.