- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 17
Голям лаф му ударихме тази вечер от 22:00 и чак сега се прибирам. Доста се посмяхме като цяло.. Добре, приятна вечер беше. Сега мисля да стоя малко и да си лягам, че утре ще играя доста тенис май и после следователно съм на абитуриентска хоу хоу
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Затъвам в заеми и не ми дават да спяадски притеснен
^ Това наистина е ужасно.
Край. Най-после успях да сложа края. Сега остава само да издържа да не си вдигам телефона, когато той звъни и ако претръпна на това, после ще бъде много по-лесно.
Ще ми липсва, още от сега го усещам. Но ще бъда инат!
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Яко ми е ,защото спря да ми пука за хората и фалшивите приятели ...
От друга страна ми е малко тъпо ,щото пък нямам никакви планове и малко скучая .
Това ,което не ни убива , ни ебава майката .
Ужасно много ми липсва,не съм си доспала и ми е мноооого потиснато .имам и тъпи репетиции
Happy B-Day на mrazqkindergarten![]()
Не съм спала почти тая нощ - само 2-3 часаСтанах към 8, изкъпах се, оправих се и след малко изчезвам на кино с една колежка. После ще звънна на една друга приятелка да пием кафе и днеска ще е така. Имам да уча още 6 теми, но просто не ме свърта вкъщи... Имам чувството, че ако днес не изляза ще изперкам
![]()
П.П. Както всяка година, и тази ме хвана носталгията по баловетеЕх, кога беше 2008-ма и завърших... кога минаха цели 3 години
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
мерси..Първоначално написано от GossipGirl89
по темата:бива...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
горе-долу...
последните 24 часа бяха жестоки <3
с изключение на последните 90 мин, в които се ошашках :х няма как да е станало нещо.. просто няма начин..
МОМИЧЕ!
So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't
Сега ставам, а още ми се спи. Ама този гаден телефон не спря да звъни и то ти се отспивасегаа ще хапна грозде и диня и ще залегна да си изгледам филмчетата, а след това евентуално ще отида да се потя на корта. Много се кефя, че ми дадоха Властелинът на пръстените да я прочета нищо, че е само 1100 страници, нямам търпение да имам малко повече фрий тайм да я почна.
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Зле,идсакм да си стоя в нас и да ди лежа,а трябва да излизам![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ммм.. няма да се дам толкова лесно, колкото той мисли![]()
I'm yours.
Асоциално. Нямам желание да се срещам, с когото и да било и да върша каквото и да било. Единствено проявявам ентусиазъм към идеята да си спретна ултра шоколадов кекс, но предвид, че сигурно ще го преполовя още щом го извадя от фурната, а пък искам да развявам кльощави бедра и плосък корем насам-натам, вариантът отпада. Това е най-тъжният понеделник в живота ми, заклевам се.![]()
Бях на кино, гледах Fast Five - тоя Вин ще го изям направоУникален е
Лафихме си с една приятелка, поразходихме се... Като се прибрах даже успях да науча още 3 теми. Направо съм машина днеска
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Изпита ми мина перфектно, хем не бях училаДнеска пълен релакс, супер имах нужда от това.Единствения проблем е, че ОТНОВО ме боли главата :С
обнадеждена !
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
Въпреки че умирам от жега, се чувствам прелестно. ^_^
the naughty look. <3
Започвам да се притеснявам за изпитите вече. Малко ми е обидно това поведение, но си знам, че и този път аз ще съм виновна... Не мисля, че досега се е случвало да се чувствам толкова сигурна и в кожата си, когато усетя, че трябва да направя всичко сама.
не съм спал вече над 24 часа но продължавам да се чувствам добре,от към покер план също е много добре,само дето настроението ми е адски шитнато,не ми се спи,но не ми се и излиза,не искам да виждам никого,нито да чувам някой.
И точно в момента някакъв голям тъп багер копа и лопа...![]()
Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!
Тц, един път да се решим да излезем и то да завали. Разходката ни се превърна в стоене под един блок.
Ама нищо, поне си поговорихме ^^
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
ужасна жега,искам разходка под дъжда![]()
Дреме ми на крилата кво мислите за мен !
Пф.... великолепно, страхотно, желано... незабравимо. Заслужаваше си всяка секунда от пътя. Нямам търпение да идва другия месец.
"Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"
На бал съм след малко обаче ми е някво супер кривоМного носталгия ме наляга покрай тия балове просто...
![]()
Имам да уча още 3 теми, последните, и не знам кога ще стане... Май пак няма да се спи цяла нощ![]()
Супер,довечера на бал и после надявам се да се пуснем и на диско,поне малко за се разсея от драмите си....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.