.
Затворена тема
Страница 86 от 128 ПървиПърви ... 367682838485868788899096 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 126 до 2 150 от общо 3195
    Супер фен Аватара на FancyGirl
    Голям лаф му ударихме тази вечер от 22:00 и чак сега се прибирам. Доста се посмяхме като цяло.. Добре, приятна вечер беше. Сега мисля да стоя малко и да си лягам, че утре ще играя доста тенис май и после следователно съм на абитуриентска хоу хоу
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Затъвам в заеми и не ми дават да спя адски притеснен

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    ^ Това наистина е ужасно.

Край. Най-после успях да сложа края. Сега остава само да издържа да не си вдигам телефона, когато той звъни и ако претръпна на това, после ще бъде много по-лесно.

Ще ми липсва, още от сега го усещам. Но ще бъда инат!

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на GLaDOS
    Град
    Purgatory
    Яко ми е ,защото спря да ми пука за хората и фалшивите приятели ...
    От друга страна ми е малко тъпо ,щото пък нямам никакви планове и малко скучая .
    Това ,което не ни убива , ни ебава майката .

Супер фен Аватара на LofYou
    Град
    На Края На Света ;)
    Ммм пия си кафенцето, закусих с ягоди и си мързелувам ...
    You Drive Me Crazy ...

Обичам те Гошкооо

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Ужасно много ми липсва,не съм си доспала и ми е мноооого потиснато .имам и тъпи репетиции
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Happy B-Day на mrazqkindergarten

Не съм спала почти тая нощ - само 2-3 часа Станах към 8, изкъпах се, оправих се и след малко изчезвам на кино с една колежка. После ще звънна на една друга приятелка да пием кафе и днеска ще е така. Имам да уча още 6 теми, но просто не ме свърта вкъщи... Имам чувството, че ако днес не изляза ще изперкам

П.П. Както всяка година, и тази ме хвана носталгията по баловете Ех, кога беше 2008-ма и завърших... кога минаха цели 3 години
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Цитирай Първоначално написано от GossipGirl89
    Happy B-Day на mrazqkindergarten

мерси..

по темата:бива...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    горе-долу...
    последните 24 часа бяха жестоки <3
    с изключение на последните 90 мин, в които се ошашках :х няма как да е станало нещо.. просто няма начин..
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

не много добре
    Never back down !!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Сега ставам, а още ми се спи. Ама този гаден телефон не спря да звъни и то ти се отспива сегаа ще хапна грозде и диня и ще залегна да си изгледам филмчетата, а след това евентуално ще отида да се потя на корта. Много се кефя, че ми дадоха Властелинът на пръстените да я прочета нищо, че е само 1100 страници, нямам търпение да имам малко повече фрий тайм да я почна.
    Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Зле,идсакм да си стоя в нас и да ди лежа,а трябва да излизам
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    ммм.. няма да се дам толкова лесно, колкото той мисли
    I'm yours.

Асоциално. Нямам желание да се срещам, с когото и да било и да върша каквото и да било. Единствено проявявам ентусиазъм към идеята да си спретна ултра шоколадов кекс, но предвид, че сигурно ще го преполовя още щом го извадя от фурната, а пък искам да развявам кльощави бедра и плосък корем насам-натам, вариантът отпада. Това е най-тъжният понеделник в живота ми, заклевам се.

Град
    София
    Бях на кино, гледах Fast Five - тоя Вин ще го изям направо Уникален е Лафихме си с една приятелка, поразходихме се... Като се прибрах даже успях да науча още 3 теми. Направо съм машина днеска
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Изпита ми мина перфектно, хем не бях учила Днеска пълен релакс, супер имах нужда от това.Единствения проблем е, че ОТНОВО ме боли главата :С

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    обнадеждена !
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Супер фен Аватара на d3viL
    Град
    The Vampire City
    Въпреки че умирам от жега, се чувствам прелестно. ^_^
    the naughty look. <3

Мега фен Аватара на babity
    Започвам да се притеснявам за изпитите вече. Малко ми е обидно това поведение, но си знам, че и този път аз ще съм виновна... Не мисля, че досега се е случвало да се чувствам толкова сигурна и в кожата си, когато усетя, че трябва да направя всичко сама.

не съм спал вече над 24 часа но продължавам да се чувствам добре,от към покер план също е много добре,само дето настроението ми е адски шитнато,не ми се спи,но не ми се и излиза,не искам да виждам никого,нито да чувам някой.
    И точно в момента някакъв голям тъп багер копа и лопа...
    Money was never a big motivation for me, except as a way to keep score. The real excitement is playing the game!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Тц, един път да се решим да излезем и то да завали. Разходката ни се превърна в стоене под един блок.
    Ама нищо, поне си поговорихме ^^

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Супер фен Аватара на GuardianAngel
    Град
    ain't no love in the heart of the city
    ужасна жега,искам разходка под дъжда
    Дреме ми на крилата кво мислите за мен !

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Пф.... великолепно, страхотно, желано... незабравимо. Заслужаваше си всяка секунда от пътя. Нямам търпение да идва другия месец.
    "Аз не предател съм, приятел съм от класа. За моите хора скачам в гроба, ритам, чупя, газя ! Добре гърба си пазя, в крака не лазя и по-добре поярвай - лош късмет е да те мразя !"

Град
    София
    На бал съм след малко обаче ми е някво супер криво Много носталгия ме наляга покрай тия балове просто...
    Имам да уча още 3 теми, последните, и не знам кога ще стане... Май пак няма да се спи цяла нощ

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Супер,довечера на бал и после надявам се да се пуснем и на диско,поне малко за се разсея от драмите си....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си