.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36
    Повече от фен

Бенки - възможно ли е да се премахнат ?

Имам няколко, които много ме дразнят и много ми се ще да ги махна по някакъв начин, само да не е оперативно, страх ме е, все пак това ми е лицето.
    Въпросът ми е дали изобщо съществува нещо като крем, или подобно, с което да могат да се махнат, или поне да са по - незабележими.
    Ако някой знае, да пише. Мерси предварително (:
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Мега фен Аватара на ValLoveYa
    Град
    Far, far away*
    Мисля, че няма мазило с което да могат да се махнат бенки. Могат да се заличат с пудра или фон дьо тен но само ако са светли и малки. И да могат да се махнат по оперативен път, но лицето е нежно а могат да ти останат белези.
    Ето ти повече информация: http://www.tialoto.bg/forum/viewtopic.php?t=8671
    Humans need fantasy to be human.

Повече от фен Аватара на lamoon
    Има един човек от Бургас, който ми ги намаза с нещо и след 1 седмица паднаха. Ако се интересуваш ще ти дам телефона му.
    Остава съвсем малък кръгличък белег/колкото леща/ с 1 тон по - светъл от кожата. Болката е минимална, усеща се само леко парене когато ги намаже. Единственото условие е да са изпъкнали, не съвсем плоски.

Мега фен Аватара на Infinity
    Чела съм , като любопитни факти за рициновото масло , че заличавало бенки при редовна употреба върху проблемната зона вечер , но не съм сигурна доколко това е истина.
    Ако имаш интерес можеш да пробваш , не смятам , че ще ти навреди самото масло по някакъв начин.
    To infinity and beyond.

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    възможно е да...
    и аз искам да премахна 2 .. ама още не съм се решила ..
    Някои знае ли човек,който се занимава с това в Русе ? .. (освен тези в клиниката зад болницата..) ... някой,който ги маха с този азот ,който сте споменали по-горе... а не операционно? ...

Повече от фен Аватара на lamoon
    не знам за Русе, но за този от Бургас гарантирам, че е много добър. Можеш да се поразровиш в интернет, аз го намерих доста пъти в Гугъл след като ми маха първият път..
    ПП. Има такъв от Пловдив и Казанлък мисля...

Повече от фен
    ^ А в София има ли ?
    ....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....

Супер фен Аватара на gabri3lla
    Толкова е опасно да се закачат тия бенки, оставете ги по-добре..........

Град
    In your sick brain.. :)
    ДА, ама не мога да ги понасям.
    Едното чудовище е на ЛИЦЕТО МИ!!
    УЖАСНО ЕЕ!!
    а за софия, имало някакъв хирург от военно-медицинска, който
    ги махал, ама можело и без операция, с горене или нещо такова.
    Ще си запиша час при него, майка ми ходи при него също.
    Много е добър.
    Той ѝ направи операция на ухото.. толкова нежно, нито белег, нито нищоо.
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Kalliaa
    УЖАСНО ЕЕ!!
    Много е добър.
    и моята е на лицетооооо .. искам да я махна.. ама ..извън Русе няма как да отида...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Имам една приятелка, която като беше малка имаше малка бенка на устната и като беше малка, някъде 5ти клас, я бяха азвели и й я махнаха оперативно.
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Повече от фен Аватара на LoveHurT
    Град
    Neverland
    с лазер! Не остават никакви белези, а болка почти няма. Аз искам да си махна общо взето почти всички от тялото, които изобщо не са много и са малки ама аз като си ги знам ме дразнят.. при това съм ги получила повечето от солариумите. Та още не съм се решила, но най-вероятно лятото вече ще ходя.
    BoyfriEND, girlfriEND, friEND. Everything has an end except my famILY!

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    ^Говори за себе си...Белезите остават при по-големите бенки,някои от тях израстват наново,а болката за мен беше непоносима.После цял ден се чувствах зле.Все едно кожата ти гори и едновременно някой я боцка с иглички.И не се ходи лятото,а есента,поне така знам от моя доктор.Не трябва да мокриш мястото докато коричките не паднат,а лятото трябва да се къпеш всеки ден,т.е. никак няма да ти е удобно.Не си е работа това с лазера,още повече,че този,който ти ги гори дори не знае дали е по-добре да ги оставят или не.В някои случаи е по-добре да не се пипат,а изгориш ли ги с лазера става по-зле.Не знам за вас,но аз повече пари да ми предлагат пак няма да се съглася на такова мъчение,което и струва много.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Повече от фен
    А я кажете как точно става това с козметик ? Смис колко горе - долу е цената, боли ли и къде в София има такова студио ? Или с рициновото масло, от къде се купува, и за колко време се виждат резултати ?

Повече от фен
    Аз си махнах две на лицето при козметичка. Бяха различни и едната я гори с азот а другата с електрокоагулация. Белези не ми останаха, но не всички е безопасно да се махат.

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    Цитирай Първоначално написано от Kalliaa
    УЖАСНО ЕЕ!!
    Много е добър.
    Да, във ВМА махаха бенка на майка ми, но оперативно. Като ти казвам оперативно, не се шашкай, просто би някаква съвсем лека местна упойка и след това я изряза / но нейната беше станала вече като израстък /. Но и аз те съветвам, да не ходиш при някакви народни лечители и т.н., наистина с бенки шега не бива - може и рак да ти се образува
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

Град
    In your sick brain.. :)
    Мхм, точно! Докторът е казал на мама, че ако не е безопасно да се изреже, ще ми я махне оперативно. Изобщо не ме притесняват ножчета и игли.. така че.. смятам да й се обадя и да си запиша час
    А остана ли белег на майка ти?
    ~`Мофос ;д `~

shwepsy

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от suNnykaty96
    А я кажете как точно става това с козметик ? Смис колко горе - долу е цената, боли ли и къде в София има такова студио ? Или с рициновото масло, от къде се купува, и за колко време се виждат резултати ?
    Бенки не се махат от козметички! Може да ти направи адски проблем с кожата. Освен това, когато се реже бенката, се изрязва и част от кожата около и под нея, защото би могло да е злокачествено образувание.
    Прави се от лекар!

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Бенката е доброкачествено петно на кожата,получило се поради голям брой меланоцити на епидермиса.Не е препоръчително да се премахват,защото е възможно да се превърнат в злокачествени и да доведат до рак на кожата-меланом.Не си струва да си ''играеш'' с бенките.

Супер фен Аватара на StolenBliss
    Град
    ImaginaryWorld.com
    Могат да се премахнат, обаче е рисковано и опасно. Тва бенките са доброкачествени ракови образувания, които при едно махане могат да станат злокачествени. Аз лично не мисля, че си струва да се поема този риск.
    Logic is a systematic method of coming to the wrong conclusion with confidence.

Супер фен
    Прекалено си суетна.
    Ако искаш да си щастлив - бъди.

Повече от фен
    Не, просто ме дразнят, и защото съм чувала, че наистина може да се премахнат, реших да се пробвам.
    Ще опитам с това масло, за което споменаха по - горе, искам да се махнат някакси... постепенно, нали ме разбирате.... Мерси за отговорите на всички (:

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Могат да се махнат с лазер,но има опастност да хванеш рак.Както може и да имаш такъв,когато една бемка започне да променя цвета си и размира.Тогава отиваш на дерматолог и той ще ти каже какво да правиш.

Когато бях малка си рацчовърках бемката на врата и просто я обелих(беше изпъкнала и ме дразнеше).Имаше много кръв,но нашите ме заведоха на дирматолог и каза,че няма нищо страшно.Сега там имам само малък изпъкнал белег.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен
    Почти всяка ненужна употреба на лазер може да предизвика рак на кожата, защото у нас не поддържат лазерите по европейските норми.

Аууу даа .. Имам бемка тооочно до устната .. най-много 1 см да е .. Ама е отвратителна .. Толкова ме дразни . . 'Ше зема да пробвам с фдт .. .. Ама не съм толкова смела, за операция или нещо такова ..,
    Само слабите се стремят към порядък.Силните владеят хаоса .. ! ;]

[img] http://img2.timeinc.net/ew/dynamic/i...sip-Girl_l.jpg [/img]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си