.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Не мога да свърша..

Имам следния проблем, приятелката ми бие ръчни и не мога да свърша, чак ми се протрива оная работа, и боли супер много.. а определено ми е яко докато го прави..

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    и?

ние ли искаш да ти бием?

никой не е казал че само бичкии има в една връзка - пецкай я като не ти става така и готово.

ееее
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...
    еми дай да го отрежем ... вижда се че е дефектен ... сиг е китайски .. си купиш др споко

Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    и?

ние ли искаш да ти бием?

никой не е казал че само бичкии има в една връзка - пецкай я като не ти става така и готово.

ееее
    докато е неразположена как да стане ?! т,е то може, ама не мерси

Цитирай Първоначално написано от DeViLMaN
    еми дай да го отрежем ... вижда се че е дефектен ... сиг е китайски .. си купиш др споко
    ехе почти колкото лисица си хитър

аз питам съвсем сериозно,дали има някъф проблем дали трябва нещо за 'смазка' etc.

защо пък си мислите,че е задължително да свършвате бе хора ???? Нали ти е кеф,ко ти пука ??

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Като е неразположена уста няма ли? кАжи й да го полапа малко, ще се оправи.
    Welcome to the Jungle...

Цитирай Първоначално написано от adidaskataWE
    защо пък си мислите,че е задължително да свършвате бе хора ???? Нали ти е кеф,ко ти пука ??
    е кеф ми е ,ама като ти се напълнят после топките и не ги изпразниш не е много приятно

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar
    Като е неразположена уста няма ли? кАжи й да го полапа малко, ще се оправи.
    ам като и кажа да използва устните и езика си, се засрамва, изчервява се и забива глава във възглавницата.. като не иска няма да я карам на сила

нещо започва да ми мирише на фейк...

пич, стига тоя цирк - или ти си бий ура сам у вас, или ползвайте лубрикант, или й кажи какво да прави което да ти харесва...

въпреки че мацка дето ми работи по салама не виждам как е възможно да не меоргазмира ама не те знам ти къв си.
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от xxRAWR
    ам като и кажа да използва устните и езика си, се засрамва, изчервява се и забива глава във възглавницата.. като не иска няма да я карам на сила
    обясни й, че в леглото с гаджето няма срамни неща. сигурно й се иска, но не е правила и я е страх да не обърка нещо. пробвайте - и на 2мата ще ви хареса (а и винаги можеш да й върнеш жеста, когато не е неразположена).
    Welcome to the Jungle...

нещо започва да ми мирише на фейк...

пич, стига тоя цирк - или ти си бий ура сам у вас, или ползвайте лубрикант, или й кажи какво да прави което да ти харесва...

въпреки че мацка дето ми работи по салама не виждам как е възможно да не меоргазмира ама не те знам ти къв си.
    е кво ,не че нещо ама я уважавам, и няма да й кажа ай лапай го целия шот не можеш да ми набиеш чекия кът хората..

вие сте бахти дебилите, то човек да не поиска съвет ,i,

Голям фен Аватара на DeViLMaN
    Град
    У туй ве, там дето такова ...

аз питам съвсем сериозно,дали има някъф проблем дали трябва нещо за 'смазка' etc.
    аве брат мисли си кфо ще я правиш когато не е неразположена ... и си готов голямо чудене ....

аве брат мисли си кфо ще я правиш когато не е неразположена ... и си готов голямо чудене ....
    пробвах.. кво ли не опитах да си мисля, но не става, момента в който ми стане яко баш преди да свърша и да се 1 имам тапа на оная си работа и всичко се връща и аре пак наново.. ;/

Цитирай Първоначално написано от miminko
    ^ И в този въпросен момент не можеш ли да се хванеш и сам да се довършиш?
    Или и кажи да спре да се държи като дете и вместо да се смее и да търси възглавница да ти каже защо не иска, или да слага един тампон и да ти дава в дупето..
    БУАХАХАХАХАХАХАХААААА!!!!

доживях това да го чуя от момиче, вече мога да умра спокоен

ей, автора, я ни светни на колко сте вие

The Bird of Hermes

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

Re: Не мога да свърша..

Имам следния проблем, приятелката ми бие ръчни и не мога да свърша, чак ми се протрива оная работа, и боли супер много.. а определено ми е яко докато го прави..
    Братле кво се правиш на луд бе ,взел си виагра,и правиш смях тука...
    шегаджий

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Цитирай Първоначално написано от miminko
    ^ И в този въпросен момент не можеш ли да се хванеш и сам да се довършиш?
    Или и кажи да спре да се държи като дете и вместо да се смее и да търси възглавница да ти каже защо не иска, или да слага един тампон и да ти дава в дупето..
    БУАХАХАХАХАХАХАХААААА!!!!

доживях това да го чуя от момиче, вече мога да умра спокоен

ей, автора, я ни светни на колко сте вие

на по 19, с достатъчно опит съм поне аз , и за 1ви път ми се случва с момиче точно по тоя начин да не мога да свърша

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    шегаджий
    дам, разкри ме.. и предварително си шибнах 2-3 бързи за да ме държи повече, да се покажа колко мн мога да държа нали ? аман от идиоти

Голям фен Аватара на DREAM95
    Град
    Пловдив

Цитирай Първоначално написано от DREAM95
    шегаджий
    аман от идиоти
    Като теб нали?

„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си