- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Топ 5 на универсалните мъжки сексуални фантазии
Мъжките фантазии в леглото са склонни да се променят с времето. Но някои от тях остават универсални и никога не "излизат от мода"
Номер едно в класацията е стриптийзът. Няма мъж, който да не се впечатли, като види приятелката си да се съблича на фона на музика и приглушено осветление.
Често сексуалните фантазии на мъжете са свързани с две жени едновременно. Това не е само мечта на всеки уважаващ се мъж, но и истинска гордост, ако го изживее. Този мъжки блян не бива да плаши нежния пол. Наличието на такава фантазия показва преди всичко, че мъжът е физически напълно здрав.
Поза 69 е сред любимите мъжки илюзии и в списъка се нарежда на трето място. Въпреки че изглежда проста, не всички двойки се осмеляват да опитат от това удоволствие.
Грубият секс е четвъртата мечата в мъжката глава. Понякога всеки иска да бъде слаб и беззащитен. Поне веднъж в живота всеки мъж се надява да бъде завързан към леглото, отбелязват сексолози.
Петото място заемат ролевите игри. Най-исканите роли, в които жените трябва да влязат, са на шеф, медицинска сестра, Лолита или някоя известна актриса. Шефката трябва да бъде груба, сестрата грижлива и внимателна, Лолита е нежна и невинна, а за актрисата оставяме на вашето въображение.
На мен фантазии са ми тройки,медицински сестри,учителки,само не съм съгласен,че искам да се чувствам беззащитен и такива глупости,даже ми е фантазия аз да съм грубия![]()
^ И мен тази фантазия ме озадачи. Мъжете уж обичат да са груби. Навита съм да изпълня всяка една от споменатите с приятеля ми, но не веднага. Нека оставим някои за по-нататък, за разнообразие.![]()
И между другото с приятелят ми го правихме без презерватив. Каква е вероятността да съм бременна?![]()
Няма лошо, темичката е приятна. Дано да е и вярна :P
Аами да... горе-долу са така :Р
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
горепосочената фактология се припокрива с някои неща![]()
![]()
Че какво пък й е толкова на 69 , че да не се осмеляват да я правят ?!![]()
![]()
аз па съм скромен и искам на самолет...
то густо, то пусто