- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- първи път при гимнастички
ами имам 2 3 приятелки гимнастички и при тях при 1 път не е имало кръв или големи болки![]()
I think i lowe you baby
- I think i love you too !
(h)
Късметлии...Първоначално написано от sexyt0o
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Откога наличието на кръв е показател, че си добър в секса?Първоначално написано от DREAM95
![]()
Както и да е... Аз в тая тема повече няма да пиша. При хора, учещи за лекари и твърдящи, че "инак не е нормално"![]()
Хахаха, виж в профила какво уча азПървоначално написано от DREAM95
![]()
И после ще се смеем...
Не че парадирам с това
Май, май във вашата старозагорска гимназийка не учите анатомия,а ?![]()
Нито съм спортистка, нито някога съм била, за шпагат изобщо да не говорим, но при мене нямаше грам кръв. Естествено болка си имаше, но кръв нямаше. И на мене родителите ми ми казаха, че само при гимнастичките е така, но явно не е така.![]()
Май ти не знаеш много добре.Това не е да се порежеш.Ако няма кръв не значи че ще се замърси и не знам си кво.Просто ципата е по еластична и не се къса. При всяко момиче е различно, но това са глупости че е по- добре да текне.Първоначално написано от DREAM95
![]()
Ми аз тренирам и при мен също нямаше кръв.Явно е същото.Първоначално написано от DREAM95
Аз не мога да разбера защо някои хора сравняват дефлорацията с нараняване, и разкъсаната девствена ципа - с рана![]()
Добре, че имат МНОГО общо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Тази гимназийка е една от двете изучаващи ветеринарна медицина в България така че анатомия още в 9 клас сме училиПървоначално написано от sexita
![]()
В Стара Загора също има престижен университет има и твоята специалност!
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
То във всяко училище се учи анатомия в 8ми или 9ти клас.
Но стига сега, разпечатай мнението, което написа по-горе за "измивните способности на кръвта" и го занеси на учителката си по биология/анатомия![]()
![]()
![]()
Не винаги е така..Аз съм тренирала гимнастика, правех си шпагат, но при първия ми път имах кръв.
![]()
Първоначално написано от sexita
![]()