- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
Някой навит за срещичка в Търново?![]()
Направо направете темата за сборки, така ще е най-добре.![]()
И аз съм от Русе,някой ако иска да пише на лично![]()
Ами да, Lorein, преместих се в София, защото майка ми си загуби работата в Русе и ни се отвори възможност да дойдем да живеем тук. Мисля си, че даже да нямахме този късмет , тя щеше да остане без работа в Русе поне за няколко месеца. Та тривиално е - както повечето хора, така и аз съм се преместила там заради оцеляването и не бях много доволна от този факт. Сещаш се, може да съм била 6-7 клас дете, обаче целият ми живот си беше в Русе и не беше фън в началото. Първо си идвах всяка възможна почивка, после всяка ваканция, почнах и да пропускам някоя друга такава и в крайна сметка сега се оказва, че не съм идвала в Русе от 1 година вече ... Това не означава, че градът не ми липсва. София е изключително шумен и неприветлив град и я няма онази топлинка, обаче като живееш достатъчно дълго време, почва да ти става симпатична. Навик. Сега пък не мога да си представя живота си на друго място. Все пак за мен Русе е Градът и си го пазете, защото съм обикаляла доста и по-подреден и красив град не съм виждала. Имам много спомени и понякога мислено се връщам там и се стоплямОт всичко най-много ми липсва Дунава. И така...
![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
Имаш си Бойко
![]()
Русенлииийййй и русенлийки как еееееееееее![]()
![]()
![]()
Как е "хаватаааа" "маватааааааааа"
![]()
Нямам идея за какво говоришПървоначално написано от BloodRunsCold
![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Как е времето,времетоПървоначално написано от DesireToFire
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Йо... остави го ти времето. Ние сме в него и то е в нас![]()
Разцепи форума с това мнение.Първоначално написано от BloodRunsCold
Така е. Прав сиПървоначално написано от BloodRunsCold
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Добре отварям супер тема в темата-как са според вас моловете?
Много малко магазини има, но ми изглеждат много по-прилични от тези в другите градове. Аз да те питам как е английската като училище? Баскетболният отбор добър ли е, ще мога ли да се запиша? - луд съм по този спорт. Госпожите как са, това-онова.![]()
Не съм ходил от... не знам, но въобще не беше скоро. Сега септември или по-рано ще мина да ги видя и двата, да видим докъде са ги направили. Миналия път... определено този в Здравеца по ми хареса, тъй като беше някак си по-свеж.
Проблем ли ти е ако ти пиша ЛС? Не искам да се издавам много много.Първоначално написано от Requisition
Добре, няма проблеми.![]()
Търсим си екскурзовод за когато се прибера в Русе септември месец![]()
За какво ти е? То в Русе има толкова много заблежителности..Първоначално написано от BloodRunsCold
Не ме интересуват забележителностите, а градътЗащото ми трябва кореняк.
Im student broПървоначално написано от slicky
Second year already! Но нали знаеш... по-точно може и да не знаеш... първта готина е СО, СО, СО, квартири
)
Кво учиш,ако не е тайна?Първоначално написано от BloodRunsCold