- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
И к'во търсят софиянци в тема за русенци не можах да разбера ?![]()
Особено пък като имат претенции за говора, който пък при тях е по-зле .
И аз се присъединявам тук.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
А мен не ме бройте, нямам нищо против софиянците като цяло .![]()
Какво става с центъра ? Разбрах,че са го ремонтирали вече,но не съм отивала наскоро да го видя.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Последно като минах д/г беше готов. Вече не е като лабиринт и да се чудиш от къде да минеш.Първоначално написано от SmilezZz
Аз преди 2-3 дена се върнах от море, но преди да замина вече изглеждаше по-завършен.
Преди ремонта: http://www.mirela.bg/dynamic/i/geoin.../51/51/3_1.jpg
След ремонта: http://www.ruseonline.info/smf/infra...ach=4915;image
Преди 2 дена приятелят ми ми даде тази снимка ^ Изглежда доста добре, макар и да не се вижда много. Но мисля, че ще стане хубаво.Интересно ще ми е да видя фонтана.
И вече официално се присъединявам към съфорумниците и съгражданите, които вече мога да наричам и състуденти.![]()
като чуя Русе се сещам за онази от Биг Брадър..![]()
Не искам да го казвам тука, че диалeкта ви е болна тема.
Иначе града е много хубав, на мене лично ми хареса![]()
![]()
Вафла..
О повярвай ми сигурно 90 процента от русенците не говорят като онази надута ку**а... Аз даже си говоря безакцентно.![]()
Айде, честито, дано поне до някаква степен си доволна от обучението тамПървоначално написано от Lorein
![]()
Първоначално написано от BloodRunsCold
Благодаря, надявам се да съм.
И само да добавя вчера бях на центъра и разгледах голяма част от него. Не знам как да се изразя - хем не е нищо по-особено от преди, хем пак се вижда ясна разлика. Мисля, че добре са се справили, новият фонтан ми хареса, направили са тук-таме някоя малка, но все пак забележима промяна с градинките и така.Има много повече пейки и кошчета. Като цяло - харесва ми. :P
И аз днес минах - супер е, само да го изчистят от ремонта и мисля, че ще се забелязва повече разликата.![]()
Ммм. Май ще трябва да ходя да го видя.![]()
Айде бе, русенци, къде се изгубихте.![]()
Вдигам темата, за да споделя мнението си за сухия фонтан. Така де, аз и преди му се радвах, но вчера гледах вечерта и светлинното шоу и много ми хареса !!! Много добре са го направили. Само дето е малко досадно човек да седне и да се радва, докато наоколо щъкат мокри хлапета... Но все пак много ми допадна като цяло. Вие какво мислите?![]()
^ Просто си е супер. Наистина.![]()
Аз вчера и днес му се радвах като малко детеНе можах да разбера само защо му викат СУХ...
![]()
Иначе самия чентър много ми харесва
Защо обаче махнаха и двете чешмички.. ?? Сега като ми се допие вода требе да ходя до парка или да си купувам
Какво мъчение..
Аз не виждам никакаъв смисъл от ремонта.Новите плочки са много гадни,едни убити абе....![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Днес видях двете нови чешми и дори имах честта да пия от тяхМного са хубави, и е добре направено, че има по 3 чучура на всяка + по-ниска чешмичка с три чучура за децата.
![]()
![]()
Много хубав ни е станал центъра. Браво!!
Сега остава да поизчистим боклука, да пооправим около Дунава и да намалим цените и Русе ще стане примерен град![]()
^![]()
![]()
![]()
Аз отдавна говоря, че Русе ще се разрасне и ще стане още по-хубав град, ама никой не ми вярваше. В момента всички бягат да учат в други градове и държави, махат се, защото тук е "скучно" и т.н. Но аз продължавам да вярвам, че града ни ще става все по-хубав и хубав. Именно това е и една от причините да продължа да уча и живея тук.
Русе си е хубав град,но никй не остана в него,което е жалко чак...
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ко прайкати![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
мимайкатиПървоначално написано от BaffaLsc
![]()
Ще го видим центъра скоро, дано да е по-хубав. В Шумен също го направиха по-приличен отпреди, определено... Дано цялата ни държава да е подпукат и да я оправят малко, че...
Ааа не, сигурна съм, че има и други като мен от Варна в Русе да дойдат да учат и да живеят! Ех, любоов!Първоначално написано от kuklichka_bg
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..