- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
Аз в тези горните квартали никога не съм живял и за това повечето места/училища там не ги знам.
Базиках се. Лол ;д Зърното се намира до Химията,Електрото и Спортното.Тоест до Мола , който е в Здравец
Добре,аз само реших да ти кажа....вслучай,че не живееш наблизо
Успехи, ЛорейнБакалавър ли си? Би трябвало де...
Аз пък знам само Йордан Йовков и... кое беше другото... спортното??Там до Била май беше до Здраве Изток хаха индианец съм пълен в този град.
![]()
Да,спортното е до Билла![]()
Бооже, а около центъра не си ли ходил :Д? МГ, Ботев, Иконома, музикалното... В парка е АГ и още някакво.Първоначално написано от BloodRunsCold
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Мне)) Братя Миладинови се сетих къде е всъщнсот
![]()
Така... по-важен въпрос... картинг писта в Русе?? В Мега Мол... сериозно?![]()
И аз съм от Русестрахотен град много си го обичам... а за въпроса от кое училище съм... сега ще уча в софийския, но иначе съм учила в иконома :P
In a mad world , only the mad are sane...
Да,картинг пистата я има и е в Мега Мол-а![]()
Щоооо? Там може от 200 учебни дни, 190 да не отидеш и никой не ти прави проблем. Освен това и завършваш.Първоначално написано от Requisition
![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Така е. Тоз' мол си го заобичах много. ;dd Има и боулинг там. Даже утре мисля да ходя.Първоначално написано от BloodRunsCold
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
ОООО... сто процента ще се ходи >Пистата не ми изглежда от най-атрактивните... не е като Шуменската... доста е и късичка, но да се надяваме да е пак забавно там (rock)
А кой е Мега Молът, защото аз ги знам като "Молът до болницата" и "Молът с киното"
ПървиятПървоначално написано от DesireToFire
![]()
Забавно е повярвай ми ,няма прави само завой и настилката е доста хлъзгава , на един от завойте карта ми се поднесе и се натресох в предпазните загражденияПървоначално написано от BloodRunsCold
![]()
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Хаха... това малко ме притеснява... в Шумен картинг пистата е на открито и е страшна... има една права към стотина метра там се ускорява почти до максимум... аве страшно е тук, пък и да поднесеш на завоя на асфалта си е супер... ще пробваме мола... ама да видим :Д Елате да снимате, ще ви направя супер известен клип рофлПървоначално написано от toretto03
Съжалявам, че малко отклонявам темата, но ето на какво попаднах днес:
http://dunavmost.bg/video-ruse/item/...B2%D1%83%D0%B4
^ Гледах я. Даваха я по БТВ новините. Радвам се за нея. Само не разбрах как е успяла да се снима във въпросния филм ?
Здравейте, РусеТук съм си вече, нека екъшна да започне сега :P Ко стаа как е... центъра е по-добре от преди ГГ
![]()
^ Да ,определено е в по - добро състояние. Много му се кефя ,най - вече защото не прилича на някакъв лабиринт.![]()
Само един Макдоналдс да сложат на центъра и ще стане най-великият в цяла България![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Давайте някво събитие на което да ходим скоро![]()
Кока Кола концерта? :Д
ват да фак енд уен??Първоначално написано от DesireToFire
![]()