- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
Здрастиииииииииииии :Д
С Любов към Автомобилния Спорт !!!
toretto03 написа:
Че аз само заради Cucko0 съм се регистрирал в този форум
Здравейтее, Русенциии! Как сте неска? Как преживявате летните (вече) жеги?![]()
Ние само говорим, ама айде да си организираме среща лятото?![]()
О, тая тема отдавна не я бях виждала, че даже и бях забравила, че съществува![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
да то добре че аз се сещам да я Ъпна от време на време :Д
toretto03 написа:
Аз мислех, че никой не пише и за това и аз не писахИ аз съм до 30-ти, а пък ние в иконома си имаме климатици и не ни е топло :P
Сега отивам да ям, че ми е скучно
![]()
Ко прайте Русенци![]()
toretto03 написа:
Нямаме топла вода |( бахти гадното и то до 26-ти. Айде кажете нещо интересно темата умира бавно и мъчително![]()
С какъв успех завършихте?
Аз завърших основно с 5,71.
П.С - Някои знае ли, че в Русе има Духовно Училище?
I'm beautiful in my way....
Мисля, че съм чувала за това Духовно училище.
Аз съм в иконома и завърших 8клас с 5.50, значи догодина ще имам стипендия.Не, че е много, ама 20лв на месец няма да откажа
За срещата - предлагам да е през юли или август, може да се съберем на някое барче, да пийнем по нещо, или просто да се мотаем из центъра за по сладолед![]()
Пфф аз завърших с 5.40 |( супер малко не ми стига за стипендия...Абе защо да чакаме чак до Август? Айде аз предлагам на 2-ри Юли съгласни ли сте?
Как сте хора от иконома? Аз съм на шибана практика до 13 юли![]()
Аз съм реалист.
Ми може да се видим, но трябва да си размен фасебуците и да направим 1 група.
Може. wenii с каква паралелка си? Ducati и брат ми ще е на практика НЕКА ВИ!Офф умирам от скука
![]()
Dafuq какво е товаАз като влизах миналата година нямаше нищо такова. Извинявай само да ти направя една рекламка за клуба по рисуване ако ти харесва да рисуваш може да се запишеш, защото ако не намеря още поне 4 човека ще го махнат, а аз дадох идеята за този клуб, то има и още много клубове, но можеш да се запишеш само на един, така де официално и можеш да ходиш и на други, но без да си записана, което е много тъпо |(
Паралелката е нова .. името и е сменено, нещо такова чухпък относно клуба .. може, но не обещавам нищо
: ))
Само се чудят какви простотии да направят... Така де казвайте дали ще се събираме и кога![]()
Аз нямам вечерен час, така че до когато си поискам![]()
На мен само по БЕЛ ми оставиха 5-ца... не го е срам г-ина .. :Д Иначе успеха ми е 5,87 обаче съм в АГ и няма да видя стипендия до година .. ;//
pxaxpaxpaxaxaxa..... otvorkovci i otvorki..