.
Отговор в тема
Страница 6 от 27 ПървиПърви ... 234567891016 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 674
    Град
    Варна, моретоо :)
    Абе... да не се забутваш ама... извинявай, но в Шуменски съд има един завършил преди няколко години Право в РУ (няма да казвам точни години, защото не ги знам) и в момента е с два джипа.. айде моля ти се Тези глупости ги оставяй да си ги говорят... гледай себе си и с голяма доза късмет и нахалство, би трябвало да намериш работа. А и най-важно.. връзки.
    хЪх...

Така си е. Аз си гледам себе си. Ако трябваше да слушам другите... кой знае в момента каква щях да съм. Пък и Русе според мен има потенциал тепърва да се развива. РУ също.

Супер фен Аватара на DesireToFire
    Ако искате добро училище, повече от искрено ви препоръчвам МГ. Уча там от 5ти клас, сега съм 10ти. Никога, ама никога няма да съжалявам, че съм била тук. Това че има само зубъри е пълна простотия. Просто повечето хора са наистина с голям потенциал. 7ми клас без абсолютно никакви уроци, само от потготовката в училище изкарах бал 34.6. Разбира се, че има и недостатъци, но ако наистина искате да научите нещо, това е правилното място. Ако някой има върпоси да пита. Иии се извинявам за разбърканите мисли, но е малко късно и мноого ми се спи.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Град
    Общо взето не трябва да ви пука кой как ви нарича. Тези, които ви наричат така трябва да ви е пределно ясно как ще завършат, а завършека са 2 начина:
    -някакъв вид чистачи
    -куршум в тиквата
    Зубър е руски бивол, а в България се употребява за човек, имащ по-висока оценка от теб. Ама това са толкова детски работи, че изобщо не знам защо ги коментирам
    хЪх...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от slicky
    В Мг-то те правят един тъп зубар.В Аг-то си стурва да влезеш заради английския и може би заради 2-рия език(зависи какъв е).За европейските примера,който даде Лорейн ме учуди.Познавам там хора,които общо взето нищо не правят пък им пишат 5 и 6.
    Тези глупости ги разправяй някъде другаде.. Просто не знам как и откъде излезе тази простотия,че който учи в Математическата гимназия е "зубър".. Учениците ,а и повечето от учителите с наистина висок потенциал.. Амбицирани и жадни за нови знания.. И точно затова МГ "Баба Тонка" си остава най-елитното училище в Русе..

ПГИУ "Елиас Канети" не е кой знае какво,поне по лични наблюдения.. Дава се добра подготовка,главно за профилиращите предмети.. Набляга се на основните предмети.. Честно казано сега съжалявам,че не съм писала МГ и ПГИУ на първо място.. Но вече няма значение.. Забутах се в едно тъпо място,но.... се надявам да не си остана тука в бъдеще..

А колкото до ниското ниво на образование в Русе (а и не само) сме си виновни самите ние,учениците.. Никой не може да накара някого да учи,докато той самия не го иска.. А когато един ученик е мързелив (или не мога да намеря точната дума),учителят няма как да го накара да се захване да учи,за да успее в живота.. Колкото до София - не мисля,че са по-умни от нас,но.... и не мисля,че училищата им са в по-добро състояние от нашите..

А пък СУ отдавна май,май не е елитен университет.. Не се носи кой знае каква слава вече за него.. Поне според мен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Хайде сега, всяко училище си има недостатъци. Примерно аз учих в едно, където нямаше охрана.. Можеше да влиза който си иска.. Беше гадничко да гледам всякви външни хора из между коридорите.. И то хора, които са адски неприятни..

Направете си форум срещичка и си обсъждайте.. ;д аз не мога да дойда.. САД ;д
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Град
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Хайде сега, всяко училище си има недостатъци. Примерно аз учих в едно, където нямаше охрана.. Можеше да влиза който си иска.. Беше гадничко да гледам всякви външни хора из между коридорите.. И то хора, които са адски неприятни..

после, като дойдеш, че без теб не можем
    хЪх...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Да ви кажа, нещата, които обсъждате, не са смао в Русе. Аз като живуща във Варна, мога да ви кажа, че в Руското, където уча, нещата са като при вашата Руска. Следят ни на входа за униформи, ако нямаш униформа, те задържат, за да имаш закъснение, дори само вратовръзка да липсва. И други работи има, но все пак темата е за Русе.

А простотията за стажа, е наистина голям проблем тука в България. Лятото работих на Златни пясъци като сервитьорка с учители, мъж и жена, които бяха двойка. Таман завършили с огромно желание да преподават, но без стаж, те сега са принудени да преподават в някакво село, където е пълно с роми.. Бях ги срещнала, двамата прегракнали, казаха, че там децата нищо не ги вълнува, само конете, каруците.. И тези хора трябваше да работят като сервитьори лятото, за д амогат да се издържат..
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Това е много лошо наистина. Малко хора имат желание да стават учители, а ето, че и малкото, които ги има, не могат да правят това, което искат... Жалко, много жалко.

Малко ме изненада с приликите в училищата ни. И при нас е така, дори само вратовръзка да нямаш и айдеееее... При нас всяка седмица някой от класовете в училището е дежурен и слагат на всеки етаж по двама дежурни. Тези, които са на първия етаж, "помагат" на учителите и заместник-директорите да следят нас, затворниците, за униформи. Каквото и да си говорим наистина, средното образование в България е под всякаква критика. А лошото е, че всички го знаят и никой не прави нищо по въпроса. Представете си, щом сега е зле, след години, когато нашите деца са ученици, какъв ужас ще е...

Град
    Варна/Русе
    ПРи нас има преподаватели сложени. Иначе преди на етажите не пускаха в стаите с храна. Беше много тъпо. А иначе в учителската стая, която е на 2рия етаж си ядяха каквото си поискаха, обаче ние нееее, не можем. От тази година сме с нов директор, който решил да и пуска нещо като контролни, за да проверял дали оценките в дневника съвпадат с оценките от тези контролни. И това го реши точно като съм 12ти клас, ше кажеш само за тва имам да мисля... Абе простотии, и мене като теб ме е яд, че не влязох някъде където само ще блея и ще имам 6... Тука във Варна в Автото пишат 3 само за тва, че си влязал в часа.. смятай за какво става на въпрос.. Ама айде спирам да говоря за Варна, че темата е за Русе все пак..

А, спокойно. Колкото и кофти да звучи, поне се успокоявам, че не сме единствените. Иначе тука в механото знам, че като не влизаш в часовете даже отсъствия не ти пишат, защото училището така или иначе има малко ученици и ако вземат да гонят за отсъствия, училището ще остане празно. Пък и нали се дават пари за бройка ученик в училищата... Абе смешна работа си е всичко, аз съм изключително възмутена от средното образование в България. Сега догодина и висшето ще го видя що за стока е, но не възлагам големи надежди.
    А това точно 12 клас да ти се правят на интересни, най-вече и по предмети, които грам не те интересуват... Не го понасям. Според мен трябва да се направи като на запад - всичко се учи до 10 клас за обща култура и 11 и 12 клас да можем сами да си избираме предметите, които ни харесват, интересуват и ще ни трябват за в бъдеще.

Град
    Варна/Русе
    Именно! И аз мисля като теб. Искам да уча неща, които ме вълнуват. Ама айде, нащо време в гимназията вече е почти изтекло . Ама като гледам надолу какво става.. децата с всеки изминал ден стават все по-зле, все по-отракани и мислещи се за големи. И аз като бях на 14 се имах за пораснала, въпреки че не бях де , ама тяхното е невероятна наглост, съчетана с никакво възпитание.

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90

после, като дойдеш, че без теб не можем
    Знам..
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Именно! И аз мисля като теб. Искам да уча неща, които ме вълнуват. Ама айде, нащо време в гимназията вече е почти изтекло . Ама като гледам надолу какво става.. децата с всеки изминал ден стават все по-зле, все по-отракани и мислещи се за големи. И аз като бях на 14 се имах за пораснала, въпреки че не бях де , ама тяхното е невероятна наглост, съчетана с никакво възпитание.
    Именнооооо! Боже, чак се плаша от по-малките. Има някои, които и на външен вид, и по говорене, и по начин да държане изглеждат по-големи от мен, а всъщност са някъде 7-8 клас. При тях всичко е правене... Лошото е, че застигнахме друга американска "традиция" - борбата за популярност в училище и извън него. Жалко е, защото повечето от тези деца са нямали и няма и да имат истинското детство, което ние сме имали... А това е голям пропуск според мен.

Град
    Варна/Русе
    Какво детство в скайпа и във фейсбука.. Те само там общуват.. Обаче хем са нахакани, хем ми се е случвало и да имат респект. Един път вървя си аз и едно момче и едно момиче от 8ми клас се гонят и виждам, че момчето ще дойде направо отгоре ми и такава леко го бутнах, че да не мине през мене. И чувам едно момиче, пак 8ми клас, отстрани вика: "Внимавай, че тя е 12ти клас и може да ти зашлеви 2 шамара". И ми стана много смешно

Град
    Варна/Русе
    Ааа ако ще си правите среща искам и аз! Дано ако измислите ден, да се падне така, че да съм в Русе. Ще ми бъде приятно да се запозная с Lorein, защото тука в последно време в 3 теми си лафим с нея.

И на мен ще ми е приятно! :P Ами ще видим, може да завъртим някоя друга среща. Ако някой има идеи, да предлага!

Град
    Пораснал си, когато го докажеш. Е, все пак наистина изглежда смешно сега някоя 14-5 (или някой) годишен/на да ми се прави на по-умен/на от мен, примерно, или по-опитен Но един човек, за да се осъзнае какво прави на този свят и какво иска от този свят, трябва добре да тупне от високо
    Например аз само се ебавам в този сайт, за което ме ебават и как ли не ме наричат или колко ли не предположения какъв съм бил ми поставя. Ясно, че форума е за помощ ама не може да пишеш тема мотамо като друга тема 2-3 теми под твоята Бе така де.... обсъдихте подробно училищата.... давайте сега цените на "Данък въздух" да обсъдим
    хЪх...

Град
    Варна/Русе
    Аз пък викам да обсъдим кой в кой кв е Аз съм в Дружба 1 при приятеля ми, а иначе баба ми, дядо ми и чичо ми живеят в Дружба 2.

Аз съм във Възраждане. На 2 крачки от университета.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Сега ми кажи, че си от блок Мадара!
    хЪх...

Град
    Варна/Русе
    Чакай сега да ми изникне в съзнанието къде е университета... Ам.. не е ли там, където има много кафета? Даже един път с приятеля ми се разхождахме там и си говорихме как може да влезеш и да пишеш на лекции, при положение, че има толкова много кафенета

Град
    И на мен ще ми е приятно! :P Ами ще видим, може да завъртим някоя друга среща. Ако някой има идеи, да предлага!
    Emppu90 чакаме само ;d
    хЪх...

Град
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Чакай сега да ми изникне в съзнанието къде е университета... Ам.. не е ли там, където има много кафета? Даже един път с приятеля ми се разхождахме там и си говорихме как може да влезеш и да пишеш на лекции, при положение, че има толкова много кафенета
    Значи... права си. Има издигнат паметник на цар Росен (тоест аз) и всички му се кланят, когато минават БЕЗ МАЙТАП!
    хЪх...

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Сега ми кажи, че си от блок Мадара!
    Мне, не съм там, но съм близичко.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си