.
Отговор в тема
Страница 7 от 27 ПървиПърви ... 3456789101117 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 674
    Град
    Варна, моретоо :)
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Аз съм във Възраждане. На 2 крачки от университета.
    Сега ми кажи, че си от блок Мадара!
    Мне, не съм там, но съм близичко.
    До студентската пътека ли си? Или точно до Корпус 2?
    хЪх...

До многото барчета.

Град
    До многото барчета.
    Ох, мамааааааааааааааааааааа приятни сънища ти пожелавам или ти вече си свикнала
    хЪх...

До многото барчета.
    Ох, мамааааааааааааааааааааа приятни сънища ти пожелавам или ти вече си свикнала

Мерси. Ами отначало беше много гадно, чувах караниците от Ниси като бях още в една стая с брат ми, после пък като се преместих в друга стая и сега чувам студентски партита от съседните блокове и колоритни пиянски изрази по улицата. Ноооо се свиква. Мене важното ми е веднъж да заспа, пък който иска да си вика, аз спа като пън.

Град
    От Ниси? WTF?! А, значи може да си ме чувала и мен, ама по-точно един колега, той с неговия Тотнъм надува гайдата... серенада може да ти изнесе :P :P :P
    хЪх...

Ооо, не мерси. Пък и вече не съм от нея страна, няма да чувам.
    Много спам го ударихме тука.

Град
    Еми то има и други места ама....

П.С. Те.... vol.2 ще правим усещам
    хЪх...

Май май. Ама то всъщност не е особено спам, защото все пак си е за Русе всичко, което говорим.

Град
    Май май. Ама то всъщност не е особено спам, защото все пак си е за Русе всичко, което говорим.
    Даммммм... аз съм болен нещо и ми е много тъпо Кажи някакво интересно време из Възраждане, като изключим студентската... студентския парк и другия откъм Пантеона )))
    хЪх...

Даммммм... аз съм болен нещо и ми е много тъпо Кажи някакво интересно време из Възраждане, като изключим студентската... студентския парк и другия откъм Пантеона )))
    Време? Да не би да искаш да кажеш място?

Град
    Оффффффффф....... да ееееее хахаха от болестта е (да се надяваме)
    хЪх...

Еми да оздравяваш значи.

Иначе интересно място... То няма кой знае какво тука наоколо. Всъщност от една страна може да се каже, че има всичко - магазини, барчета, ала бала... Ама като се замислиш няма какво толкова да се прави. То и аз ако изляза в квартала, джъткам най-вече в някой от 2та парка, центъра, кея... Ама то сега в това кофти време съвсем няма нищо интересно.

Град
    Еми да оздравяваш значи.

Иначе интересно място... То няма кой знае какво тука наоколо. Всъщност от една страна може да се каже, че има всичко - магазини, барчета, ала бала... Ама като се замислиш няма какво толкова да се прави. То и аз ако изляза в квартала, джъткам най-вече в някой от 2та парка, центъра, кея... Ама то сега в това кофти време съвсем няма нищо интересно.
    мани ги тея барчета, че такива пари излях тази зима....... колкото по-малко, толкова по-добре ;X;X иначе парковетее... кея дето се вика...... хубави са нещатата да... ама така като казвате "няма какво толкова да се прави" и ми обезсмисляте живота направо Знаеш ли откъде ще си ми позната... ако имаш аха ... :P :] не че вероятността да сме се засекли в този мини район е малка де
    хЪх...

Нямам аха. Но пък преди време някой ми беше смъкнал снимките от Фейсбук и се представяше за мен в Impulse. Един приятел ми дава един линк и вика "А, не знаех, че имаш Impulse"
    Както и да е, отклонение от темата. Иначе има какво да се прави то, ама на теория да го мислиш е по-кофти, отколкото като си навън и направо да кажеш айде еди-къде си.
    А е вероятно да сме се засичали. Един квартал, на 5 минути път сме сигурно. Ти ходиш до университета, аз всеки ден пътувам към Руската... Шансът е доооооооста голям.

Град
    Да уеееееее....... МАМЕ Много гадно така със снимкиТИ. Аз затова и ограничавам тяхното количество в нета, защото тази информацияя :S абе не е ли на практика тО? все тая :> Няма и пет минути... Мадара го знаеш къде е предполагам... срещу Руската точно Не първия блок, а зад него дългия Направо яко ми се набиваш на очите... може и ако си ходила на Cool случайно, защото там като се забием с колегите и излизане нямаше ;D

П.С. Уплашихме другите русИнци
    хЪх...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не сме се уплашили,ама за да не прекъснем чата ви и затова не пишем А между другото , Lorein съм я виждала на протеста за по-дълга зимна ваканция.. Поне така си мисля..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Не сме се уплашили,ама за да не прекъснем чата ви и затова не пишем А между другото , Lorein съм я виждала на протеста за по-дълга зимна ваканция.. Поне така си мисля..
    Аз го организирах. Така че със сигурност.

Повече от фен
    Град
    Русе
    То и аз май я бях видял един път като карах байк.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Аз го организирах. Така че със сигурност.
    Значи не се бъркам.. Защото и аз бях на протеста,и не знам защо - ама ми направи доста добро впечатление
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не знам какво толкова съм направила впечатление, но мерси де!

Леле, чак ми е странно, не излизам кой знае колко много, пък явно доста хора са ме виждали. Е то сигурно и вие ако пуснете някоя друга снимка, и аз може да се сетя.

Град
    хЪх...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Ем то нали знаеш лафа, че ти познаваш половината град, а другата половина тебе познава
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Ем то нали знаеш лафа, че ти познаваш половината град, а другата половина тебе познава
    Това дето го каза Стоян от Биг Брадър Фемили хахаха... само дето нз що каза "от 70 хиляден град, след като града е около 130-140 хиляди ;д"
    хЪх...

Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Е аз това не го знам от Биг Брадър Отдавна го знам..
    А ти май много Биг Брадър гледаш То и аз им гледам сеира, ама не помня чак кой какво е казал, ти си голям маниак
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Стига фе Обичам да им гледам "сеирните"... дори през 2-3-4 месеца си пускам един кратък обзор на най-жалките и смешни моменти :> Искам пак да има... и пак 90% от хората да твърдят, че това било представителна извадка от обществото... тези маймуни ще ме побъркат
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си