- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
До студентската пътека ли си? Или точно до Корпус 2?Първоначално написано от Lorein
хЪх...
Ох, мамаааааааааааааааааааааПървоначално написано от Lorein
приятни сънища ти пожелавам или ти вече си свикнала
![]()
хЪх...
Първоначално написано от RoSKo0o0
Мерси.Ами отначало беше много гадно, чувах караниците от Ниси като бях още в една стая с брат ми, после пък като се преместих в друга стая и сега чувам студентски партита от съседните блокове и колоритни пиянски изрази по улицата.
Ноооо се свиква. Мене важното ми е веднъж да заспа, пък който иска да си вика, аз спа като пън.
![]()
![]()
![]()
От Ниси? WTF?!А, значи може да си ме чувала и мен, ама по-точно един колега, той с неговия Тотнъм надува гайдата... серенада може да ти изнесе :P :P :P
хЪх...
Еми то има и други места ама....
П.С. Те.... vol.2 ще правим усещам![]()
хЪх...
Даммммм... аз съм болен нещо и ми е много тъпоПървоначално написано от Lorein
Кажи някакво интересно време из Възраждане, като изключим студентската... студентския парк и другия откъм Пантеона
)))
хЪх...
Оффффффффф....... да ееееее хахаха от болестта е (да се надяваме)![]()
![]()
хЪх...
Еми да оздравяваш значи.
![]()
Иначе интересно място... То няма кой знае какво тука наоколо. Всъщност от една страна може да се каже, че има всичко - магазини, барчета, ала бала... Ама като се замислиш няма какво толкова да се прави.То и аз ако изляза в квартала, джъткам най-вече в някой от 2та парка, центъра, кея... Ама то сега в това кофти време съвсем няма нищо интересно.
![]()
мани ги тея барчета, че такива пари излях тази зима....... колкото по-малко, толкова по-добре ;X;X иначе парковетее... кея дето се вика...... хубави са нещатата да... ама така като казвате "няма какво толкова да се прави" и ми обезсмисляте живота направоПървоначално написано от Lorein
Знаеш ли откъде ще си ми позната... ако имаш аха ... :P :] не че вероятността да сме се засекли в този мини район е малка де
![]()
хЪх...
Нямам аха.Но пък преди време някой ми беше смъкнал снимките от Фейсбук и се представяше за мен в Impulse. Един приятел ми дава един линк и вика "А, не знаех, че имаш Impulse"
![]()
![]()
![]()
Както и да е, отклонение от темата.Иначе има какво да се прави то, ама на теория да го мислиш е по-кофти, отколкото като си навън и направо да кажеш айде еди-къде си.
А е вероятно да сме се засичали. Един квартал, на 5 минути път сме сигурно. Ти ходиш до университета, аз всеки ден пътувам към Руската... Шансът е доооооооста голям.![]()
Да уеееееее....... МАМЕМного гадно така със снимкиТИ. Аз затова и ограничавам тяхното количество в нета, защото тази информацияя :S абе не е ли на практика тО?
все тая :> Няма и пет минути... Мадара го знаеш къде е предполагам... срещу Руската точно
Не първия блок, а зад него дългия
Направо яко ми се набиваш на очите... може и ако си ходила на Cool случайно, защото там като се забием с колегите и излизане нямаше ;D
П.С. Уплашихме другите русИнци![]()
хЪх...
Не сме се уплашили,ама за да не прекъснем чата ви и затова не пишемА между другото , Lorein съм я виждала на протеста за по-дълга зимна ваканция.. Поне така си мисля..
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
То и аз май я бях видял един път като карах байк.![]()
Значи не се бъркам.. Защото и аз бях на протеста,и не знам защо - ама ми направи доста добро впечатлениеПървоначално написано от Lorein
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ем то нали знаеш лафа, че ти познаваш половината град, а другата половина тебе познава![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Това дето го каза Стоян от Биг Брадър Фемили хахаха... само дето нз що каза "от 70 хиляден град, след като града е около 130-140 хиляди ;д"Първоначално написано от marin4itu
хЪх...
Е аз това не го знам от Биг БрадърОтдавна го знам..
А ти май много Биг Брадър гледашТо и аз им гледам сеира, ама не помня чак кой какво е казал, ти си голям маниак
![]()
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Стига феОбичам да им гледам "сеирните"... дори през 2-3-4 месеца си пускам един кратък обзор на най-жалките и смешни моменти :> Искам пак да има... и пак 90% от хората да твърдят, че това било представителна извадка от обществото... тези маймуни ще ме побъркат
![]()
хЪх...