.
Отговор в тема
Страница 8 от 27 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 674
    Мега фен Аватара на marin4itu
    Град
    Варна/Русе
    Те там подбират на-големите диоти, за да има сеир и интрига.

А между другото неска така хубаво се разходих из Русе с приятеля ми.. Временцето беше страхотно!
    Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..

Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
    Изключения: недочувам, недовиждам..

Град
    Варна, моретоо :)
    Тъкмо щях да кажа... защо не ни... ама Супер е... супер беше де, аз се прибрах малко в Шумен и ще имам честта да се поразходя из шуменския център, който според мен се превърна в един от най-готините центрове. Маринче, аз твоята схема за идване в Русе не мога да я схвана нещо... уикендчетата само или?
    хЪх...

Град
    Варна/Русе
    Ох ами малко е сложно
    Когато мога идвам общо взето, ако не приятелят ми идва във Варна. Зависи от неговите смени и моето даскало. Ама си се справяме, най-малко по 2 дена в седмицата сме заедно, а най-често по 3-4.
    Ама ся примерно четвъртък вечерта дойдох, защото не съм ходила на даскало.

Град
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    Ох ами малко е сложно
    Когато мога идвам общо взето, ако не приятелят ми идва във Варна. Зависи от неговите смени и моето даскало. Ама си се справяме, най-малко по 2 дена в седмицата сме заедно, а най-често по 3-4.
    Ама ся примерно четвъртък вечерта дойдох, защото не съм ходила на даскало.
    Е, супер :] Щом можете да поддъражате подобна връзка, успехи и занапред Вий сте ибаааахти пичуити майнаа
    хЪх...

Град
    Варна/Русе
    Хахха, благодаря ти! Вече почти една годинка сме си заедно! Дано още мнооого да не му писна

Град
    Хахха, благодаря ти! Вече почти една годинка сме си заедно! Дано още мнооого да не му писна
    Още 2 546 112 пъти по толкова години ама изпълнени с щастие Как се намерихте вие така не ви знам Напиши на ЛС, ако искаш, не за друго, а защото тая инфо не е много за пред многото
    хЪх...

А къде мислите да прекарате лятото?

Аз лично смятам да го прекарам в Русе/Тутракан/Варна/Слънчев Бряг/Несебър .. там някъде ;д
    С приятели.. купони и учене..
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Град
    Варна/Русе
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Още 2 546 112 пъти по толкова години ама изпълнени с щастие Как се намерихте вие така не ви знам Напиши на ЛС, ако искаш, не за друго, а защото тая инфо не е много за пред многото
    То аз съм писала, имаше една тема за това как сме се запознали с половината си..

Ами малко е дълго да знаеш
    Лятото работих на Златни пясъци и едното момче, което беше пиколо, се оказа, че живее в съседния блок на баба ми. И на Великден цялото семейство тръгваме за Русе като аз съм взела и една приятелка. И се обадихме на това момче, дето работеше в хотела и той каза, че ще ни води на домашно, при което ние малко се дърпаме, защото никой не познаваме. Но в крайна сметка ни заведе в приятеля ми И така цяла нощ пием, пием, на следващия ден си направихме следобедна разходка, пак хората, които бяхме вечерта и пак на домашно, само че в друго момче и то там си почна работата. И като ни изпращаха на следващия ден, защото ни беше последен, приятелят ми каза, че ще дойде във Варна, обеща ми. Аз много не го приех с доверие, обаче то след 2 седмици наистина дойде! И така прекарахме един уикенд заедно и оттогава сме официално заедно и си се разхождаме Русе-Варна, имаме си разнообразие Много сладко ми става като се сетя

Град
    Много интересно наистина Все едно така е трябвало да стане :> Няма лошо, че щом поддържате и такава връзка от разстояние... аз съм малко скиптично настроен към тях, но щом сте намерили някаква формула се радвам
    Скоро ще има отново "Варна, морето, сините вълни"
    А в Русе ше се борим с комарите и миризливките
    Ще трябва да викаш подкрепление от Варна
    хЪх...

Град
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    А къде мислите да прекарате лятото?

Аз лично смятам да го прекарам в Русе/Тутракан/Варна/Слънчев Бряг/Несебър .. там някъде ;д
    С приятели.. купони и учене..
    Шумен Ииии Варна също... ако си намеря половинка в Русе - и в Русе Ще прежаля комарите... ще барикадирам квартирата и бой
    хЪх...

Град
    Варна/Русе
    Абе то повечето хора са скиптични, всъщност хората, които не са имали такава връзка са скиптични. И аз съм на мнение, че е трябвало да се случи и съм щастлива, че се е случило.

Ауу в Русе има ужасни комари! Даже като бях малка, понеже бях по цял ден из квартала, баба ми ми беше купила някакъв спрей, добре предпазваше ме за 3 часа, ама после пак ме нахапваха..

А иначе лятото сигурно пак съм във Варна и Русе

Ох, ного ми се ходи на плаж вече, като почна да се постопля.. Аз поне си хващам автобуса и за половин час съм на плажа :P

http://www.facebook.com/event.php?eid=179893252056956

Русенци, включете се в почистването на нашия любим кей.

Град
    Ем, да... е, то аз не искам и да имам такава връзка сякаш де Стига сте ме плашили с тези комари, защото наистина няма да дойда лятото тука
    И на мен ми се ходи на плаж, много като свърши сесията съм фрий... но нз как ше завърши, да се надяваме успешно :S:S:S

Lorein, хубава инициатива Ще видим какво ще правим тогава... вие хубаво сте си ваканция, ама някои не сме.
    хЪх...

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    ииеееииии и аз съм от Русе ако някой иска да пише на лично
    много яка темаа само за русенци

RoSKo0o0, на 12 клас тогава им свършва ваканцията таман. Пада се неделя и ние като вас понеделник сме на училище.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    RoSKo0o0, на 12 клас тогава им свършва ваканцията таман. Пада се неделя и ние като вас понеделник сме на училище.
    Как така.. лелееее....... ние 12 клас си имахме всичките ваканции мисля, поне доколкото се сещам :> Кой е прецакан сега, а съседке
    Ей, успех на изпитите, предполагам предварителните са съвсем близо
    хЪх...

Как така.. лелееее....... ние 12 клас си имахме всичките ваканции мисля, поне доколкото се сещам :> Кой е прецакан сега, а съседке
    Ами няма как, откакто има матури, на всички дванадесетокласници пролетната ваканция е с около 1 седмица по-кратка от на останалите ученици. Иначе мерси за пожеланието, но за жалост точно по английски за мен няма предварителни в РУ. Има в Търново, но там ще ходя направо на юлската сесия.

Град
    Ами няма как, откакто има матури, на всички дванадесетокласници пролетната ваканция е с около 1 седмица по-кратка от на останалите ученици. Иначе мерси за пожеланието, но за жалост точно по английски за мен няма предварителни в РУ. Има в Търново, но там ще ходя направо на юлската сесия.
    Е, ние щоту имахме Къде излизате на показ на абитуриентската? Да не забравиш да ме поканиш Кофти е без предварителни, защото може да са по-лесни... (както при мен стана)
    хЪх...

Хахаха, ами на центъра, къде иначе. Ама в суматохата шанса ще е малък. :X ю
    Иначе за предварителните - кофти е, да. Но пък аз съм по-спокойна от повечето кандидатстващи, защото английския ми е силен, пък и ходя на уроци за сертификат, така че имам подготовка. Пък ако не - и матура английски ще карам, така че съм добре.

Град
    Да е, аз се шегувах Не, щото в Шумен си имаме по-специално място :P
    Това е хубаво... That is good (ДАТ ИС ГУУД) Училища "Европа" или Фарос или нито едно от двете? Дано да успееш, а с какво всъщност искаш да влезеш?
    хЪх...

"Европа" - the best

Новата специалност Европеистика и глобалистика (изучаване на англ.език)

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Цитирай Първоначално написано от karamelcheto92
    И аз съм от Русе ако някой иска да пиши ЛС
    +1
    айде и аз да се разпиша в темата за русенцитеее
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Град
    Цитирай Първоначално написано от GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    Цитирай Първоначално написано от karamelcheto92
    И аз съм от Русе ако някой иска да пиши ЛС
    +1
    айде и аз да се разпиша в темата за русенцитеее
    Ай, де.....

Lorein, и аз съм учил в училища "Европа"... мисля че P1, P2, P3 и S1за около 3 години В Ямбол обаче :>
    Нямам си и на идея каква е тази специалност...по-точно ние сме имали в училище такъв предмет ама не ми вдъхна много доверие :> Не че сегашната ми специалност е много "чистичка"
    хЪх...

Ами аз се подготвям за B2 - FCE ( First Certificate of English ). И догодина сигурно ще записвам и за C1 - CAE ( Certificate of Advanced English ).
    Тези, които ти си споменал, не ми говорят нищо, но си признавам, че не съм много информирана.

Колкото до специалността - къде си учил такъв предмет, че ми стана интересно? Какво съдържаше при теб?
    А твоята специалност каква е?

Град
    Успехи, намачкай ги копеУе Сестра ми и тя беше в Европа и взе 1 или 2 сертификата, не знам, но ужасно много й помогна
    Ами това са първите нива на училища "Европа" по това време Започваш от P1 и т.н... не знам, тук в Русе може да е по-различно.

Предмета Европеистика го учех в 9-ти клас. Беше свързано основно с Европа... създаване на Европейския съюз, коя държава кога влиза и такива работи - като цяло всичко за Европа (историята на Европа). Това поне се сещам.

Аз съм Право
    хЪх...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си