- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
Те там подбират на-големите диоти, за да има сеир и интрига.
А между другото неска така хубаво се разходих из Русе с приятеля ми.. Временцето беше страхотно!
Усмихвай се.. Това кара хората да се чудят какво мислиш..
Частицата "НЕ" се пише отделно от глаголите! Пример: не знам, не мога..
Изключения: недочувам, недовиждам..
Тъкмо щях да кажа... защо не ни... амаСупер е... супер беше де, аз се прибрах малко в Шумен и ще имам честта да се поразходя из шуменския център, който според мен се превърна в един от най-готините центрове. Маринче, аз твоята схема за идване в Русе не мога да я схвана нещо... уикендчетата само или?
хЪх...
Ох ами малко е сложно
Когато мога идвам общо взето, ако не приятелят ми идва във Варна. Зависи от неговите смени и моето даскало. Ама си се справяме, най-малко по 2 дена в седмицата сме заедно, а най-често по 3-4.
Ама ся примерно четвъртък вечерта дойдох, защото не съм ходила на даскало.
Е, супер :] Щом можете да поддъражате подобна връзка, успехи и занапредПървоначално написано от marin4itu
Вий сте ибаааахти пичуити майнаа
![]()
хЪх...
Хахха, благодаря ти! Вече почти една годинка сме си заедно! Дано още мнооого да не му писна![]()
Още 2 546 112 пъти по толкова години ама изпълнени с щастиеПървоначално написано от marin4itu
Как се намерихте вие така не ви знам
Напиши на ЛС, ако искаш, не за друго, а защото тая инфо не е много за пред многото
![]()
хЪх...
А къде мислите да прекарате лятото?
Аз лично смятам да го прекарам в Русе/Тутракан/Варна/Слънчев Бряг/Несебър .. там някъде ;д
С приятели.. купони и учене..
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
То аз съм писала, имаше една тема за това как сме се запознали с половината си..Първоначално написано от RoSKo0o0
Ами малко е дълго да знаеш
Лятото работих на Златни пясъци и едното момче, което беше пиколо, се оказа, че живее в съседния блок на баба ми. И на Великден цялото семейство тръгваме за Русе като аз съм взела и една приятелка. И се обадихме на това момче, дето работеше в хотела и той каза, че ще ни води на домашно, при което ние малко се дърпаме, защото никой не познаваме. Но в крайна сметка ни заведе в приятеля миИ така цяла нощ пием, пием, на следващия ден си направихме следобедна разходка, пак хората, които бяхме вечерта и пак на домашно, само че в друго момче и то там си почна работата. И като ни изпращаха на следващия ден, защото ни беше последен, приятелят ми каза, че ще дойде във Варна, обеща ми. Аз много не го приех с доверие, обаче то след 2 седмици наистина дойде! И така прекарахме един уикенд заедно и оттогава сме официално заедно и си се разхождаме Русе-Варна, имаме си разнообразие
Много сладко ми става като се сетя
![]()
Много интересно наистинаВсе едно така е трябвало да стане :> Няма лошо, че щом поддържате и такава връзка от разстояние... аз съм малко скиптично настроен към тях, но щом сте намерили някаква формула се радвам
![]()
Скоро ще има отново "Варна, морето, сините вълни"![]()
А в Русе ше се борим с комарите и миризливките![]()
Ще трябва да викаш подкрепление от Варна![]()
хЪх...
ШуменПървоначално написано от Emppu90
Ииии Варна също... ако си намеря половинка в Русе - и в Русе
Ще прежаля комарите... ще барикадирам квартирата и бой
![]()
хЪх...
Абе то повечето хора са скиптични, всъщност хората, които не са имали такава връзка са скиптични. И аз съм на мнение, че е трябвало да се случи и съм щастлива, че се е случило.![]()
Ауу в Русе има ужасни комари! Даже като бях малка, понеже бях по цял ден из квартала, баба ми ми беше купила някакъв спрей, добре предпазваше ме за 3 часа, ама после пак ме нахапваха..
А иначе лятото сигурно пак съм във Варна и Русе
Ох, ного ми се ходи на плаж вече, като почна да се постопля.. Аз поне си хващам автобуса и за половин час съм на плажа :P
http://www.facebook.com/event.php?eid=179893252056956
Русенци, включете се в почистването на нашия любим кей.![]()
Ем, да... е, то аз не искам и да имам такава връзка сякаш деСтига сте ме плашили с тези комари, защото наистина няма да дойда лятото тука
И на мен ми се ходи на плаж, многокато свърши сесията съм фрий... но нз как ше завърши, да се надяваме успешно :S:S:S
Lorein, хубава инициативаЩе видим какво ще правим тогава... вие хубаво сте си ваканция, ама някои не сме.
хЪх...
ииеееиииии аз съм от Русе ако някой иска да пише на лично
много яка темаасамо за русенци
![]()
Как така.. лелееее....... ние 12 клас си имахме всичките ваканции мисля, поне доколкото се сещам :> Кой е прецакан сега, а съседкеПървоначално написано от Lorein
![]()
Ей, успех на изпитите, предполагам предварителните са съвсем близо![]()
хЪх...
Ами няма как, откакто има матури, на всички дванадесетокласници пролетната ваканция е с около 1 седмица по-кратка от на останалите ученици.Първоначално написано от RoSKo0o0
Иначе мерси за пожеланието, но за жалост точно по английски за мен няма предварителни в РУ. Има в Търново, но там ще ходя направо на юлската сесия.
![]()
Е, ние щоту имахмеПървоначално написано от Lorein
Къде излизате на показ на абитуриентската? Да не забравиш да ме поканиш
![]()
Кофти е без предварителни, защото може да са по-лесни... (както при мен стана)
хЪх...
Хахаха, ами на центъра, къде иначе.Ама в суматохата шанса ще е малък. :X ю
Иначе за предварителните - кофти е, да. Но пък аз съм по-спокойна от повечето кандидатстващи, защото английския ми е силен, пък и ходя на уроци за сертификат, така че имам подготовка. Пък ако не - и матура английски ще карам, така че съм добре.![]()
Да е, аз се шегувахНе, щото в Шумен си имаме по-специално място :P
Това е хубаво... That is good (ДАТ ИС ГУУД)Училища "Европа" или Фарос или нито едно от двете?
Дано да успееш, а с какво всъщност искаш да влезеш?
хЪх...
айде и аз да се разпиша в темата за русенцитеееПървоначално написано от zoreto
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
Ай, де.....Първоначално написано от GrippingBosh
![]()
Lorein, и аз съм учил в училища "Европа"... мисля че P1, P2, P3 и S1за около 3 годиниВ Ямбол обаче :>
Нямам си и на идея каква е тази специалност...по-точно ние сме имали в училище такъв предмет ама не ми вдъхна много доверие :> Не че сегашната ми специалност е много "чистичка"![]()
хЪх...
Ами аз се подготвям за B2 - FCE ( First Certificate of English ).И догодина сигурно ще записвам и за C1 - CAE ( Certificate of Advanced English ).
![]()
Тези, които ти си споменал, не ми говорят нищо, но си признавам, че не съм много информирана.
Колкото до специалността - къде си учил такъв предмет, че ми стана интересно?Какво съдържаше при теб?
А твоята специалност каква е?![]()
Успехи, намачкай ги копеУеСестра ми и тя беше в Европа и взе 1 или 2 сертификата, не знам, но ужасно много й помогна
Ами това са първите нива на училища "Европа" по това времеЗапочваш от P1 и т.н... не знам, тук в Русе може да е по-различно.
Предмета Европеистика го учех в 9-ти клас. Беше свързано основно с Европа... създаване на Европейския съюз, коя държава кога влиза и такива работи - като цяло всичко за Европа (историята на Европа). Това поне се сещам.
Аз съм Право![]()
хЪх...