- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тинейджъри от Русе !
Защо не караш няправо advanced. First няма да ти послужи никъде, а и B2 е нивото за 9ти клас, няма смисъл да дадеш поне 1000 лв за уроци + изпит след като на следващата година ще ги дадеш пак.Първоначално написано от Lorein
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Advanced хич не е лесно за изкарване. Имам съученици, които ходиха първо на FCE, после и на CAE и не успяха да го вземат. И няма определено ниво на години за FCE. В групата си имам ученици от 9 клас, до към 20 и няколко годишни. По едно време имаше и една 30 и няколко годишна, ама тя се отказа. Това е според способности, не според години. И аз така или иначе съм ги дала тези пари. Не исках да рискувам да се записвам направо на по-трудното, винаги се почва от по-лесното и така лека полека се стига и до трудното. Така по не се усеща натовареността. И не е вярно, че FCE не служи за никъде. Аз не съм тръгнала в чужбина да кандидатствам, където трябват по-трудните сертификати (и което е малко безмислено за мен - TOEFL, който важи само 2 години). А тези сертификати важат до живот и този ( и следващият ) ще ми послужат после и за работа, и за в университета да се освобождавам от изпити и т.н. Не е толкова маловажно.Първоначално написано от DesireToFire
Пък и догодина живот и здраве, и CAE ще изкарам.
RoSKo0o0, мерси!И наистина Европата дават много добра подготовка!
Хубава ти е специалността, защо? :P Само че трябва да се бориш с доста конкуренция. Иначе за моята европеистика - до сега имаше една такава специалност в РУ, която по-скоро прилича на това, което ти си учил. А сега излезе нова, пак европеистика, но по-...обширна, така да го кажа.Все още нямам достатъчно информация за нея, но на 12 април има отворени врати в университета и ще отида да си разпитам по-подробно.
![]()
Бе, хубава тя ама си е голям амъка да ти кажа ;D Особено на хора, на които не им се учи (като мен например). Ще видим отворените врати какво ще предложатТо ще бъде вторник... учебен ден, да видим какво ще ви излъжат
Няма лошо, но ЮФ е много нов и много хубав... сравнение с ректората
![]()
хЪх...
Да, пишете си, но аз продължавам да се притеснявам за изпитите..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Който иска да сме фр да ми пише ЛС![]()
![]()
![]()
Пей,че не бях писал отдавна в темата.. Lorein специалността,която мислиш да записваш ми се струва доста интересна.А после накъде мислиш?Първоначално написано от Lorein
Кой клас си?Първоначално написано от Emppu90
![]()
бту. и аз съм от Русе
slicky, не съм решила още за магистратурата.Много ми харесва идеята за психология, но доколкото разбрах може само ако бакалавъра ми е такъв ( поне за психологията, която аз исках ). Иначе може би ще се ориентирам към мениджмънт. Така ще имам основа езици + професия.
Защо питаш, и ти ли си кандидат-студент(ка) ? :P
Ня 15 говеини въм.. щ3 съм или 8 или 9 клас.. не знам.. както реши МОМН . .. . а иначе сега не мога да ви пиша чве се връщам от един Рд и мсъм малко изморен.. ;/ хайде, до утре..Първоначално написано от Mirage3
![]()
Колкото повече, толкова повече..
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]
Някой знае ли къде в нашия град боядисват професионално с пистолет и колко пари ще ми излезе(рамка на колело)?
Е за ся съм пишлеменцИПървоначално написано от Lorein
![]()
,ама след няколко години ще дойде и моя ред и до догодина трябва да реша къде и какво ще кандидатствам за да почна да се подготвям.
Там онова място до Шесо студентско общижитие точно то релсите дето боядисват колите???Първоначално написано от Requisition
или то не е такова :>
хЪх...
Хей сега си уговаряме среща за всички от Русе сори че съм направила тема но тука пише къде и кога ще се срещнемhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...777648#8777648
Здрасти, Русе! Айде да си уговаряме среща и да се срещнем![]()
![]()
Хей ,тая тема замря...има ли русенции![]()
![]()
LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
момиче
И отново се възроди!!!!!!!!!
Последно говореха за среща,ко стана?
Срещнахме се, играхме на дама след това си купихме ледени сокчета и отидохме на разходка в Чародейка около 22 часа![]()
![]()
![]()
хЪх...
Аз не можах да дойда..
Навити ли сте да се организираме още веднъж ? Тъкмо сме и във ваканция ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Е, и аз не съм ходил. Аз не знаех дажеАз в Русе ще се пусна лятото за 1-2 дена ама ще видим кога
![]()
хЪх...
Здравейте на всички,
Има ли кандидат-студенти за нашия невероятен Алма матер? Аз съм се насочил към Стопанско управление, но не знам дали ще ми стигне бала. От дипломата ще събера 3.50 + 3.50
. Това да не ходиш на училище, да ненавиждаш учителите си (естествено и те теб), както и обкражаващите те "ученици", не е работа
.
Относно тия матури - аз съм втрещен от нивото им. Аз, без да съм си сядал на гъза от над 5 години, изкарах 5 и 50 на двете.
Изключително съм ентусиазиран, относно запознаването с новите колеги. Толкова много се надявам да има такива без чалгарски манталитет, защото за толкова години само с такива дебили имах "честта" да общувам.
Драскайте в темата или на ЛС, за да обсъдим предстоящия нов живот - студентският.![]()
Във Варнa все едно не говорите супер мекоПървоначално написано от marin4itu
И аз съм от Русе, но от 5 години живея в София. Все още си въздишам по моя град![]()
Sometimes I feel
Like I don't have a partner
Sometimes I feel
Like my only friend
Is the city I live in
The city of angels
Lonely as I am
Together we cry ..
^ Там е проблема. Заради парите и работата... да оцеляват тоест. А така наречената от тях "провинция"... ти дава смисъл да живееш и не е от гореспоменатите причини.