.
Отговор в тема
Страница 9 от 27 ПървиПърви ... 567891011121319 ... ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 674
    Супер фен Аватара на DesireToFire
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Ами аз се подготвям за B2 - FCE ( First Certificate of English ). И догодина сигурно ще записвам и за C1 - CAE ( Certificate of Advanced English ).
    Тези, които ти си споменал, не ми говорят нищо, но си признавам, че не съм много информирана.

Колкото до специалността - къде си учил такъв предмет, че ми стана интересно? Какво съдържаше при теб?
    А твоята специалност каква е?
    Защо не караш няправо advanced. First няма да ти послужи никъде, а и B2 е нивото за 9ти клас, няма смисъл да дадеш поне 1000 лв за уроци + изпит след като на следващата година ще ги дадеш пак.
    If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
    Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
    Think you’re fuckin’ with this well hell no.
    Balls, volume, strength getcha come on

Цитирай Първоначално написано от DesireToFire
    Ами аз се подготвям за B2 - FCE ( First Certificate of English ). И догодина сигурно ще записвам и за C1 - CAE ( Certificate of Advanced English ).
    Тези, които ти си споменал, не ми говорят нищо, но си признавам, че не съм много информирана.

Колкото до специалността - къде си учил такъв предмет, че ми стана интересно? Какво съдържаше при теб?
    Защо не караш няправо advanced. First няма да ти послужи никъде, а и B2 е нивото за 9ти клас, няма смисъл да дадеш поне 1000 лв за уроци + изпит след като на следващата година ще ги дадеш пак.
    Advanced хич не е лесно за изкарване. Имам съученици, които ходиха първо на FCE, после и на CAE и не успяха да го вземат. И няма определено ниво на години за FCE. В групата си имам ученици от 9 клас, до към 20 и няколко годишни. По едно време имаше и една 30 и няколко годишна, ама тя се отказа. Това е според способности, не според години. И аз така или иначе съм ги дала тези пари. Не исках да рискувам да се записвам направо на по-трудното, винаги се почва от по-лесното и така лека полека се стига и до трудното. Така по не се усеща натовареността. И не е вярно, че FCE не служи за никъде. Аз не съм тръгнала в чужбина да кандидатствам, където трябват по-трудните сертификати (и което е малко безмислено за мен - TOEFL, който важи само 2 години). А тези сертификати важат до живот и този ( и следващият ) ще ми послужат после и за работа, и за в университета да се освобождавам от изпити и т.н. Не е толкова маловажно. Пък и догодина живот и здраве, и CAE ще изкарам.

RoSKo0o0, мерси! И наистина Европата дават много добра подготовка!
    Хубава ти е специалността, защо? :P Само че трябва да се бориш с доста конкуренция. Иначе за моята европеистика - до сега имаше една такава специалност в РУ, която по-скоро прилича на това, което ти си учил. А сега излезе нова, пак европеистика, но по-...обширна, така да го кажа. Все още нямам достатъчно информация за нея, но на 12 април има отворени врати в университета и ще отида да си разпитам по-подробно.

Град
    Варна, моретоо :)
    Бе, хубава тя ама си е голям амъка да ти кажа ;D Особено на хора, на които не им се учи (като мен например). Ще видим отворените врати какво ще предложат То ще бъде вторник... учебен ден, да видим какво ще ви излъжат Няма лошо, но ЮФ е много нов и много хубав... сравнение с ректората
    хЪх...

Да, пишете си, но аз продължавам да се притеснявам за изпитите..
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Фен
    Град
    РУСЕ
    Който иска да сме фр да ми пише ЛС

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от DesireToFire

Advanced хич не е лесно за изкарване. Имам съученици, които ходиха първо на FCE, после и на CAE и не успяха да го вземат. И няма определено ниво на години за FCE. В групата си имам ученици от 9 клас, до към 20 и няколко годишни. По едно време имаше и една 30 и няколко годишна, ама тя се отказа. Това е според способности, не според години. И аз така или иначе съм ги дала тези пари. Не исках да рискувам да се записвам направо на по-трудното, винаги се почва от по-лесното и така лека полека се стига и до трудното. Така по не се усеща натовареността. И не е вярно, че FCE не служи за никъде. Аз не съм тръгнала в чужбина да кандидатствам, където трябват по-трудните сертификати (и което е малко безмислено за мен - TOEFL, който важи само 2 години). А тези сертификати важат до живот и този ( и следващият ) ще ми послужат после и за работа, и за в университета да се освобождавам от изпити и т.н. Не е толкова маловажно. Пък и догодина живот и здраве, и CAE ще изкарам.

RoSKo0o0, мерси! И наистина Европата дават много добра подготовка!
    Хубава ти е специалността, защо? :P Само че трябва да се бориш с доста конкуренция. Иначе за моята европеистика - до сега имаше една такава специалност в РУ, която по-скоро прилича на това, което ти си учил. А сега излезе нова, пак европеистика, но по-...обширна, така да го кажа. Все още нямам достатъчно информация за нея, но на 12 април има отворени врати в университета и ще отида да си разпитам по-подробно.
    Пей,че не бях писал отдавна в темата.. Lorein специалността,която мислиш да записваш ми се струва доста интересна.А после накъде мислиш?

Голям фен Аватара на Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Кой клас си?
    бту. и аз съм от Русе

Град
    Я се дръж маллко
    хЪх...

slicky, не съм решила още за магистратурата. Много ми харесва идеята за психология, но доколкото разбрах може само ако бакалавъра ми е такъв ( поне за психологията, която аз исках ). Иначе може би ще се ориентирам към мениджмънт. Така ще имам основа езици + професия. Защо питаш, и ти ли си кандидат-студент(ка) ? :P

Цитирай Първоначално написано от Mirage3
    Цитирай Първоначално написано от Emppu90
    Кой клас си?
    бту. и аз съм от Русе
    Ня 15 говеини въм.. щ3 съм или 8 или 9 клас.. не знам.. както реши МОМН . .. . а иначе сега не мога да ви пиша чве се връщам от един Рд и мсъм малко изморен.. ;/ хайде, до утре..
    Колкото повече, толкова повече..
    [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=6UztEfwHt14[/youtube]

Повече от фен
    Град
    Русе
    Някой знае ли къде в нашия град боядисват професионално с пистолет и колко пари ще ми излезе(рамка на колело)?

slicky, не съм решила още за магистратурата. Много ми харесва идеята за психология, но доколкото разбрах може само ако бакалавъра ми е такъв ( поне за психологията, която аз исках ). Иначе може би ще се ориентирам към мениджмънт. Така ще имам основа езици + професия. Защо питаш, и ти ли си кандидат-студент(ка) ? :P
    Е за ся съм пишлеменцИ ,ама след няколко години ще дойде и моя ред и до догодина трябва да реша къде и какво ще кандидатствам за да почна да се подготвям.

Град
    Цитирай Първоначално написано от Requisition
    Някой знае ли къде в нашия град боядисват професионално с пистолет и колко пари ще ми излезе(рамка на колело)?
    Там онова място до Шесо студентско общижитие точно то релсите дето боядисват колите??? или то не е такова :>
    хЪх...

Голям фен Аватара на CherryBell13
    Град
    Русе
    Хей сега си уговаряме среща за всички от Русе сори че съм направила тема но тука пише къде и кога ще се срещнем http://www.teenproblem.net/f/viewtop...777648#8777648

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Здрасти, Русе! Айде да си уговаряме среща и да се срещнем

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Хей ,тая тема замря...има ли русенции
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

И отново се възроди!!!!!!!!!
    Последно говореха за среща,ко стана?

Град
    Срещнахме се, играхме на дама след това си купихме ледени сокчета и отидохме на разходка в Чародейка около 22 часа
    хЪх...

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Аз не можах да дойда..
    Навити ли сте да се организираме още веднъж ? Тъкмо сме и във ваканция ?
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Срещнахме се, играхме на дама след това си купихме ледени сокчета и отидохме на разходка в Чародейка около 22 часа
    Ром парти.

Град
    Е, и аз не съм ходил. Аз не знаех даже Аз в Русе ще се пусна лятото за 1-2 дена ама ще видим кога
    хЪх...

Здравейте на всички,

Има ли кандидат-студенти за нашия невероятен Алма матер ? Аз съм се насочил към Стопанско управление, но не знам дали ще ми стигне бала. От дипломата ще събера 3.50 + 3.50 . Това да не ходиш на училище, да ненавиждаш учителите си (естествено и те теб), както и обкражаващите те "ученици", не е работа .
    Относно тия матури - аз съм втрещен от нивото им. Аз, без да съм си сядал на гъза от над 5 години, изкарах 5 и 50 на двете.
    Изключително съм ентусиазиран, относно запознаването с новите колеги. Толкова много се надявам да има такива без чалгарски манталитет, защото за толкова години само с такива дебили имах "честта" да общувам.
    Драскайте в темата или на ЛС, за да обсъдим предстоящия нов живот - студентският.

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    То аз дето съм от Варна прихванах от вашия русенски диалект покрай приятелят ми..
    Във Варнa все едно не говорите супер меко
    И аз съм от Русе, но от 5 години живея в София. Все още си въздишам по моя град
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Цитирай Първоначално написано от GunSnSteelflowers
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu
    То аз дето съм от Варна прихванах от вашия русенски диалект покрай приятелят ми..
    Във Варнa все едно не говорите супер меко
    И аз съм от Русе, но от 5 години живея в София. Все още си въздишам по моя град
    Какво ще кажеш за София? Интересно ми е хората, които не са родом от там, но живеят там, какво мнение имат. Защото имаме познати, които живеят и работят там само заради парите, а изобщо не харесват града.

Banned Фен
    ^ Там е проблема. Заради парите и работата... да оцеляват тоест. А така наречената от тях "провинция"... ти дава смисъл да живееш и не е от гореспоменатите причини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си