.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Hybrid View

Повече от фен Аватара на angel4eto966

въпрос относно изправяне на косата

Така понеже тук във форума прочетох доста добри отзиви относно хийт протектора на syoss реших да си го купя. Днес реших да се изправя и да го изпробвам и пишеше че може на мокра коса и да се изсуши или на суха и направо да се изправя. Аз избрах второто но когато напръскам кичура коса мн се намокря и трябва да изчакам поне 5 минути да мога да го изправя, а ако пробвам на мокра коса си мисля че няма да има толкова голям ефект защото първо сушиш после изправяш и... Та вие как бихте препоръчали да действам на суха или мокра коса
    Другото което искам да ви питам е дали е вярно че след като си изправиш косата е хубаво да я издухаш със студената струя на сешуара защото така косъма изстивал и не се начупвала косата

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    по последния ти въпрос: мисля, че има нещо вярно в това аз понякога след като си я изправя я издухвам със студена струя и после повече време държи

ами аз затова попитах защото пробвах един път и не открих особена разлика и не повторих, но все пак мойта коса е много гъста и може да не се влияе от това

Re: въпрос относно изправяне на косата

Цитирай Първоначално написано от angel4eto966
    Така понеже тук във форума прочетох доста добри отзиви относно хийт протектора на syoss реших да си го купя. Днес реших да се изправя и да го изпробвам и пишеше че може на мокра коса и да се изсуши или на суха и направо да се изправя. Аз избрах второто но когато напръскам кичура коса мн се намокря и трябва да изчакам поне 5 минути да мога да го изправя, а ако пробвам на мокра коса си мисля че няма да има толкова голям ефект защото първо сушиш после изправяш и... Та вие как бихте препоръчали да действам на суха или мокра коса
    Другото което искам да ви питам е дали е вярно че след като си изправиш косата е хубаво да я издухаш със студената струя на сешуара защото така косъма изстивал и не се начупвала косата
    пробвай на суха коса по-добре ще стои аз имам преса Белисима и с нея мога и на влажна и на суха коса да я изправям но е по-добре на суха

^ и аз така мисля но когато напръскам кичура става мокър и трябва да го изчакам да изсъхне и тогава да го изправя и отнема много време но айде сега като сам решила няма да бързам

И аз имам същия спрей . Както ми е суха косата я напръсквам цялата със спрея и чакам 5-10 минути докато изсъхне изцяло и после си изправям косата с пресата както обикновено . Не кичур по кичур да пръскам и чакам .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си