.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Повече от фен

Огромно закъснение на менструалния цикъл..

Не знам какво ми става..45ти ден и менструацията ми я няма. Правих си тест за бременност-отрицателен. Принципно цикъла ми е на 35 дни,но сега това ме притеснява. Защо е толкова нередовен ? Възможно ли е да имам някакъв проблем ? Може би трябва да си направя още един тест. Освен тоа безопасно ли е сега да правя секс ?

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    к'ви хапчета си лапала?

противозачатъчни, ескапел могат да ти направят лайно
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Много отдавна,преди, мисля, 7 месеца пих веднъж Ескапеле. Но може ли да е от това !?

За бога,момиче,като имаш такива проблеми иди на гинеколог.Може да е от всичко:стрес,хормони и др. Иди на лекар,той ще ти каже какво ти е.Не се притеснявай,след това няма да тръгне да търси майка ти,за да те порти.
    And I bleed,
    I bleed,
    And I breathe,
    I breathe no more...

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Много отдавна,преди, мисля, 7 месеца пих веднъж Ескапеле. Но може ли да е от това !?
    не мисля.

може да е хормонален дисбаланс просто

гоу ту дъ гинеколога все пак
    “It is only when you refuse to give in with all your heart that you begin to transcend your humanity. ”

The Bird of Hermes

Повече от фен
    Не ме е страх от гинеколожката,не се и срамувам,защото съм на 20. Час съм си назначила за петък,просто уча в друг град и скоро се върнах и чак сега мога. Чудя се от какво може да е,притеснявам се дали мога сега да правя секс в това състояние(преди да разбера от гинеколожката защо е така).

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    За 2 дни една ли ще ти стане нещо без секс. Ако все пак не можеш да се въздържиш - с презерватив и без френска любов.

Мега фен Аватара на mynichka
    може да е хапчета нещо или рязко отслабване ?
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    За 2 дни една ли ще ти стане нещо без секс. Ако все пак не можеш да се въздържиш - с презерватив и без френска любов.
    По каква логика без френска любов ?

Стрес, килограми под нормата (аз съм така...нормални килограми 40 и ми трябват кум 43 за менструация, та е голям зор, докато ги кача.), хормонале дисбаланс, ескапел правят големи бели и яко ти разбъркват цикъла, забременяване, инфекция...има много възможности, но само доктор може да бъде по-точен.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    По всякакви причини може да ти закъснее,така че ние тука няма как да ти кажем какво ти има..
    И все пак наистина нищо няма да ти стане,ако не правиш секс два дена - никой не е умрял от липса на секс.. А и ако обясниш на приятеля си това,ще те разбере - уверявам те..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вземи предпазни мерки, ако ще правиш секс.
    Ескапелът отпреди 7 месеца не ти е виновен, така че не си измивай ръцете с него.
    Тестът с първа сутрешна урина ли го прави?

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    make_you_mine, по логиката, че може да има гъбички, инфекции и прочие "неща" и при орална любов може да се зарази и партньорът й. Едва ли ще си сложи презерватив на устата.

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    земи върви на гинеколог колкото се може по скоро!!!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив

Re: Огромно закъснение на менструалния цикъл..

Цитирай Първоначално написано от make_you_mine
    Не знам какво ми става..45ти ден и менструацията ми я няма. Правих си тест за бременност-отрицателен. Принципно цикъла ми е на 35 дни,но сега това ме притеснява. Защо е толкова нередовен ? Възможно ли е да имам някакъв проблем ? Може би трябва да си направя още един тест. Освен тоа безопасно ли е сега да правя секс ?
    На 35 дни ти е цикъла, демек си го очаквала преди 10 дена, или вече 45 дена го чакаш. демек последния ти е бил преди 80 дена?

Повече от фен
    Т.е.последния ми цикъл беше преди 45 дни. Днес сутринта ми дойде-съмненията за бременност отпаднаха. Утре съм на преглед,само че не знам-явно ще е консултация,да ми каже някакви хапчета за регулация на цикъла. Дали може да ми предпише просто ей-така ?

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Мммдаа значи на практика ти е закъснял 10 дена(ако наистина ти идва на 35 дни), за момент си помислих че темата е по различна от другите, ама не, все същото си е...

Повече от фен
    Може ли да ми предпиш хапчета за уравновесяване на менструалния цикъл, без преглед ?

Град
    пространството на Дисе
    По принцип може, но сигурно ще се застрахова с УЗИ.

1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Повече от фен
    Какво е УЗИ ?

Град
    пространството на Дисе
    Ултразвуково изследване.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Ако при 35 дни цикъл, 10 закъснение са много, то аз съм пророка Мохамед.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си