Може да ви се стори глупава тази тема:Какво трябва за да се съди учител и да го накажат,защото ни писна да прилагат физически и психически тормоз(бях с една фр да снимаме нещо и тя ме навика и ми написа Неизвинено и вика родителите-а то бяха минали 1,2 минути след втория,би едно дете,че казало една дума на съседа си по чин и му каза нехранимайко,боклук,нещаст ни и ако това пак стане ни казва млъкнете неблагодарници,ще ви изхвърля)Като сбъркаме нещо ни казва къде ще ходите на матура като не знаете нищо!На олимпиада като има 2,3 награди ни казва-как може толкова малко!Подценява ни на тестове и една фр изкарала 6 и тя тръгна да разпитва дали е преписвала!Като каже някой на родител тя казва,че е измислица и те вярват!Заплашва да ни бие с едно дълго парче дърво(като дъска)!Смее се на някой,ако е срамежлив или сбърка!Имам и един даскал,като някой проговори-до вратата,но само,ако е момиче!За каквото и да станем-забележка и до вратата мен ме наказа,защото си налях вода за боите!Но ако е момче е друго!Пише Неизвинено отсъствие преди да е минала минута от втория звънец!Едно момче се усмихнало и той му вика-нахалник!А нашата даскалка първата като някой си говори мисли,че е все за нея!Заплашват ни и двамата,че ще накар родителите ни да ни бият!Имаме и други даскали като имаме час с тях и направо оживяваме и те са строги,но някой като прави неправилни неща не го бият,а му пишат забележка!Даскалка 1 толерира някои хора винаги(те постоянно и се подмазват и и дават подаръци)Какво да се прави баща ми не е бизнесмен и не съм богата!Помогнете ми или просто ме изслушайте!Да кажа,че и ние не сме напълно невинни,но чак да ни бият!