.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

Приравнителни изпити при местене в ново у-ще?

Скъпи съфорумници в момента съм 9 клас и имам желание да се преместя в ново училище за началото на 10 клас. Та въпросът ми е трябва ли да държа приравнителни изпити и на какво влиаят те и имали възможност те да не се държът (смис. местене по време на учебна година и т.н.т.)

Благодаря предварително !

А и забравих да спомена ,че става въпрос за 51 соу гр.софия

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мисля,че трябва да се правят такива изпити,но си зависи и от училището,в което искаш да се преместиш..
    Най-добре е да поговориш с тях,да научиш какво трябва да правиш и т.н..Иначе изпит мисля,че се държи по чужд език..Но не съм сигурна..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

При ме е същият проблем, значи аз сега съм в 6ти клас, а другата година т.е. 7ми клас искам да я карам в езиковата, ще трябва ли да държа някакъв изпит?

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    Да, ако отиваш в профилирана паралелка (доколкото знам в езиковите всички са такива) правиш по профилираните предмети
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си