- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Аде ще се гръмна.....
Здравейте... Ами аз съм на 13 години и от 4 годишна се занимавам професионално с фигурно пързаляне.... Но в неделята паднах и си счупих ръката
И сега най-гадното... аз счупих лявата, а съм левичарка и т.н.... та исках да ви питам във времето което преди учех сега някакви идей какво да правя, щото вече прочетох 6 книги от 580 страници и искам някакво разнообразие...
Та... казвайте всякакви предложения за занимавки ,но моля ви! Без четенемисля че прочетох за 2 месеца напред!
Благодаря на всички ви!![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
В този случай възможностите ти са ограничени,но все пак има доста възможности за избор..
Сега не се сещам за нещо друго,освен:
- Излизане с приятели
- Пазаруване или просто разхождане из магазините..
А нищо ли не можеш да правиш с дясната си ръка ? Например да рисуваш или нещо подобно ? Не знам и аз..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Според мен сега е по-добре да не се натоварваш многоСтой на компютъра, излизай на леки разходки .. нямаш много избор
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
С дясната съм гола вода, повярвайте ми![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
ми примерно ако има някой у вас може да играете monopoly или някви игри от тоя род..излизай навън..разхождай се в паркове с приятели..абе нещо такова
айде и да се оправяш по-бързо
![]()
^ Наистина игрите са добра идея..Има всякакви игри,които можеш да играеш с някого.. "Не се сърди човече","Монополи","Домино",н а карти,ако имаш някакви игри от по-малка - просто да си губиш времето..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Наслаждавай се на свободното си време. Гледай филми, толкова хубави има които само чакат да ги изтеглиш![]()
И аз веднъж бях в подобно състояние, за 1 седмица изгледах 30-40 филма и не ми омръзваше, просто ги намирам хубавите.
Ако се чудиш кои - за начало Star Wars 1-6, Alien 1-4, The Lord of the Rings 1-3, Pirates of the Caribbean 1-3 и подобни саги.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Гледай фими излизай с приятелиИма много опции
![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
Ъм,само аз ли си мисля,че това,че си със счупена ръка не означава,че не трябва да учиш?Очите ти са наред,нали?След като не можеш да пишеш контролни,ще те изпитват устно повече от другите.Не разбирам какво свободно време може да ти се отвори въобще.Ако си решила да не учиш,то знай,че свалят ли ти гипса нещата в училище ще загрубеят,тъй като ще трябва да наваксваш като материал и брой оценки.
Elegance is the art of refusal - Coco Chanel
Гледай филми,слушай музика,приятели, но недей да натоварваш ръката, защото може да стане и по зле![]()
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
тиятия съм ги гледала...Първоначално написано от Nam3less3
![]()
дай други
междодругото ,от къде се теглят КАЧЕСТВЕНИ филми???![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
^^ Много правилно.Не е зле да си поглеждаш и уроците,защото ще изостанеш доста.Първоначално написано от JCoutureJunkie
Иначе защо например не си намериш разни курсове,може да научиш някой език,който си искала да научиш,но не си имала време..
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
аз уча, споко =D> свободно време имам предвид времето през което реди ПИСАХ![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Прегледай топ 250 в imdb.com . Много издържана класация, повечето от филмите там са "must see". Сваляш си ги от zamunda/arenabg
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Почвай да гледаш сериалчета... доста време запълват.
мъжко съм
Не се гръмвай. Можеш спокойно да теглиш филми от добре познатия ни и обичан сайт zamunda.net (ама абсолютно всякакви!). Или пък играй игри-симулатори, и пригоди контролите за играене с една ръка.
Играй шах с френдс
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick