- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко трябва да познавате 1 човек, за да го направите?
много - повече от година
Тогава няма и 5 минути, и вече съм я надвесил над леглото/масатаПървоначално написано от Schneeflocke
![]()
"Защо градим огради около гробищата!? Тези вътре немогат да излязат, а тези вън, сами неискат да влизат" !?
За 20 секунди разбирам дали става!
Трябва да успее да ми направи някакво добро впечатление.
Почвам да обичам някого след като сексуалния и социалния ни живот с момчето до мен върви идеално.
не е нужно да я познавам достатъчно е да е готина и да изглежда мръсница и е под ножа
доверие и привличане - има ли ги тия 2 неща не ми пука за времето![]()
непознавам жени подходящи за секс
така ,че вероятно е да разчитам на непознати,
но ако трябва да се опознавам може да станат неподходящи
затова подобре докато са пресни :P
lol
доверие и привличане - има ли ги тия 2 неща не ми пука за времето![]()
Зависи от доста неща. Като за начало най-вече от това дали искам връзка с някого или просто секс. По принцип не одобрявам секса за една нощ (за един път) и не съм го правила до сега, но не отричам и че е имало случаи и хора, с които ми се е искало да бъде само за веднъж без да се налага да ги опознавам. Иначе ако искам нещата да са сериозни ще ми е нужно време да опозная човека и да преценя дали си заслужава.
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Не е само до знаене,а и до чувства.Все пак не съм от ония к**ви където си хващат момче само за едното е**не.Зависи много и от другия човек,какво и той изпитва към мен.Все пак за тва нещо трябват двама,не един.Но общо взето трябва да си го обичам и да го познавам добре !
П.П. Съжелявам за някой думи !
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Не си представям колко време би ми било нужно да правя секс с друг човек за първи път. Може би години. Ако изпадна в ситуация да разбирам...най-хубавата в сексуално отношение възраст ще си я преживея у дома. Не знам мога ли да бъда интимна с друг, а ако не е до тази степен, в която имам интимност сега, изобщо дали си заслужава.
Та по темата - вероятно много дълго време. Месеци на връзка и може би години след като съм приключила тази (ако тя свърши един ден).
Какво пък му е курвенското на това(тюва цензуриране почва да ме дразни, не като никой да не се сети коя е думата, да му се не види)? Сексът е физическа нужда. Като яденето. Трябва ли да си опознавам храната и да я обичам, за да си я сложа в устата? Имате много странен морал....да не говорим колко е сексистки....Първоначално написано от onlygiirl
Хората са различни.Някой го правят от първата среща други чакат да опознаят колкото се може повече човека преди да му се отдадът напълно.Аз лично съм имала 6 месечна връзка БЕЗ СЕКС , не че не бях го опознала...просто бях девствена и не бях сигурна,че той е човека на когото ще се отдам първо.Права и се оказах-не му и пуснах,но както и да е.Аз съм на мнение,че са нужни поне месец/два докато опознаеш дадения човек,за да стигате до интимните вече отношения.Има хора,които го правят както казах още от първата среща и после се наранени,защото са се почувстват използвани.Един човек ако иска само секс от теб колко ще играе театър,за да те вкара в леглото?Седмица,две-не повече.Така,че не бързайте да се ч*кате насам и натам,ако не искате да бъдете наранени.А ако го правите за кеф,с когото и да е-желая ви максимално удоволствие иии не забравяйте за предпазните средства!Това е моето мнение!
![]()
Няма неизпълнени мечти - има изоставени желания!
Schneeflocke,да има момичета,които си лягат от първия път и това не ги прави курви,обаче аз познавам и много такива,които си лягат с първия срещнат,само да могат после да се хвалят.Всеки човек си е различен !![]()
Не мисля често,не мисля много,но когато го правя си мисля само за теб!!!
Не винаги е така, има и други по-търпеливи, които чакат 2-3 месеца докато не получат своето. Не, че съм попадала на такива, но знам за такива случаи.Първоначално написано от diana199406
По темата - Всеки сам преценява за себе си. На мен лично ми е нужно повече време, за да опозная човека и да му имам пълно доверие. Пък за секс за 1 нощ не съм си и помисляла![]()
Schneeflocke, сексът не е физическа нужда в смисъла, който се опитваш да вложиш. Не знам да се умира от липса на секс, ама ако не дишам кислород няколко минути, не пия вода няколко дни или не ям няколко седмици, ще умра...физически. Храната ни е нужна, за да живеем,а сексът е просто проява на нагона ни за възпроизводство.
Което не го прави по малко физическа нужда. Това, че ти не изпитваш чисто физическо удоволствие и ти е нужна емоционална връзка, не променя нищо. И без сладолед не се умира, означава ли, че трябва да го опозная, преди да го изям?Първоначално написано от krem4et0
@onlygiirl
Курва е манталитет, не бройка. Може да си спала с трима и да се държиш като разгонен добитък. Може да имаш трицифрена бройка и да не ти личи. Все пак, кой освен мен знае с колко съм спала?
Schneeflocke, разбира се, че е по-малка. Пробвай дали ще можеш да живееш без секс и колко ще издържиш. Дали е толкова, колкото без въздух, вода, храна, ходене до тоалетна и прочие. Яденето конкретно на сладолед не е физиологично необходимо, за да живея, както и сексът. Все пак всеки е прекарал доста години без секс (било то само 12-13, било и 20-тина). Нито сме умрели, нито това е направило съществуването ни чисто физически по-лошо. От предния ти пост излиза, че едва ли не сексът ни е физически необходим. Необходим е от гледна точка на продължаване на човешкия вид. Но предполагам ти не правиш секс за това, поне не още. Защото, за да сме честни това е най-важната му роля и за това на практика съществуват разнополови индивиди, които се привличат. Удоволствието от акта/оргазмът не е причината да правим секс, ако си говорим за физиологична обусловеност на действието.
И ако за теб да сложиш сладолед в устата си е равно на това да сложиш пенис където и да е в теб, то е ясно колко уважаваш себе си, а и човекът, с когото го правиш.
има такива мъже,които толкова много ме привличат,че само запознанство ми трябва и нищо друго.в момента са няколко такива![]()
в нормалния случай,например в началото на връзка,бих изчакала няколко срещи да се поопознаем малко и когато почувствам че го искам тогава ще го направя![]()
Аз се уважавам достатъчно, за да не си налагам някакъв морал. Да, сексът е като сладолед - харесва ми да пробвам различни, искам го често и ми доставя удоволствие. Това, че ти не получаваш удоволствие от секса и го правиш, за да задържиш един мъж до себе си, е лично твой проблем. Аз нямам нужда някой да ме гушка, за да се чувствам завършена личност. Ако искам нещо, си го взимам...Първоначално написано от krem4et0
Това къде съм го написала? Обичам да правя секс и ми доставя удоволствие, но това не значи, че удоволствието трябва да е на всяка цена. Правя го с този, който обичам защото така го чувствам. А ако задържах мъжа до себе си със секс, отдавна да съм останала сама, защото 100% има по-сексуални, по-разкрепостени и по-перверзни жени от мен. Само мъжът до мен знае защо е с мен и щом година и половина сме били заедно без да правим секс, значи причината не е точно дупката между краката ми.Това, че ти не получаваш удоволствие от секса и го правиш, за да задържиш един мъж до себе си, е лично твой проблем.
Но не е нужно задължително над година ,за да решиш искаш ли някого до себе си интимно.Изключвам твоя случай конкретно.
На мен ми трябва значително по-малко,което не означава,че връзката ми с този човек продължава за кратко.
Имах връзка 2г. 1/2 ,но правихме секс рано.
Според човека, обстоятелствата и интересите зависи.
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
@krem4et0
Така като те слушам явно секса или не е от голямо значение за теб и мъжа ти, или просто и двамата сте се налудували през годините и ви е минал мерака. Аз не мога да си представя година и половина с жена без секс и още по малко остатъка от живота ми с незадоволителен секс. Щом ви устройва, ок, живи и здрави.
Не предпочиташ ли дупката между краката ти да бъде също причина, като всички останали причини да бъде с теб?щом година и половина сме били заедно без да правим секс, значи причината не е точно дупката между краката ми
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011