- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ви имат ли ви доверие?
..Първоначално написано от SlowDownBaby
в напълно същата ситуация съм, но в момента!!! направо ме побъркват понякога.. как може баш толкова да ми нямат доверие.. сякаш не нося глава на раменете си ..![]()
![]()
![]()
Scars remind me, of just how far that I've come .. !
Имат ми и то на 110%![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Имат ми пълно доверие.
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Както тръгнаха наскоро нещата - Май не толкова много
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Ами честно казано аз не бих казал,че баща ми ми има довере..,понеже напоследък се забърквах у доста неприятности и го разбирам напълно,но лека полека като,че ли започна да си вазвръща доверието пак в мен,за което съм доста доволен...![]()
По-добре края да е ужасен,от колкото ужаса да няма край !
Имат ми,направих много за да си го заслужа и успях.Само баща ми някой път си мисли някви работи ама ..![]()
Мда,имат ми.Поне за сега..![]()
Ох никакво доверие ми нямат,защото съм ги лъгала,но това нямаше да бъде така ако бяха по-разбрани.Лъжа и се надявам да не разберат,но понякога ме хващат.
имат ми доверие,макар че ако знаеха всичко което съм правила нямаше да е така
Същото е положението.Първоначално написано от kyka1
Май, май не. Преди постоянно лъжех, че си уча уроците![]()
Тя пази в погледа си тайни. Тя криe истина в лъжите си. Трудно ти e да я задържиш, но не можеш да я пуснеш. Тя те наранява и
болката е всичко, което искаш да усетиш. Тя те подлудява, вбесява, но ти ставаш безпомощен, когато тя ти се усмихне. И може би сe чудиш защо когато света се обръща на ляво, тя се обръща на дясно? Защото момиче като нея e различнo от другите!![]()
Доверие друг пътМайка се опитва да се рови в компа ми, аме няма да стане
! Причина: Голямата й невротичност!
![]()
Да, но понякога обичам да злоупотребявам..![]()
Имат ми. Не се съмняват къде излизам, с кой говоря, в какви сайтове влизам, дали пуша и т.н. А нямат и причина да се съмняват.![]()
Не знам дали ми имат доверие честно казано. Май по-скоро не.
Мда, имат ми.. иначе.. и аз като теб я бях свършила една през лятото ,ама..![]()
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
В повечето случай да, но не е 100%.. Не ги виня, има неща които съм крила от тях, но ако ми имаха доверие първоначално нямаше да се стига до там.. Вече гледам да им казвам всичко, или поне да не ги лъжа като ме питат :Д
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Не бих казала. Те са нещо като Сталин, за да повярват трябва да видят и винаги ще си мислят, че има някаква конспирация.
"Humanity is overrated."
ex. ChildOfBodom
Да, имат ми, иначе няма да ме пускат никъде![]()
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Имат ми,въпреки че много не го заслужавам.![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!